icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

hellblau13
25. led 2021

@martinie88 to jsou fakt hovada někteří doktoři. Když jsem krvacela, chytla jsem na pohotovosti starého tlustého ufuneneho primáře. Nejdřív mi oznámil, že těhotenství bylo ukončeno a pak následovala otázka, kdy jsem naposledy pila, jedla, kouřila. Byla jsem tak v šoku, že jsem si myslela, že mi to dává za vinu, i když nekouřím. Tu otázku mi zopakoval 3x a pak mi řekl, že to potřebuje vědět, kdy můžu nejdřív pod narkozu. Někteří jsou opravdu bezcitni a o to je to všechno smutnejsi.

jade85
25. led 2021

@martinie88 panebože, kde jsi byla? V Motole, ne? Strašnej přístup. Hlavně, že miminko žije a odpovídá. Věřím, že to spolu zvládnete. Myslím na vás ❤️ dala ti nějaké léky? Aspoň ten Ascorutin? Achjo.

adelaa1234
25. led 2021

@martinie88 Nechápu, co to je za doktory 😡 hrozny přístup ! Ale miminko bude určitě v pořádku 💖 držím palečky, aby bylo vše v pořádku 🙏💖

miskatus
autor
25. led 2021

@martinie88 píchla ti inijekci alespoň na zastavení krvácení? Nechceš zkusit ještě jinou nemocnici? Js bych to nevzdávali, zkus si primyslet ze te něco bolí, oni mají povinnost si te tam sakra nechat Covid necovid jako!

siima12
25. led 2021

@martinie88 V jakém týdnu jsi? Pokud se mužů zeptat už to máš v pořádku?

kiksa22
25. led 2021

Ahoj holky tak jsem na rychlo prolítla vaše komentáře, ale fakt je jenom zhruba je jich tolik. Nejvíc mě samozřejmě zajímala @miskatus takže kočko gratuluji k // a držím palečky ať je vše v pořádku! Vám všem samozřejmě 🙏
No a abych podala info u mě. Po vyčištění vše v pořádku a 20.ledna jsem oslavila 30 🙈 a byla jsem požádána o ruku 💍 tak se teď aspoň zaměřím na svatbu a o miminko se začneme snažit až po.
Jsem ráda, že jsem narazila zrovna tady na vás byli jste všichni moc hodný ❤
Tak ještě jednou ať máte všichni zdravý miminka tu smůlu jsem snad vybrala tady jenom já a Vám všem se bude jenom dařit 😉

miskatus
autor
26. led 2021

@kiksa22 já včera na tebe myslela, jsk se asi mas♥️ Dekuju a zároveň gratuluji tobě ke krasne životní události!!!!😘 Uzijes si alespoň poradně svatbu, uzivej života a jsem moc rada ze trápení vystřídalo těšení na něco tak krásného 🍀 🙏♥️

miskatus
autor
26. led 2021

Ten dole je dnešek ♥️ Hnědé spineni včera skončilo když jsem po utreni měla na toaleťaku žilku takže opravdu jen praskla🙏 Takže ms dnes ani zítra necekam, chlapovi jsem to tak moc chtěla včera zase říct a co myslíte 🤦🏼‍♀️ Odmítla jsem ho v sexu s tím ze nemohu tak si mysli ze mám krámy🤦🏼‍♀️😃 takže teď jsem se do toho pekne zamotala🤣

hellblau13
26. led 2021

@miskatus všechno je v nejlepším pořádku 👏👏👏

hellblau13
26. led 2021

@kiksa22 moc gratuluji!!! Užij si svatbu a ono to miminko přijde samo 🍀🍀

jade85
26. led 2021

@kiksa22 gratuluji k zasnoubení 🙂 k nám první miminko po nevydařeném těhu taky přišlo až po svatbě. Ale jakože fakt hned v cyklu po. Vypadala jsem jak panna nevěsta, co čekala až na svatební noc 😃😃😃

jade85
26. led 2021

@miskatus no ty jedeš 🙂 parádně to sílí. Tak to nech s oznamováním ještě plynout, ona ta správná situace přijde 🙂

hajglish
26. led 2021

@kiksa22 moc gratuluji k zasnubam ❤️❤️

hajglish
26. led 2021

@miskatus Krasnyyy 😍😍😍Ja cekam zitra ms tak pojedeme dalsi kolo s tim,ze jsem mela jit ted na gyndu a musim to presunout takze zase aby se na me nekdo podival se odklada no co uz ☺️

jade85
26. led 2021

@martinie88 jak se cítíš? Myslíme na tebe 💗 snad se dnes dostaneš k nějakýmu normálnímu doktorovi.

