icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

miskatus
autor
28. pro 2020

Tak já mám po mesickach, krvacela jsem silné jen v noci. Holky já jsem snad už v přechodu. Tohle je fakt šílený co mi to moje tělo děla 🤦🏼‍♀️🙁

hajglish
28. pro 2020

@miskatus to je zvlastni a tak test si nechces zkusit udelat? Jen tak kdyby?

siima12
28. pro 2020

Jsem 9DPO na fotce to je blbě vidět. Ale když dívám na test tak tam je nepatrný duch ale hodně hodně slabý co myslíte?

miskatus
autor
28. pro 2020

@hajglish já už to takto měla letos taky, to jsem byla po prvním potratu... věřím ze hormony

miskatus
autor
28. pro 2020

@siima12 já vidím!!!!!♥️

siima12
28. pro 2020

@miskatus Fakt???❤️ Nechci se teda předčasně radovat. Když je šero a mám to trochu nakloněný tak tam ne o málo vidím ale když na to posvítím tak ostřím🤣😏 dam ještě foto

miskatus
autor
28. pro 2020

@siima12 jako vidím určitě🙂 vážně 👏♥️

siima12
28. pro 2020

@miskatus Už nemám testy doma abych vyzkoušela za 2 dny tak musím do lékárny 😂 clearblue nebudu zatím používat. Říkala jsem si právě jestli to není jen moje fantazie 😊 ale uvidíme nechci se radovat

adelaa1234
28. pro 2020

@siima12 taky vidím 😍😍

hellblau13
28. pro 2020

@adelaa1234 to jsou skvělé zprávy, teď už můžeš být úplně klidná 💕

hellblau13
28. pro 2020

@martinie88 jak to vypadá s tebou?

siima12
28. pro 2020

@adelaa1234 Objednala jsem stejný testy a zkusím za 2 dny tak se jen modlím👏 Tak nejsem slepá😃

martinie88
28. pro 2020

@hellblau13 Dekuji za optani💗 Krev je dnes 75,33, ale od dopoledne spinim a ted i trochu krev😔 Takze se spis smiruji s neuspechem😔 A co ty?💗

adelaa1234
28. pro 2020

@siima12 určitě bude sílit, držím palecky 😊

adelaa1234
28. pro 2020

@hellblau13 To jsou 🙏 ale i tak se na to nechci tolik upínat , přeci jenom nedej bože , se muže stát cokoliv 😞

hellblau13
28. pro 2020

@martinie88 to mě mrzí, třeba to ještě dopadne, moc bych ti to přála 🙏🙏. Mně je hrozně, všechno mě bolí, celodenní nevolnosti, ale naštěstí zatím bez zvraceni.

hellblau13
28. pro 2020

@adelaa1234 to se může stát kdykoliv. Také se pořád pozoruji. Ale určitě je to na dobré cestě a uvidíš, že bude všechno v pořádku 🍀.

martinie88
28. pro 2020

@hellblau13 Dekuji jsi hodna💗 Tyhle stavy jsou na prd, ale urcite se ti brzy ulevi💗

veeeee
28. pro 2020

@miskatus tak to neni nidace, celej den nic a ted vecwr dost cervena na toaletaku a i kousky, jen me štve ze ms prisla o 4 dny driv :/, minuly mesic o 2dny a ted toto. Ja uz holky zacinam resit ze se na to vykaslu uplne 🙈 ze to proste asi nema byt

miskatus
autor
28. pro 2020

@veeeee víš ze mě u sebe tohle už taky napadlo? Spis jsem si slíbila ze teď neudělám cely cyklus nic pro těhotenství, ze budu jen žít, žádný vitaminy, žádný omezování po ovulaci, nic... ale upřímně nevím taky zda se na to nevyprdnout úplně...:/

hajglish
28. pro 2020

Holky tak ja jen tak ze zvedavosti,protoze jsem na to nejak narazila jak by mel byt delozni cipek pred ms a docetla jsem se,ze pred ms ma byt nahore a mekky,tak jsem to zkusila a samozrejme je nahore a mekky,takze opet nic a ve stredu nebo ve ctvrtek cekam ms

veeeee
28. pro 2020

@miskatus ja uz jsem z toho hrozne unavena, teplotu uz nemerim, jen sem hlídala ovu testama. Jinak jsem na to vubec nemyslela, proste sem si užívala. A zase nic, tak se proste utvrzuju v tom ze to byt nema. Ikdyz me to vůči male stve, protoze jsem pro ni sourozence VzdCky chtela, ale asi mi to neni souzeny 🙈

hellblau13
28. pro 2020

Holky, nehazejte fintu do žita. Určitě to přijde. Nezkousely jste ten drmek? Mně opravdu 2x pomohl. I kdyby to bylo jen placebo.

miskatus
autor
28. pro 2020

@hellblau13 já ho nezkousela... a co konkrétně děla?

veeeee
28. pro 2020

@hellblau13 Nene to neznam ja uz ani nevim jestli neco kupovat a zkouset 🙈 u prvni to slo jned bez čehokoliv 🙈

hellblau13
28. pro 2020

https://www.benu.cz/drmek-forte-s-vitaminem-e-9...
Snažili jsme se tři měsíce a nic. Pak jsem otěhotněla v cyklu, kdy jsem ho nasadila. Bohužel jsem musela na revizi v 10tt, ale po první ms po revizi jsem ho zase nasadila a opět to vyšlo. Možná to je náhoda, možná to je placebo, ale určitě to neuškodí.

miskatus
autor
28. pro 2020

@hellblau13 tak zkusím koupit teda🙂 zítra jedu do města tak zkusím a uvidíme, ale ty jsi psala ze se musí od 1DC viď?

hellblau13
28. pro 2020

@miskatus poprvé jsem brala asi až od 4DC, čekala jsem, až mi přijde do lékárny. Brala jsem do ovulace 2 ráno, pak týden 1 a pak ještě asi 2x 1 obden. Ono se to nemá brát v těhotenství, ale zase se musí vysazovat postupně.

ema90
28. pro 2020

@miskatus Nechcete zkusit kontryhel a malinik? Kvalitni sypany caj?
Ja na to cetla jenom same super recenze a ze zensky otehotnely temer hned (samozrejme pokud jsou s partnerem zdrave).
Osobni zkusenost nemam, ale mam vedle sebe dve kamaradky, kterym jsem to jen tak placla, at to zkusi (protoze taky uzivaly kde co, kapky Gynex atd) a nic. A jedna otehotnela hned nasledujici cyklus a druha treti cyklus. Vim jenom, ze jeden caj podporuje ovulacni hlen a druhy nejak podporuje delohu 🤔

siima12
28. pro 2020

@miskatus Zkusila jsem to dát na emiminko.cz tam nic nevidí 😏🧐 tak uvidíme jestli mrcha dorazí zkusím testovat tak za 2 dny a uvidím

Strana