Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@adelaa1234 Byla jsi dnes na první kontrole?
@kiksa22 tak to mě mrzí 🙁, snad budeš co nejdřív Ok 🙏
@siima12 Nn už na 4 kontrole 😊
@adelaa1234 A na té první bylo vidět všechno? Já jdu 21.1 na první kontrolu 😅 tak trochu nervy
@siima12 na té první neviděl vůbec nic , jen takovou malou černou bublinu. Na první kontrole jsem byla 15.12 , pak jsem byla 21.12 , to mě vystrašil, že tam bohužel pořád nic nevidí, že to vypadá na zamlklé těhotenství , tak jsem mu řekla , že mi ale nic není, že chci ještě počkat, protože už mě chtěl hnát do nemocnice .. tak mi řekl , ať přijdu tedy ještě 28.12 .. a to už viděl žloutkový váček 🙏😍 no a dnes jsem byla po čtvrté a prý je vše v pořádku , akorát byla posunutá ta ovulace, proto tam ze začátku nic neviděl 😊
@adelaa1234 Aha, no já jsem zvědavá na sebe. Žádné příznaky teda nemám. Akorát jsem nafouklá a někdy mě bolí podbříšek
@adelaa1234 já jsem taky podle ultrazvuku o týden pozadu, ale vypadá to vše v pořádku tak snad to i vše bude 🙏 já jsem dnes 6+1
@hellblau13 no to je krásná fotečka 😍
@siima12 určitě vše bude v pořádku 😊 držím palecky
@kiksa22 určitě bude vše v pořádku 😍😊
@adelaa1234 Mooooc děkuji 👏😊 dám vědět jak jsem dopadla
@hellblau13 nádherná fotka 😊
Holky když už řešíme duchy - který klasický papírkový test s citlivostí 10 je podle vás nej? Já měla vždycky GS Mama testy, ale ty teď nějak v obchodech, kde jsem kupovala neměli. Takže mám Livsane a Dr. Maxe.
Holky ja nevim podle ceho se ridit 😅 dneska 7dc a zacinam mit táhly hlen, mela jsem to tak i minuly mesic ze cca tyden pred ovu (podle testu) takovy hlen, tak ted nevim jestli uz je to k ovulaci, nebo se ridit podle testu
Achjo, očekávám ms každou chvíli. Typický PMS bolesti 😢
@miskatus aktuálně mi ze všech aktivit zůstalo jen cvičení s trenérem ve fitku (tajně, ofiko má zavřeno😃). Jen lehký posilko celýho těla 🙂 před covidem jsem hodně chodila na kruhové tréninky a na jógu. Tu si teda občas zacvičím doma podle videa, ale obecně tomu sama doma moc nedám...
@miskatus určitě budu. I v prvním těhotenství jsem cvičila, chodila jsem na gravid jógu, a naposledy v posilce jsem cvičila asi dva týdny před porodem. A milionkrát se mi to vyplatilo - v pohodě porod i po něm, krásně jsem shodila všechny těhotenský i předtěhotenský kila. A hlavně to sebevědomí z funkčního těla, který něco vydrží, je k nezaplacení, před porodem i normálně 🙂
To je super, že ti takhle dobře fungujou online tréninky. Pro mě jako klienta je to lepší než nic, ale s dítětem doma potřebuju spíš někam vypadnout, mít klid a užít si to naplno, aby mě to bavilo 🙂

@miskatus děkuji za optání😊 dneska jsem byla na kontrole a je vše v pořádku 😍 podle poslední menstruace by jsem měla být tedy 9tt ale podle ultrazvuku jsem dneska 7+1 tt, dostala jsem i těhotenský průkaz už 🥰 za 5 týdnu mě čeká genetika a jediný s čím mě nepotěšil, tak mi řekl , že mám počítat s dalším císařem, měla jsem ho i u malé , protože mám úzkou pánev 🤷🏻♀️🙁