Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@kiksa22 Ach jo, strašně moc mě to mrzí 😢 jak píše @hellblau13 , tohle by se nemělo dít !!!😞
Tak hlavně ať jsi v pořádku 🙏❤️
@kiksa22 Nevěš hlavu, v březnu jsem také potratila v 7tt, srdce nebylo vůbec vidět od začátku chození na UTZ. CHtěla mě poslat na revizi, ale vzhledem k začínající pandemii mi v nemocnici dali prášky na potrat. S krvácením to odešlo... Moc ti držím palce při dalším snažení. Přeji hodně sil!
@miskatus ovulacni testy jsem nikdy nedělala, tak nevím, ale jestli má být ovulace za 24h, tak stačí večer a pak raději ještě ráno.
@hellblau13 jakože úterý večer a středa ráno? No...tak to bude prdel :D
@jade85 zítra právě bude doma....
Já nevím, že dělání na třetím dítěti nemůže být alespoň trochu tajuplné...tohle je takové všechno nalinkované :/
@miskatus já jsem pokaždé otěhotněla, když to bylo dva dny za sebou, pokud to bylo ob, tak ne 😂😂 ale to už z toho fakt člověk magori, když tomu musi vše podřídit 🙈
@kiksa22 Strasne moc me to mrzi a posilam ti mnoho sil💗
@miskatus Ted uz vypada dobre💗 Zkus jeste zitra dopoledne. Ale rekla bych, ze uz bude negativni. Jen jednou se mi stalo, ze jsem ho mela pozitivni dva dny😊 Drzim palecky💗
@jade85 Teda to je krasna carka, potichu gratuluji💗
@martinie88 děkuju 🙂 snad bude tentokrát vše v pořádku, zatím se raduju jen velmi opatrně 🙂
Ahojky děvčata. Všem co našli // moc gratuluji. 🙂
Ja minulý měsíc prodělala SP bohužel ale po kontrole vše vypadá v pořádku a můžeme se prý klidně znovu snažit. Dnes jsem 4DPO to vypadá tak teď čekat. Budu ráda když si budu moct s někým popovídat a alespoň si zkrátit to nekonečné čekání 😅

@kiksa22 achjo, to je mi moc líto 😞. Takové věci se nemají dít. Hlavně ať jsi v pořádku.