icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

hellblau13
11. led 2021

@kiksa22 achjo, to je mi moc líto 😞. Takové věci se nemají dít. Hlavně ať jsi v pořádku.

miskatus
autor
11. led 2021

@kiksa22 Já tě úplně chápu.... Hlavně po revizi odpočívej, já se hnala do práce a nebylo to dobře. Dej si pauzu i v hlavě...

adelaa1234
11. led 2021

@kiksa22 Ach jo, strašně moc mě to mrzí 😢 jak píše @hellblau13 , tohle by se nemělo dít !!!😞
Tak hlavně ať jsi v pořádku 🙏❤️

miskatus
autor
11. led 2021

Holky pořad negativní co? Tak vece by mohl být pozitivní tak ovulace nastane 24 hod od pozitivního testu

jade85
11. led 2021

@miskatus skoro bych řekla, že i pozitivní. Ovulace bude nejspíš někdy zítra. Ale klidně můžete mít sex už dneska, nikdy nevíš. A zítra to pojistit a hotovo 🙂

miskatus
autor
11. led 2021

@jade85 dneska má manžel 24 hod, takže bude doma až zítra. Max ho mohu donutit aby přišel dopoledne domu, ale myslím, že večer to bude stačit ne?

katmo22
11. led 2021

@kiksa22 Nevěš hlavu, v březnu jsem také potratila v 7tt, srdce nebylo vůbec vidět od začátku chození na UTZ. CHtěla mě poslat na revizi, ale vzhledem k začínající pandemii mi v nemocnici dali prášky na potrat. S krvácením to odešlo... Moc ti držím palce při dalším snažení. Přeji hodně sil!

hellblau13
11. led 2021

@miskatus ovulacni testy jsem nikdy nedělala, tak nevím, ale jestli má být ovulace za 24h, tak stačí večer a pak raději ještě ráno.

jade85
11. led 2021

@miskatus určitě 🙂 zítra večer ideál. Já myslela, kdyby třeba naopak zítra nemohl, tak můžete i dneska 🙂

miskatus
autor
11. led 2021

@hellblau13 jakože úterý večer a středa ráno? No...tak to bude prdel :D
@jade85 zítra právě bude doma....
Já nevím, že dělání na třetím dítěti nemůže být alespoň trochu tajuplné...tohle je takové všechno nalinkované :/

hellblau13
11. led 2021

@miskatus já jsem pokaždé otěhotněla, když to bylo dva dny za sebou, pokud to bylo ob, tak ne 😂😂 ale to už z toho fakt člověk magori, když tomu musi vše podřídit 🙈

veeeee
11. led 2021

@miskatus semnou 😅

miskatus
autor
11. led 2021

@veeeee ale zase na druhou stranu, je to plodná skupina tady, tak ještě se musíme chytit my dvě a bude hotovo :D ty jsi teď kolik dc teda?

jade85
11. led 2021

@miskatus holt když nemůžete mít sex aspoň obden, tak to musí být nalinkovaný kolem ovulace, no 🙂 ale tak účel světí prostředky 😃

miskatus
autor
11. led 2021

Spodní dělaný teď - už je pozitivní?

martinie88
11. led 2021

@kiksa22 Strasne moc me to mrzi a posilam ti mnoho sil💗

martinie88
11. led 2021

@miskatus Ted uz vypada dobre💗 Zkus jeste zitra dopoledne. Ale rekla bych, ze uz bude negativni. Jen jednou se mi stalo, ze jsem ho mela pozitivni dva dny😊 Drzim palecky💗

hajglish
11. led 2021

@miskatus Sama tu nezbydes,jsem tu jeste ja 😉😆

martinie88
11. led 2021

@jade85 Teda to je krasna carka, potichu gratuluji💗

hajglish
11. led 2021

@kiksa22 Moc me to mrzi 😢

jade85
11. led 2021

@martinie88 děkuju 🙂 snad bude tentokrát vše v pořádku, zatím se raduju jen velmi opatrně 🙂

miskatus
autor
11. led 2021

Holky hlásím pozitivní!!! Zítra večer doufám ze to teda klapne!!!

jade85
11. led 2021

@miskatus naprosto jasnej! A zítra to rozjeďteeee 🙂

miskatus
autor
11. led 2021

@jade85 to si pis🤟🤣

miskatus
autor
11. led 2021

@hajglish a jaký jsi den cyklu??

veeeee
12. led 2021

@miskatus 11dc taky si to rikam ze to proste jednou snad prijde 🤣

veeeee
12. led 2021

@miskatus anooooo je pozitivni

hajglish
12. led 2021

@miskatus dneska jsem 15 dc a tedy mohu rict,ze nevim zda to je ovulace nebo blizici se,ale dnesoa me silene bolelo v podbrisku a vajecniky jak kdybych mela mit silnou ms,nevim.

miskatus
autor
12. led 2021

Test dnes... tak mi řeknete co teď🤦🏼‍♀️🤣

pajule91
12. led 2021

Ahojky děvčata. Všem co našli // moc gratuluji. 🙂
Ja minulý měsíc prodělala SP bohužel ale po kontrole vše vypadá v pořádku a můžeme se prý klidně znovu snažit. Dnes jsem 4DPO to vypadá tak teď čekat. Budu ráda když si budu moct s někým popovídat a alespoň si zkrátit to nekonečné čekání 😅

Strana