Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
Ahoj. Nechci vám zasahovat do sdílení. Sdílení je svým způsobem fajn. Ale abyste si to tím přílišným řešením a upínáním se na to, sledováním atd. nezhoršily a nezadělaly si na neplodnost už jen tím. Psychika je mocná věc. Víc, než si často dokážeme připustit. Takových případů neplodnosti je bohužel spousta. Já jsem pravděpodobně jedním takovým případem. Tak jen abyste neskončily stejně. Držím palce a zkuste to jen tak nechat plynout a ono to přijde. 🙂 Držím palce a přeji hezký den všem 🙂
@zuzkka88 Chápu, že přílišné upínání na něco, není úplně to nejlepší. Ale tohle mám, myslím, v hlavě srovnane. Ráda si vyměním informace o stejném problému, protože tohle téma se běžně s kamarádkou u kávy neřeší. Je mi líto, co se ti stalo, přeji hodně štěstí, ať se nějakým způsobem brzy zadari 🍀🍀🍀
@adelaa1234 myslím ze tam je dost jasný!!!!!🤟🤟🤟🙏 skvěle!!!! Gratuluji!!!😍
Ahoj holky jdu se tak nejak vyzpovídat. Od srpna se nepravidelně snažíme o druhy. Cca 2 mesic si vic kontroluju plodný dny+bazalni teplotu. A stale se nedaří. Ovulace byla cca v pondeli. Vecer jsem mela krev na toaletaku. Tak jsem si rikala, ze je to asi k ovulaci. Utery nic. Streda vecer zase krev na toaletaku falt cervena +hlen. Ctvrtek nic. Dneska dopoledne ruzovy výtok malinko, a ted zase ruzovo krvavý na toaletaku :/ plus malinkatej krvavej hlen.
Klasicky vyvolány symptomy- furt curam, boli me zada dole nad zadkem, a poboliva me bricho jak kdybych to mela dostat. Kramy mam mit az 7.12. Takze s tehotenstvim vubec uz nepocitam diky tomu krvaceni. S prvni dcerou jsem otěhotněla hned druhy mesic. Tak jsem z toho takova smutná. Ma to nekdo podobně prosim? Jinak jsem 5DPO
@miskatus jé, tak moc děkuji .. ale radši udělám v pondělí ještě jeden .. zda bude třeba silnější 😊 ale náznaky jsou, je mi zle, bolest v podbrisku a takové divné tlaky do prsou 😏😊
@hellblau13 vidíš já to měla stejně....bylo mi zel týden...a pak najednou několik dní nic...a začala jsem krvácet...na ultrazvuku řekli že je vše ok, krev vyšla dobře, narvali mi hormony a od t doby mi bylo zle strašně...vše rostlo - vaček, vejce,...jen embryo ne...Nicméně teď už vím, že to neovliním...chyba v dělení buněk...nejsem sama na světe a holt stát se to někomu vždy musí....a že nás je🙂 Ale nebudeme se hroutit, musíme bojovat dál! 🙂
@adelaa1234 udelej s pak už na to prd🙂 určitě to bude Ok, mas skvěle příznaky!🙂
holky holky já špiníííím!!! ráno hrozné bolesti, trvaly asi hodinu a teď koukám a měla jsem hnědy výtok ale už končí!!! Ježiši kéž by!!!!! Kéž by!!! 🙂
@miskatus držím palce 🍀🍀✊✊
@hellblau13 co ty??? Nějaké změny???
@miskatus já na sobě nic necítím. Moc s tím nepočítám, ale na druhou stranu, já jsem ani dřív nic necítila.
@hellblau13 mě minule ani nic nebolelo a stalo se...🙂 fakt každá to má vždy jiné🙂 takže to pondělí?
@miskatus jasně, mám to v plánu 😁
@miskatus
@hellblau13 Holky me svrbi ruka a chtela bych zkusit zitra test,ale nevim nevim budu 11DPO tak stale premyslim
@hajglish tak zkus 👍. Já budu zítra teprve 9. Dej vědět 🍀
@hellblau13 Noo ja jen tak ze zajmavosti jsem zkousela vcera,ale z idpoledni moci a bilo,ale samozrejme,ze jsem s tim pocitala,ale jen tak 😆Ale myslim si,ze i zitra to bude stejny
@miskatus držím palečky🙏❤️
dneska 15 dpo robila som si krvný test ale je negatívny..stále dúfam, že z toho aj tak niečo bude
@hellblau13 Tak dávám info a jak jsem předpokládala bylo sněhobílo tak jak je venku.Takže nejspíš opět nic
@hajglish to mě mrzí. Tak snad příští měsíc přijde vánoční zázrak 🍀

@miskatus Když jsem čekala dceru, tak mi bylo dobře celé těhotenství. Předtím jsem užívala dlouho antikoncepci, do toho problémy se štítnou žlázou, ani jsem nečekala, že to půjde tak rychle. Žádné lovení duchů, jasná čára po vynechání ms. Teď už mi bylo hůř. Nezvracela jsem, ale žaludek na vodě permanentně. Pak mi bylo ze dne na den dobře a začala jsem tušit, že něco není v pořádku. Ovulaci poznám, ale uhnizďování ne. Máš super přístup, to je hezký.