icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

hajglish
29. lis 2020

@hellblau13 no uvidime zda ve stredu prijde ms

hajglish
29. lis 2020

Holky a ma tu nekdo zkusenost s testama od znacky Adiel Seenow?Zkousela jsem si dnes delat test a samozrejme bilo,jsem dnes 11DPO,ale ted jsem se docetla na heurece podle recenzi,ze maji dost slabe barvivo a brzke tehotenstvi neukaze.Tak jen se chci optat zda nekdo nema zkusenost.Dekuji

hellblau13
29. lis 2020

@hajglish záleží, jakou má citlivost. Já používám Dr. Max citlivost 10. Když jsem ho použila naposledy, byla tam už hezká čárka a na citlivosti 25 opravdu sotva viditelný duch.

hajglish
29. lis 2020

@hellblau13 Ma to byt 10.No pocitam s rim,ze ms ve stredu dorazi.Nebudu to lamat pres koleno a pockam si

miskatus
autor
29. lis 2020

Holky tak já nemusím ani testovat, od rána spinim, sice málo, nezvykle ale četla jsem ze po revizi první ms mohou být slabe. Takže já jsem 1DC, držím palce ostatním a kdo je na tom jako já, pokračujeme další měsíc🌞

hellblau13
29. lis 2020

@miskatus nene, to mě mrzí. To teda přišla ms brzy po ovulaci. Já jsem ji měla taky slabou, pouze 3 dny, pak 2 dny nic a 3 dny spineni.

miskatus
autor
29. lis 2020

@hellblau13 no taky mě to překvapilo ale už se mi to i tak stalo ze přišla dřív. Já celkove mám nepravidelne cykly. Tak zítra čekám od tebe dobrou zprávu! Myslím na tebe!!!🙂

veeeee
30. lis 2020

Ja minuly mesic ms jen jeden den. Dneska tyden do ms a trocha krve na toaletaku :/, a bolest v Podbrisku jako pred ms. Takze s tim taky nepocitam :/

hellblau13
30. lis 2020

@miskatus
@hajglish
Holky!!! Hodně, hodně slabý, ale on tam snad opravdu je 👻. Úplně se mi klepou ruce. Ale zůstávám nohama na zemi, vím, že to vůbec nic neznamená.

hajglish
30. lis 2020

@hellblau13 juuu vidim,vidiiim ❤️❤️❤️Tise gratuluji

hajglish
30. lis 2020

@hellblau13 Co je to za test?

hellblau13
30. lis 2020

@hajglish moc děkuji. Ale jak říkám, je to první krok, ale cesta je ještě dlouhá. Je to Dr. Max, jsem s nimi spokojená. Jsem dnes 10 DPO.

veeeee
30. lis 2020

@hellblau13 je tam 😍😍😍😍

miskatus
autor
30. lis 2020

@hellblau13 Jupíííí!!!!! já mám radost!!! Tak skvěle, alespoň někdo!!! 🙂 Mě se MS pořádně rozjela tak jsem taky ráda, alespoň to bude na příště pořádně připravený. 🙂 Jak se cítíš?

hellblau13
30. lis 2020

@veeeee děkuji 😊. Já taky měla u prvního těhotenství bolest jako na MS, ale nepřišla. Držím palce, ať to ještě vyjde. 🍀🍀

hellblau13
30. lis 2020

@miskatus moc děkuji 😍😍. Ale nechci to zakriknout. MS má přijít až v neděli, je dost brzy. Zatím na sobě stále nic necítím. O víkendu se mi chtělo trochu víc spát, ale to je v tomto období normální. Tobě proběhne MS a taky to přijde. Alespoň budeš mít jistotu, že je všechno v pořádku 🍀🍀

antenaaa
30. lis 2020

Ahoj všem, jsem 12 DPO, dva dny do menstruace. Chtěla jsem s testem počkat, ale rano mi bylo tak zle, že jsem musela zkusit.

hellblau13
30. lis 2020

@antenaaa tak o tom už není pochyb. Moc gratuluji!!!

antenaaa
30. lis 2020

@hellblau13 Děkuji moc, je to téměř rok, co se snažíme, tak jsem začínala byt trochu nervózní🙂

veeeee
30. lis 2020

@antenaaa gratuluju 😍

antenaaa
30. lis 2020

@veeeee Děkuji❤

miskatus
autor
30. lis 2020

@antenaaa nádhera a po roce snažení je to nejkrásnější Vánoční dárek!🙂

and22
30. lis 2020

Bílá čárka na testu? Ryska?
MS měla přijít 26.11

te_reza
30. lis 2020

@and22 to není pozitivní test

miskatus
autor
2. pro 2020

Tak co holky jak jste na tom? Má někdo má jako já nebo jste tu všechny těhotné?😀

veeeee
2. pro 2020

@miskatus ja zatim stale cekam, ms ma prijit v pondeli, bricho furt poboliva a spinim. Takze cekam ze kazdou chvilku dojde ms

kiwi92
2. pro 2020

@miskatus ja zatial test negatívny, problém je že mám nepravidelný cyklus, čiže niekedy tento týždeň cca mám dostať ms...

martinie88
2. pro 2020

@miskatus Ja 2dc, takze zase hura do toho😊

miskatus
autor
2. pro 2020

@martinie88 já jsem 4dc tak na tom jsme stejne🙂

hellblau13
2. pro 2020

@miskatus zrovna jsem dneska chtěla psát, ale dostala jsem se k tomu až teď. Ráno jsem zase dělala test, čárka už je docela viditelná a to mám 4 dny do MS, tak snad 🙏. A ty už můžeš pomalu počítat dny do ovulace 😊

Strana