icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

miskatus
autor
2. pro 2020

@hellblau13 to je tak moc dobra zprava!!!! Já to udělám jako ty, půjdu těsně před ovu na gyndu na kontrolu 🙂

hellblau13
2. pro 2020

@miskatus to bylo fajn, měla jsem to potvrzené, že je všechno v pořádku a že to má cenu se snažit. Ještě jsem od 1 DC brala Drmek. Možná to je náhoda nebo placebo, ale předtím jsem otěhotněla až třetí cyklus. Právě v tom cyklu, kdy jsem začala užívat Drmek.

hajglish
2. pro 2020

Ja tez jsem dnes 2DC

miskatus
autor
2. pro 2020

@hajglish jedeme v tom spolu🙂

veeeee
2. pro 2020

Ja se k vam za chvíli pridam 🙈. Zase krev s cucky na toaletaku. Takze cekam ms každým dnem 🙈. Zitra jsem chtela zkusit testovat, tak jeste ze tak 🙈. No snad uz nam to vsem brzo vyjde! Jinak ja se z toho zblázním :/

hajglish
2. pro 2020

@miskatus Presne na den 😀Jinak tedy jsem ted objednala lubrikacni gel na podporu oplodneni,tak jsem zvedava.Jinak jak se dlouho snazite?

martinie88
2. pro 2020

@miskatus
@hajglish Holky tak nam drzim palecky🍀 Miminko pod stromecekem by bylo nadherne💗

martinie88
2. pro 2020

@veeeee Ach to me moc mrzi😢

martinie88
2. pro 2020

@hajglish Ten jsme zkouseli 3 mesice a nic, na me nic nefunguje🙈😂

verulevrtule
2. pro 2020

@martinie88 já takyyyy, a jsem strašně nedočkavá 🤔

martinie88
2. pro 2020

@verulevrtule Jee tak snad nam bude ten prosinec prat💗

martinie88
2. pro 2020

Holky kdy mivate ovulaci? At si to cekani trochu zkratime;) Ja vetsinou az 17dc🙈

miskatus
autor
2. pro 2020

@hajglish my tak nějak od března, z toho jsem měla jednou samovolny a jednou jsem musela na revizi tak věřím ze do třetice to bude Ok🙂 a co vy?

hajglish
3. pro 2020

@martinie88 Ja tez mam 17dc

hajglish
3. pro 2020

@miskatus jeje no my se snazime od cervence kdy v rijnu jsem musela tez na revizi,prestalo se vyvyjet a od te doby nic

hajglish
3. pro 2020

@miskatus od cervence minuleho roku a v rijnu tez 2019

veeeee
3. pro 2020

@martinie88 ahoj ja mam cca 15DC

jade85
3. pro 2020

Ženy, tak já dnes úplně slaboučký duch na testu. Úplně pidi, není pořádně vidět ani na fotce, ale já ho prostě vidím (viděla jsem za poslední měsíce tolik negativních testů, že rozdíl poznám). Mám to dostat zítra nebo pozítří. Jsem 14 nebo teprve 11 DPO. Držte mi prosím palce 🙂

hellblau13
3. pro 2020

@jade85 super!!!! Přeji, ať sílí 🍀🍀. Já obden už měla viditelnou čárku. A všem ostatním přeji vánoční zázrak, moc na vás myslím a průběžně informujte.

jade85
3. pro 2020

@hellblau13 děkuji moc. Musím vydržet do soboty a pak snad bude jasno 🙏😊 příznaky by nějaké byly, hlavně velká únava. Ale to vždycky jsou, když si to člověk přeje 🙂

miskatus
autor
3. pro 2020

@jade85 jeeee tak to je další dobra zprava!!!!♥️ Uzasne! Bude určitě sílit, jakmile mas příznaky už tak je to skvěle!!!🙂

miskatus
autor
3. pro 2020

@hajglish a prcka doma už mas nějakého?

miskatus
autor
3. pro 2020

@martinie88 já ji mívám 14-17, jakoze fakt pokaždé snad jinak. Mám to tělo nějaké rozházené 🙂) teď začnu testovat od zítra, to budu 6DC, příští čtvrtek mám v plánu jet na gyndu a v pátek to budu 13DC dam děti babičce ať máme pátek energii😀 a jak mas dlouhé cykly?

miskatus
autor
3. pro 2020

@hellblau13 tak jak ti je? Moc na tebe myslím! Už si to řekla doma?🌞

martinie88
3. pro 2020

@miskatus Ja mivam cyklus 30-31dc. Jee tak drzim palecky at tam je hezky folikul🙂 Ja jdu pristi patek taky na utz🙂 Chodime ted do CARu. Manzel ma vse na 1* a ja ted byla na krev kvuli HP. Minuly mesic jsem byla na utz 12dc a folikul 13,5mm tak uvidime co ted. Urcite zkusime IUI;) Jedno jsme zkusili a nic, kez by tohle vyslo💗

verulevrtule
3. pro 2020

@martinie88 to já doufám, dnes 9dpo,ale test úplně bilej, alw bolí mě prsa, hodně vaječníky, a po každým jídle se mi chce zvracet, tak doufám, že přece jen

miskatus
autor
3. pro 2020

@martinie88 A jak dlouho se snažíte o miminko?

jade85
3. pro 2020

@miskatus děkuji 🙂 uvidíme, co bude. Ale věřím, že se to povedlo, snažíme se už někdy od dubna. První syn byl po cca 4 měsících. A přes ním jedno těhotenství, které bohužel nevyšlo, ale za to hned po vysazení HA. Takže tentokrát to bylo dlouhé 🙂

hellblau13
3. pro 2020

@miskatus jsi zlatá, děkuji. Včera už byl test takový, takže jde pěkně nahoru a to mám mít MS až v neděli. Řekla jsem to jen partnerovi, ale ať se zatím moc neraduje. Asi dva dny mě bolelo slabě břicho jako na MS, to přestalo. Teď cítím trošičku žaludek na vodě.

hajglish
3. pro 2020

@miskatus jojo uz doma mame 7 leteho syna

Strana