icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

miskatus
autor
12. led 2021

@pajule91 Ahojky🙂 tak to mas štěstí ze jsi tady protože zde zatím skoro všichni otěhotněly až na mě teda a par těch co to čeká snad už tenhle měsíc, takže věřím ze budeš další ♥️ 🙂

hajglish
12. led 2021

@miskatus noo co ted asi 🤦😂😂Poradne si to uzivejte a neres ty testy 😉😚

hajglish
12. led 2021

@miskatus my urcite jednou taky 😉Ale zatim to vypada u me na prezivsi 😂Ale udelala jsem prvni krok a jsem na konec ledna objednana na preventivku tak snad se zacne neco dit ☺️

pajule91
12. led 2021

@miskatus noo moc tomu tenhle měsíc nedávám tak alespoň můžu držet palečky vám ostatním ☺️
A jak dlouho se snažíte? Pokud nevadí že se ptám. Pochopila jsem že jsi po revizi? Omlouvám se pokud vadí dotaz

miskatus
autor
12. led 2021

@pajule91 Jj jsem po revizi ale vzala jsem ji “sportovně” jestli se tomu ta da říci.... mám už doma dvě děti tak jsem neměla myšlenky se v tom utapet, oni to nedovolily naštěstí... Snažíme se od května, v červnu to odešlo samo ale brzy a v říjnu revize. Nikdy nevis hlavu, tady holek tomu neverilo s všechny jsou tehulky🙂

pajule91
12. led 2021

@miskatus jee tak alespoň že máš doma už dvě dětičky. Já už mám též 8leteho doma. Taky už nám to párkrát nevyšlo právě a pak byli problémy mezi námi takže jsem čekala až jak to bude a budeme si jistí sebou.
Ty už máš teď po ovu?

hellblau13
12. led 2021

Byla jsem dnes na kontrole u nového gynekologa, všechno je v pořádku, mám z toho dobrý pocit 😊🙏. Příští týden mě už čeká odběr krve na screening.

hajglish
12. led 2021

@miskatus Prosim tebe a poznas na sobe nejak ovulaci? Ja posledni mesice asi zacinam zjistovat,ze mozna pri ovu me silene boli podbrisek jako pri ms a vajecniky,myslis ze by to mohla byt ovu? Ja totiz na jednu stranku jsem si rekla,ze to nejak uz nebudu hrotit zadne testy a ani bt

hellblau13
12. led 2021

@hajglish já měla při ovulaci docela velké bolesti, takové bodave. Někdy to trvalo třeba jen hodinu, někdy i druhý den. A občas jsem to cítila i u konečníku. Při sexu mě dost bolel čípek, je nízko a je pootevreny. A měla jsem i ten hlen.

katmo22
12. led 2021

@hajglish Sice to není otázka na mě, ale mám podobné příznaky ovulace. Bodavá bolest v podbřišku, jakoby takový divný tlak na jednom vajecniku. Hlen jsem u sebe nikdy nepozorovala...

pajule91
12. led 2021

@hajglish tenhle měsíc jsem měla bolesti jak popisuješ. Jako na MS a ovu to byla. Potvrzeno testem i BT takže si myslím že ano může to tak být

hajglish
12. led 2021

@hellblau13
@katmo22
@pajule91 Dekuji moc holky tak snad to je ovulace no,jinak mam ted bolest na prave strane,takove tlaceni a bodani,Jinak tez zadny hken nepozoruji,jen jediny co tak,ze mam pocit mokra,ale to jsem mela i minuly mesic tak nevim

hajglish
12. led 2021

@hellblau13 No tak jinak sex byl vcera a predevcirem,dnes to asi nedopadne 😆Tak to nechame nahode co a jak,ale myslim si i kdyby jsme se snazili tak z toho nic opet nebude

jade85
12. led 2021

@miskatus co nevíš? Vlítněte na to 🙂 ideálně ještě zítra pojistit, ale i kdyby ovulace byla už zítra, tak z dnešního sexu můžeš klidně otěhotnět 🙂

jade85
12. led 2021

Já byla dneska na endokrinologii, podle doktorky jsem určitě těhotná, na výsledcích krve je prý vidět, že už mi těhotenství začalo vysávat hormony štítný žlázy, takže nasazen Euthyrox 🙂 a ještě jsem si teda koupila Femibion, ať se trochu nadopuju 😃

hellblau13
12. led 2021

@hajglish ještě zítra a je to tam 😁👍👍

hellblau13
12. led 2021

@jade85 já už mám taky navýšeny Euthyrox a ještě mi přidala Jodid. Dneska mi taky byl doporučen Femibion, ale musím ten bez jodu, když ho mám zvlášť.

