Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
Holky a ma tu nekdo zkusenost s testama od znacky Adiel Seenow?Zkousela jsem si dnes delat test a samozrejme bilo,jsem dnes 11DPO,ale ted jsem se docetla na heurece podle recenzi,ze maji dost slabe barvivo a brzke tehotenstvi neukaze.Tak jen se chci optat zda nekdo nema zkusenost.Dekuji
@hajglish záleží, jakou má citlivost. Já používám Dr. Max citlivost 10. Když jsem ho použila naposledy, byla tam už hezká čárka a na citlivosti 25 opravdu sotva viditelný duch.
@hellblau13 Ma to byt 10.No pocitam s rim,ze ms ve stredu dorazi.Nebudu to lamat pres koleno a pockam si
Holky tak já nemusím ani testovat, od rána spinim, sice málo, nezvykle ale četla jsem ze po revizi první ms mohou být slabe. Takže já jsem 1DC, držím palce ostatním a kdo je na tom jako já, pokračujeme další měsíc🌞
@miskatus nene, to mě mrzí. To teda přišla ms brzy po ovulaci. Já jsem ji měla taky slabou, pouze 3 dny, pak 2 dny nic a 3 dny spineni.
@hellblau13 no taky mě to překvapilo ale už se mi to i tak stalo ze přišla dřív. Já celkove mám nepravidelne cykly. Tak zítra čekám od tebe dobrou zprávu! Myslím na tebe!!!🙂
Ja minuly mesic ms jen jeden den. Dneska tyden do ms a trocha krve na toaletaku :/, a bolest v Podbrisku jako pred ms. Takze s tim taky nepocitam :/
@hellblau13 juuu vidim,vidiiim ❤️❤️❤️Tise gratuluji
@hellblau13 Co je to za test?
@hajglish moc děkuji. Ale jak říkám, je to první krok, ale cesta je ještě dlouhá. Je to Dr. Max, jsem s nimi spokojená. Jsem dnes 10 DPO.
@hellblau13 je tam 😍😍😍😍
@hellblau13 Jupíííí!!!!! já mám radost!!! Tak skvěle, alespoň někdo!!! 🙂 Mě se MS pořádně rozjela tak jsem taky ráda, alespoň to bude na příště pořádně připravený. 🙂 Jak se cítíš?
@veeeee děkuji 😊. Já taky měla u prvního těhotenství bolest jako na MS, ale nepřišla. Držím palce, ať to ještě vyjde. 🍀🍀
@miskatus moc děkuji 😍😍. Ale nechci to zakriknout. MS má přijít až v neděli, je dost brzy. Zatím na sobě stále nic necítím. O víkendu se mi chtělo trochu víc spát, ale to je v tomto období normální. Tobě proběhne MS a taky to přijde. Alespoň budeš mít jistotu, že je všechno v pořádku 🍀🍀
@antenaaa tak o tom už není pochyb. Moc gratuluji!!!
@hellblau13 Děkuji moc, je to téměř rok, co se snažíme, tak jsem začínala byt trochu nervózní🙂
Tak co holky jak jste na tom? Má někdo má jako já nebo jste tu všechny těhotné?😀
@miskatus Ja 2dc, takze zase hura do toho😊
@martinie88 já jsem 4dc tak na tom jsme stejne🙂
@miskatus zrovna jsem dneska chtěla psát, ale dostala jsem se k tomu až teď. Ráno jsem zase dělala test, čárka už je docela viditelná a to mám 4 dny do MS, tak snad 🙏. A ty už můžeš pomalu počítat dny do ovulace 😊

@hellblau13 no uvidime zda ve stredu prijde ms