Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
holky tady to nějak utichlo....:(
@martinie88 jak to vypadá s tebou? Myslím na tebe.
@hellblau13 Moc dekuji jsi moc hodna💗 Test uz je asi na maximu a 13/1 mam kontrolu, snad ted jiz bude vse v poradku💗
A jak je tobe?💗
@martinie88 tak to je super. Takže to konečně vyšlo. To mám takovou radost. Já jdu na kontrolu ve čtvrtek, tak snad bude vše v pořádku. Jsem dnes 8+2 a je to pro mě takový milník, protože minule v tento den přestalo bit strdicko.
@hellblau13 Strasne moc ti drzim palecky💗 Pro me to taky bude konec 9tt. Urcite to ted budeme mit v poradku💗
@hellblau13
@martinie88 holky, oběma moc držím palce, ať je na kontrole vše v nejlepším pořádku a můžete si užívat těhotenství 😊
@jade85 Moc dekuji💗 Co test zkousela jsi?😍
@martinie88 neeee, ještě tomu fakt dám aspoň týden 😊 nechci tentokrát žádné lovení duchů ani plané naděje 😊
@jade85 Jee to je asi dobre💗 Moc na tebe budu myslet💗
@jade85 děkuji 😊. Věřím, že budeme mít všechny na Vánoce miminko 🙏
Holky jen tak ze zvědavosti se zeptám. Dávali jste si nick podle toho aby vás někdo z okolí tady třeba nepoznal a vy mohli psát "anonymě"? Nebo že vás ten nick prostě napadl?
@hellblau13 myslím na tebe♥️ Kdy jdeš na kontrolu?
@martinie88 já mám radost ze jsi to dokázala dotáhnout na ten závěr roku 🙂 budu se těšit příští týden teda na fotku z ultrazvuku 🙂
@hellblau13 jo už čtu ze jdeš ve čtvrtek vlastně 🙂 a citis se dobře pořad?
@miskatus Moc dekuji, snad to ted bude v poradku💗
Drzim ti palecky at to brzy vyjde💕
@miskatus jeden den hůř a druhý den líp, je to tak střídavě. Ale říkám si, ať je raději hůř a všechno v pořádku. Tobě už se zase blíží ovulace 😉
@hellblau13 no blíží ale podle mě bude déle protože jsem díky covidu měla menstruaci 8 dni nakonec... nevím co to bylo ale tohle jsem nikdy neměla tak věřím ze díky teplotám a hlavně díky pomalému rozjezdu to bylo vše jinak.
Předně jsk pises 🙂 člověk je rad ze je mu hůře viď🙂
@miskatus četla jsem tady, že po covidu se podařilo hned otěhotnět, tak snad to bude i tvůj případ 😊

@hellblau13
@kiksa22 holky ne, zítra jsem teprve 28 DC, to je na mě hrozně brzo. Ještě aspoň týden musím vydržet. Ale dokoupila jsem testy 😊