Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
Holky mě je od úterý trochu blbě ale stupňuje se to a dnes teda pecka... snedla jsem asi po letech bílý rohlik a na to koblihu? A ze by mi bylo lépe... možná tak 10 min. Je mi lip když lezim/sedím jinak maras... a jsem dost histericka na děti🤦🏼♀️ Danikovi jsou čtyři a nikdy jsem na nej nemusela zarvat, nikdy, a včera jsem fakt rvala pořad! No... s koblihou v břiše mi psychicky lépe nebude ze... 😂 ze já to zrala, to zase budou výčitky týden 😀
@miskatus já vím, jsem na hlavu asi, že mi ta kontrola zkazila náladu? Když je vše v pořádku? Jsem, no 🤦♀️asi mě štve spojovat si těhotenství s doktorama, testama, přístrojema...jde to proti mému vnitřnímu klidu 😊 já jsem asi fakt magor a lesana bláznivá 😃 ale hurá, je tam miminko 😊❤️
@jade85 nejprve moc gratuluji a jsem ráda, že je všechno v pořádku!!! Trochu tě uklidním, já byla u všech 3 těhotenství na první kontrole a další byla vzdy za 14 dní a pak pravidelně po měsíci. Myslím si, že to tak dělají, protože je pravděpodobnost, že to miminko nevydrží, může dojít k ZT, tak aby to zjistili včas. Od screeningu se používá už jen ultrazvuk přes břicho a "na koze" jsem teda ještě nebyla, ale tobě do toho asi vlezla zrovna ta preventivka.
@miskatus takže už ti začínají nevolnosti? Já to brala jako dobré znamení, stoupá hcg. Mně je od včerejška už relativně dobře, fakt se to asi tím druhým trimestrem láme. Jinak jsem jedla dost čokoládu, tu teď nestrcim do pusy, úplně mě přešla chuť na sladké. Ale ujíždím na tmavém pečivu s zerve a šunkou. A mám dost chuť na sýry, ovoce a zeleninu, tak si říkám, že to nejsou zas až tak špatné chutě.
@hellblau13 děkuju, i za to uklidnění...❤️ Já jsem teď prostě citlivka, jak nejde něco podle mých představ, jsem těhotná, tak na to mám sakra nárok 😊
Tak se zase hlásím 🙂 posledně jsem měla biochem. - příroda to tak prostě chtěla 🙂 Zítra už by to mělo být 5 DPO a tak jsem zvědavá. To čekání je vážně nekonečný. Alespon že si tenhle víkend odpočineme od dětí a budeme moct s manželem pařit hry, čučet na filmy, nechat si dovést nějakou bezva véču a prostě super těžká pohodíčka. Všem snažilkám držím palce 🙂
Holky tak dnes mám svůj den D... 5+3 ♥️🙏
@hellblau13 asi je v pořádku ujíždět na čemkoli 🤟😀 je to v pořádku, hlavně ze se cítíme ze je vše jak má být♥️
@jade85 To je krasne miminko💗 Moc gratuluji❤️ Omlouvam se, ze pisi az ted.
@martinie88 děkuji 😊 to se neomlouvej, prosimtě, máš teď jiné starosti...
Mimochodem, všimla sis, že máme v Zářijovkách i Veroniku V. že Březňátek 2018? 😊 Dobrá náhoda.
@jade85 Jj taky jsem koukala😊 Jsme se zase hezky sesly😍
Děvčata tak zítra další kontrola ultrazvuk a krev 🙂 po 3 týdnech už se nemůžu dočkat 🙏

Tady jsou fotky 🙂