Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@hellblau13 tak drmek zítra přijde 🙂
@miskatus 👍👍 určitě pomůže, věř tomu 😊
@miskatus 👍👍 určitě pomůže, věř tomu 😊
@hellblau13 ahoj prosim tebe tobe se uz ms poradne rozjela? Ja rano mela spis hnede spineni,cely den me silene boli bricho jako kdyz bych to mela mit silne a mam jen obcas jak bych to rekla do ruzova,zadne kousky nic,tak doufam ze se to do zitra rozjede,nechapu svoje telo
@miskatus ahoj holky , občas se vám tu zmínim ...Den před ms jsem dělala tt duch opravdu hezky ale ráno ms došla byla slabši takže dnes už 7 Dc
Holky konečně jsem vás dočetla. Vy teda jedete 😁
Jen taková blbost. Ale na insta psala jedna, že otěhotněla už podruhé,když po sexu zvedla nohy a nejlepe se nejít ani sprchovat a vydržet do rána. Možná je to blbost,ale já to tak tenhle měsíc taky zkusila. Nedávala jsem tedy nohy nahoru to by se mi ten můj smál, ale pokrčila jsem nohy a držela. A otěhotněla tak třeba na tom fakt něco bude. 🤔
Za zkoušku nic nedáte holky.
Ja uvidim jak zitra zda se mi rozjede ms,od rana bolesti bricha,rano hnedocervene a jinak cely den ruzove spineni nic extra,ted k veceru uz tak trochu svetla krev,ale bez sliznice tak uvidime co to zase je nechapu to,ale bolesti jako pri silne ms,nechapu.
Také jsem někde četla, že největší pravděpodobnost otehotneni je při sexu zezadu, je tam ten správný úhel. Naopak o té svicce jsem četla, že to je zažity mýtus, jde o ten samotný výstřik a buď to tam dostrikne nebo ne, pak už nic samo "nedotece". Ale určitě vše bude individuální.
@hellblau13 taky mi ta svíčka nebo cokoliv jiného nedává moc smysl, na druhou stranu lze otěhotnět i z kapičky při přerušovaném styku, takže to bude fakt hodně individuální 😃
@siima12 👏👏👏👏
@siima12 Je krasne videt to uz pomalu neni duch,ale carka ❤️Jinak ja dnes stake nic jen trochu krvacim a bez nejake sliznice je to takova oranzovocervena krev,rano jsem tedy vstala a mela jsem je to nechutne takhke psat,ale cerveny hl3n jako srazenina a tak jsem si myslela,ze uz jako se to rozjizdi,ale stale nic vlozka skoro cista a kdyz jdu na wc tak jen po utrenu trochu te oranzovocervene krve,ale nic extra tak ja nevim a bricho me boli jak pri silne ms

@miskatus No uvidíme 😊 buď to vyjde nebo ne a pojedeme na novo