Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@hellblau13 a také jste se začali snažit hned? Já si tekla ze čekat nebudu...
@martinie88 předtím to trvalo 3 měsíce. Ale přijde mi, že se na to moc upinam a o to je to asi horší
@miskatus bylo mi to doporučeno v nemocnici. Na nic nečekat kvůli věku. Je mi 37 a příteli 43. Vše proběhlo bez komplikací a gynekolozka po kontrole taky říkala, že nemá smysl čekat. Ale ten strach tam teď už bude pořád.
@hellblau13 mě na ten strach pomohli bachovi kapky, mám je na míru a mohou se i v tehu případně 🙂 mě řekli počkat, mám doma už kluka a holku a je mi 34 ale moje intuice mi říká ze je vše v pořádku a ze to moje tělo zvládne🙂
@miskatus ano dnes mam termín ms
@jasmina1992 zkus test ráno, třeba mas test s vyšší citlivosti 🙂 zkus ráno mamatest
@miskatus děkuji za radu. Já mám 2 letou holčičku. Všechno dopadlo bez komplikací, cyklus se rozběhl okamžitě, tak není důvod čekat 😊
@hellblau13 přesně!!! Moje holka!😀 takže pondělí testujeme?
@miskatus jasně 👍👍💪💪🍀🍀
@hellblau13 a mesicky jsi po revizi měla kdy? Hned?
@miskatus byla jsem na revizi 10.10. a MS 8.11. Přesně po měsíci.
@hellblau13 vidíš já dostala přesně 4 týdny po revizi ovulaci 😀
Tak ja se holky taky hlasím s revizí,já na ní byla minulý rok v řijnu kdy po zákroku nasledoval velky zanet a potom se mi nechteli rozproudit vejcovody,takze jsem ms dostala az po 3,5 mesicich od zakroku.No a od te doby se nedari a je fakt,ze jeste k tomu jsme meli doma nestovice od syna a manzel je jako maly nemel takze je chytil od syna.No tak ja uz nejak prestavam doufat,ale v lednu me ceka preventivka tak to chci uz zacit resit s dr.
@miskatus a tobě MS teda ještě nepřišla? Já mám pocit, že jsem měla ovulaci 14 dní po revizi. Mám ji bolestivou a doktorka na kontrole říkala, že se mi už rozjíždí cyklus. Za dalších 14 dní přišla MS. A pak za 12 dní 19.11. jsem byla ještě na kontrole a doktorka mi říká, že vidí ovulacni hlen a ovulaci vpravo, ať to zkusím.
@hajglish tak to mě všechno moc mrzí. On je celkově ten rok takový na nic. Ale třeba to teď vyjde.
@hellblau13 nene nepřišla vůbec, první byla určitě ovulace... poznám ji podle bolesti a testovala jsem. A bylo to komedie protože jsem v noci měla pozitivní test tak volám manželovi do práce ze ráno musí přijít domu, tak já letěla děti do školky a školy(dcera chodí, manžel je hasič tak má výjimku) a on pribehl domu, splnil co měl a letěl na bagr a já šla pracovat 😀 to jsme nikdy neudělali ještě🤦🏼♀️😀 jen jsem zvědavá co mi na to řekne MUDr kdyby se to povedlo😀
holky čo je ta revize? neviem
@kiwi92 Revize je vlastne odstraneni delozni slizice. Prevazne se dela kvuli spatnemu tehotenstvi. Jedna se vlastne o takovy “vyskrab”. To slovo nesnasim, ale je to pravda😔
@miskatus 😂😂 to je sranda. Já jsem tu jednu MS chtěla nechat projít, ale koukám, že časově jsme na tom vlastně stejně. Mně doktorka potvrdila, že i sliznice pěkně narostla. Stejně je nejdůležitější, jestli se na to člověk cítí nebo ne. Já jsem si to dokázala v hlavě srovnat rychle a fyzicky to bylo dobré hned. U tebe to vypadá, že taky.
@hellblau13 já jsem tu MS chtěla nechat projít taky, ale když přišla ovulace, tak jsem si říkala - cítím se dobře, nic mi není, psychicky jsem připravená na vše a pokud to má vyjít, věřím, že mé tělo to zvládne. A vidíš jak píšeš, jsme na tom nakonec stejně. 🙂 Je zvláštní jak každé tělo po tom zákroku reaguje jinak. Já jsem na svou gyndu ani nešla, řekla mi že mám přijít po ms takže pokud přijdou místo dvou čárek tak tam zajdu, jinak tam půjdu až před vánoci pro fotku z ultrazvuku. A věřím, že ty dvě čárky tam příští pondělí obě uvidíme!!!! 🙂
Zdravím, ženy, můžu se k vám přidat? Dneska jsem 27 DC, ale ovulace byla asi až kolem 20 DC, cyklus mám obvykle 33-35 dní. Ale cítím, že se možná něco děje. Chtěla bych vydržet ještě tak týden netestovat, tak budu koukat aspoň na vás 🙂
Tak já nevím asi blbost dnes jsem 9DPO,pálí mě žáha což mě žáha nikdy nepálí jen když jsem byla se synem těhotná a šíleně mě bolí podbřišek až mám občas křeče.Jak kdybych to měla každou chvilku dostat.To čekání je šíleně dlouhý
@hajglish ✊držím palce, ať to vyjde 🍀
@hellblau13 napodobne❤️
@miskatus to chápu, v tvém případě by to čekání bylo nekonečné. Já jsem na kontrolu šla, bála jsem se, aby tam něco nezůstalo a nemusela to absolvovat znovu. A nakonec jsem měla radost, že je všechno v pořádku. Tak snad opravdu je a zadari se, ale zatím na sobě nic necítím.
@hellblau13 Já jsem si právě řekla, že kdyby tam něco zůstalo tak mám bolesti a ty jsem neměla. I ovulace proběhla klasickým způsobem, takže věřím, že jsem v pořádku....ale chápu, mít ms, jdu na kontrolu také, takhle jsem si říkala, že na to prdím...a ovulaci nešlo říct - tak sorry kámo, využijeme tě až za 3 měsíce :D Já také dnes na sobě nic necítím...cítila jsem 4-6DPO bolesti jako na ms, tak snad to bylo uhnizďování a teď budou už jen příznaky....Zvracela jsi předtím? Mě bylo teda šíleně...ještě k tomu cvičím s klienty a řekni ti, skákat ve dřepu v tom stavu je fakt libůstka. :D

@hellblau13 Ty jo ja v 10tt a srdicko se zastavilo v 8tt. Hele kolem me vsechny holky jiz otehotnely, takze urcite nebudes pripad jako ja💗