martinie88
26. led 2021

Holky moc vam dekuji💗 No minuly tyden tam byla doktorka a ta mi rekla, ze pokud to pujde proudem tak at sbalim tasku a nechaji si me tam. Tahle se jeste divila proc mam tasku. Nic mi nepichla, ze to nema smysl a Ascourtin jsem se ani neptala a nasadila jsem si ho doma sama. Cely vecer jsem mela migrenu jako prase, ale krvacim uz jen malicko. Zkusim jet k memu lekari.
@jade85 Jo to byl zase Motol, rada to tam nemam🤢😡🤢

miskatus
autor
26. led 2021

@martinie88 teda to je přístup sakra!!! 🤬 to snad není možný! Jed určitě je svoji MUDr, něco ať ti da pro tvůj vnitřní klid a ještě vše zkontroluje!!! Moc na tebe myslím!!!

miskatus
autor
26. led 2021

@hajglish ještě jsi ms nedostala tak vydrž však víš ze čárka se muže objevit déle🙂 dej zítra vědět!

miskatus
autor
26. led 2021

@jade85 dekuju!🙂 no to jsem na sebe zvědavá. Já s nim včera nechtěla spát kvůli tomu spineni, jinak bych to neřešila... A vnitřně pořad mi něco říká ze až preckam 5+3 tak mu to povim 🙂

hajglish
26. led 2021

@miskatus nepocitam s tim vcera jsem zkousela a byla jsem 11 nebo 12 DPO i prsa prestavaji boket jako kazdy mesic,takze urcite nic,ale tobe to mooc preji aby bylo vse v poradku ❤️❤️😘 @martinie88 a tobe preji tez moc zdravicka a verim,ze bude vse v poradku. 🍀🍀❤️❤️❤️

siima12
26. led 2021

@miskatus To už jsou krásný dálnice☺️ tak vítej mezi🤰🤰❤️ jaký týden jsi?

pajule91
26. led 2021

@martinie88 to je opravdu přístup tohle 😡 ale jestli to bylo jednorázové a dnes je to lepší mohl to být hematom jen. Držím palečky a dej vědět co ti řekl tvůj dr ❤️

miskatus
autor
26. led 2021

@siima12 Ještě asi pořádně žádný :D Jsem 3+6 :D Děkuji, musím si vše to ještě uvědomit a začnu si to pořádně užívat 🙂

pajule91
26. led 2021

@miskatus teda to už je krása 🤩

miskatus
autor
26. led 2021

@hajglish Tak doufám, že ti na gyndě trochu pomůže a ať už se od něčeho odpíchneš. Ale víš jak to je, ne vždy tam musí být náznak čárky před termínem MS....a nemusela jsi mít ani ovulaci jak si třeba myslíš... 🙂

miskatus
autor
26. led 2021

@pajule91 Děkuji! 🙂 Mám z toho skvělý pocit 🙂

hajglish
26. led 2021

@miskatus noo uz by to chtelo,aby se na me mrknuk a zacalo se to nejak resit ☺️I kdyby byla ovulace jindy tak by oplodnene vaj8cko nemelo z ceho protozr pak dyl jsme sex nemeli.Ovu mela asi byt 13 to byl sex a pak az 15 byl a potom uz ne takze to je blbost.No jo neda se nic delat a pojedeme dal,ale tesi me,ze pujdu k tomu dr.

jade85
26. led 2021

@martinie88 jo, Motol je fakt drsnej. Jednou jsem tam teda narazila na fajn doktora, ale jinak škoda mluvit. Tak dej vědět, jak jsi dopadla u svého doktora. Věřím v dobré zprávy 🙏😊

miskatus
autor
26. led 2021

@jade85 přitom se říká ze Motol je skvělý na operace malých miminek...? Ale gynekologie tam stojí za prd teda?

martinie88
26. led 2021

Tak jsem doma od meho doktora. Miminko zije a meri 1,68cm. Odpovida hezky. Jen doktor rekl to je hematom jako krava. Je vetsi nez vcera coz je pry dle krvaceni normalni jen se nesmi zvetsit nad miminko😔 Pry budu furt krvacet, pokud zase bude proud krve tak nemocnice. Klidovy rezim a za 2 tydny kontrola💗 No k Motolu se ani nevyjadroval, ale hospitalizace pry byla na miste.

Strana