Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@hellblau13 musíš počkat až ti bude lip ♥️ A pak pomalu začít 🙂
@miskatus já tu ovulaci vůbec nehlídala. Podle aplikace teprve 9 DPO, ale pocitově jsem ji měla dřív, takže řekla bych tak 13, 14 DPO. Ale těžko říct, každopádně necítím žádný příznaky těhotenství. Ale namasírovala jsem si bedra shiatsu masážním polštářkem a polevilo to. Tak snad to bylo fakt jen namožený a ne PMS. Počkám s testem aspoň do toho pondělka, to už by snad mělo být jasno 🙂
@hellblau13 v těhotenství víc než kdy jindy musí člověk vnímat a respektovat svoje tělo. Pokud tělo velí odpočívat, odpočívej 🙂
@jade85 jo to já taky🤣 já si řekla ze to je poslední měsíc kdy tomu venuju pozornost a jakmile dostanu ms tak začínám normálně žít... Už mi z toho doslova mrdá🙂 do ovulace jsem v klidu pak kolem ovulace myslet na to aby mi chlap neusnul, nebyl v praci nebo děti šly spát brzy, pak po ovulaci nechci mít tepovku nad 150 při cvičení atd atd a do toho jist ty vitaminy všechny... už fakt nechci. Já bych brala koupit letenky a od všeho utéct na par týdnu pryč... Vadí mi teď i Česká Republika celkove - vláda, tlaky na ockovani,... proste vse
@miskatus jako chápeš třeba, že moje ségra, když se snažili o miminko, tak jednou u mě na návštěvě se jen tak mezi řečí zeptala, jestli náhodou nemám test, že má už týden zpoždění. Tak si ho udělala a bum - dálnice 😃 a to už měla za sebou dvě neúspěšný těhotenství (jedno skončilo hned na začátku, druhý asi 7 tt zamlklé s revizí), takže taky žádná pohodička na první pokus. Jak sakra vydržela čekat na týden zpoždění? 😃
@miskatus já poprvé taky otěhotněla hned po vysazení prášků, bohužel ve 13tt konec - špatný screening, vyvolaný potrat, revize. Pak se zadařilo asi po třech nebo čtyřech cyklech, zdravý dítě, velká vděčnost. Pak jsem víc než dva roky čekala na cyklus a teď se nějakých 7 měsíců snažíme. Ale chránit jsme se přestali už asi před rokem...Takže už úplně v klidu nejsem, ale zas si říkám - kojení, pětatřicítka za mnou, nemůžu po tom tělu chtít zázraky 😂
Mimochodem mě včera začalo bolet břicho na ovulaci a dnes to sílí takže podle bolesti budu mít ovulace cca úterý což je mazec- je to skoro týden od hlenu. Dnes jsem 15dc
@hellblau13 to jsme na tom stejně, také mi je pořád špatně 😔 už týden kvůli tomu nechodím ani do práce , protože to je úplně nesnesitelný🤦🏻♀️
@miskatus a nezastavis se u té gynekolozky, ať máš jistotu?
@hellblau13 mě se do Tábora v tomhle počasí jet nechce:/ a hlavně jsem zítra cely den v praci. Nechám to osudu ale myslím ze kolem úterka ovulace fakt bude
@miskatus máš pravdu, zbytečně se budeš stresovat, ono to dopadne 🍀
@adelaa1234 zvláštní je, že nejhorší je to večer, ráno můžu fungovat normálně.
Mně je dneska divně od žaludku, taková ta "kocovina" bedra už nebolí. Tak cítím naději. Zítra 34 DC, budu testovat. Ale intuice mi říká, že asi budu zklamaná. Holky, to je šílený tohle... 🤯
@jade85 těším se ráno na pozitivní test 😊
@hellblau13 děkuju za tvůj optimismus, ale nevím nevím. Úplně se vidím, jak zklamaně koukám na jednu čárku.
@hellblau13 kéžby jsem to měla tak, jako to máš ty 😊 mě je blbě od rána do večera skoro 😞 vždycky tak na 20 min se mi udělá dobře a pak zase na novo. Už nevím co s tím🤦🏻♀️
Holky vím, že s tím nic neudělám je to buď a nebo. Ale musím se vypsat. V noci jsem měla na toaletaku krev ted špiním 🤦♀️ celou noc jsem kvůli tomu nemohla spát jak mi to šrotovalo v hlavě

@miskatus
@jade85 holky, já vás obdivuji cvičit v těhotenství. Mně je tak blbě, že mám problém vůbec vstát z gauče.