jade85
12. led 2021

@hellblau13 mně právě doporučila ten Femibion, že tam jód je 🙂 za mě čím míň toho musím zobat, tím líp...

jade85
13. led 2021

Holky, tak snad sílí 🙏 klidnější budu v pátek, to bude odpovídat dnu, kdy jsem minule začala špinit. Ale snad je to na dobré cestě...

hellblau13
13. led 2021

@jade85 vypadá o dost silnější, je to na dobré cestě 🙏

jade85
13. led 2021

@hellblau13 děkuju. Mám ještě dva testy, tak udělám jeden v pátek a další v pondělí a když bude vše ok, tak se objednám k doktorce. Kdy jsi byla poprvé? Já zvažuju až tak 8-9tt

hellblau13
13. led 2021

@jade85 byla jsem v 6. týdnu, protože pak následovaly Vánoce a dostala bych se tam vlastně až v lednu. U mě už srdíčko bylo vidět, ale plod je asi o 4 dny starší, protože ovulace byla brzy. Ten 8. týden úplně stačí, ať už máš všechno krásně vidět a zbytečně se nestresujes 🍀🍀

jade85
13. led 2021

@hellblau13 právě, chci co nejpozději. Počítám, že je naopak spíš o něco mladší. Takže tak za 3 týdny ode dneška bych třeba šla. To budu podle menstruace 8+0. Snad 😊

miskatus
autor
13. led 2021

Takže holčičky moje, včera test v 5 už byl negativní, nastoupily šílený bolesti a v 8 večer už bylo po nich, tak mi bylo jasné že folikul prasknul, takže jsme v 9 nastoupili my s mužem, sice s kecama, že vím, že toho on má hodně a že neustále po něm něco chci :D Holky vy si z toho děláte prču, ale ono u nás je to fakt masakr a musím tomu podřídit tolik věcí, aby v této době sex vůbec proběl :D manžel jako dobrovolník se včera přihlásil i na pomoc v nemocnici místo vojáků - byl i v televizi jestli jste koukali, takže nastupuje teď noční a bude na covidovým, do toho má bagr a chodí bagrovat i teď, staví dům a ještě hasič,...no takže u nás je to poslední měsíce fakt jiný level v sexu než jsem byla kdysi zvyklá, když byl jen "hasič". Takže hlásím že jsem dnes 1 DPO a děj se vůle boží...

jade85
13. led 2021

@miskatus teda, takový manévry 😊 holka, snad jste to zvládli, dala jsi do toho vše, víc udělat nešlo 💪. Jak dlouho budeš čekat na test? Dáš dva týdny?

miskatus
autor
13. led 2021

@pajule91 Já měla ovulaci včera večer takže dnes jsem 1 DPO a dávám tomu naději největší za poslední dva měsíce od revize 🙂 Tak to máme stejně staré děti🙂 Také jste ve třetí třídě? Jak zvládáš výuku? Dcera do školy chodí, díky tomu že je manžel hasič, tak může, díky tomu mohu v klidu pracovat.

miskatus
autor
13. led 2021

@jade85 Přesně- manévry :D lépe bych to nenazvala :D :D Já budu čekat dva týdny určitě a udělám ho den po zpoždění, ať vidím případně jasný výsledek a nemusím čekat zda sílí - mě to nervovalo vždycky tak takhle si ušetřím stres. Jak se cítíš???

miskatus
autor
13. led 2021

@hellblau13 Já jsem ráda, že jsi v klidu zlato! Věřím, že i změna toho gynekologa udělala své pro tvůj klid. A je ti už lépe i fyzicky? Klidní se to trochu?

miskatus
autor
13. led 2021

@hajglish No teď už jí poznám určitě když to testy potvrdily. Takže bolesti jsem měla 4 dny a zvětšovaly se - bolí mě šíleně i čípek, vaječníky až posledních několik hodin než prasknul folikul a včera jak prsaknul tak takový klid jak když vytlačíš dítě a je konečně po bolestech :D a i testy pak začaly být negativní takže opravdu to tak mám. 4 dny bolesti a jakmile je klid, je ovulace.

jade85
13. led 2021

@miskatus Super. To dáš 🙂 tak teď na 2 týdny myslet na něco jinýho 🙂
No jsem unavená. Na dnešek jsem naspala 6 hodin, takže to bych ani nesváděla na těhotenství. Mám nafouklý břicho, citlivej čich a chutě na hořčici 😃 Jinak mi celkem nic není 🙂

Strana