icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

miskatus
autor
31. pro 2020

@hellblau13 no a v těhotenství se dat očkovat můžeš?

hellblau13
31. pro 2020

@miskatus zatím to nedoporučují. Bylo hodně těhotných nemocných a na plod to vliv nemělo. I když kdo to opravdu ví. Já se bojím hlavně teď v tom prvním trimestru.

miskatus
autor
31. pro 2020

@hellblau13 a jak se citits? Je ti už lépe?

hellblau13
31. pro 2020

@miskatus už je to o něco lepší. Dělal mi dobře bramborový salát a všechny ostatní prasarny 😂. Jen po tom ZT se člověk víc pozoruje, dřív jsem vůbec nic neřešila. Teď se zase bojím, aby nepresly příznaky a nebyl konec. Ale často mě bolí břicho, tak si říkám, že snad děloha roste.

veeeee
2. led 2021

Tak holky ja dneska 1dc a jedeme znova 😅

siima12
2. led 2021

Děvčata doufám že to je normální ve středu jsem si dělala tenhle a bylo tam 1-2 a teď 2-3?

miskatus
autor
2. led 2021

@veeeee tak jsme v tom spolu alespoň 🙂 moc už nás není 🙂 tak snad tenhle rok bude lepší ♥️

miskatus
autor
2. led 2021

@siima12 asi jo🙂 láme se ti týden ne?

siima12
2. led 2021

@miskatus Už aby bylo pondělí 😁

ema90
2. led 2021

@siima12 To prece neni nic proc bys musela byt vydesena 😊 A nesleduj se uz tolik 😀
Hladina hcg ocividne stoupa, proto uz 2-3. Kdyz to udelas za dalsi tyden budes tam mit 3+ 🙂

siima12
2. led 2021

@ema90 Děkuji😊 jen jsem byla z toho trochu vykulená. Podle poslední MS bych bych měla být 3+6

miskatus
autor
2. led 2021

@siima12 já to měla minule taky 🙂 strašně rychle mi slo hcg nahoru🙂 buď rada🙂

siima12
2. led 2021

@miskatus Jsem ráda🙂 už se těším až bude pondělí sice nic neuvidí ale aspoň mi vezmou krev

hellblau13
2. led 2021

@siima12 a proč ti budou brát krev, když je na testech vidět, že stoupá? Jen se ptám, protože mi nikdy krev kvůli tomu nebrali.

jade85
2. led 2021

Ženy, šťastný nový rok! Všechny budem mít krásná zdravá miminka s datem narození v roce 2021. Vím to ❤️

siima12
2. led 2021

@hellblau13 Nevím jak to chodí 😂 hlídají si mě měla jsem problémy

hellblau13
2. led 2021

@jade85 určitě!! Příští Vánoce už tady budou s námi.

hellblau13
2. led 2021

@siima12 já jsem vždy měla těhotenství potvrzené ultrazvukem a nikdy jsem na krev nešla. Šla jsem jen po revizi, zda už hcg kleslo. Ale můžeš to mít jinak.

siima12
2. led 2021

@hellblau13 No uvidíme co mi řeknou sama jsem zvědavá

miskatus
autor
2. led 2021

@jade85 kez by♥️

jade85
2. led 2021

@miskatus věř tomu 😊

kiksa22
2. led 2021

Holky držím vám palce ať to tenhle měsíc vyjde. Myslím na vás 🍀❤

veronikaopava
3. led 2021

Holky, byla jste některá na profouknuti vejcovodu? Bolí to ?

siima12
3. led 2021

@veronikaopava Já jsem byla, řeknu ti pravdu bolí to jako prase. Nebo aspoň u mě. Nejdřív mi roztahovali čípek měla jsem ho hodně zjizvený. A pak mě profoukli. Trpěla jsem, ale každá má jiný práh bolesti 😊 jinak doktor mi řekl že jsem krásně průchozí že ta látka co tam stříknou tam šla hned

veronikaopava
3. led 2021

@siima12 ahoj, díky moc, no tak na to se tedy vůbec netěším, já teď dostala ovitrelle, ale dělala jsem test a je negativní a je to 13 dni od injekce ,takže to beru, ze to nevyšlo. A ta průchodnost se musí dělat vždy, před inseminaci ? Nevíš? A ještě prosím dali ti alespoň nějaký oblbovak?

veronikaopava
3. led 2021

@siima12 ptze já byla tehotna v kvetnu, ale to bylo biochemicke, tak si říkám,že asi vejcpvodu průchodné jsou..

siima12
3. led 2021

@veronikaopava Ne žádný oblbovák jsem nedostala. Já jsem byla 2 na operaci s čípkem tak jsem ho měla hodně zjizvený a jedno mimoděložní to jsem měla z toho čípku zřejmě jinak jsem krásně průchozí. No pokud chceš otěhotnět tak to dělají před tím. Aby věděli jestli jsi nebo nejsi průchozí.

veronikaopava
3. led 2021

@siima12 dík.moc, nic jiného mi.nezbyde, ale nechce se mi do toho no

veronikaopava
3. led 2021

@siima12 a kolikaty dc jsi na tom byla?

siima12
3. led 2021

@veronikaopava Tak to už si nepamatuji 😃 věřím že se vám do toho nechce, ale jak řekl můj doktor pro miminko všechno 😁

Strana