Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@miskatus to bylo fajn, měla jsem to potvrzené, že je všechno v pořádku a že to má cenu se snažit. Ještě jsem od 1 DC brala Drmek. Možná to je náhoda nebo placebo, ale předtím jsem otěhotněla až třetí cyklus. Právě v tom cyklu, kdy jsem začala užívat Drmek.
Ja tez jsem dnes 2DC
Ja se k vam za chvíli pridam 🙈. Zase krev s cucky na toaletaku. Takze cekam ms každým dnem 🙈. Zitra jsem chtela zkusit testovat, tak jeste ze tak 🙈. No snad uz nam to vsem brzo vyjde! Jinak ja se z toho zblázním :/
@veeeee Ach to me moc mrzi😢
@hajglish Ten jsme zkouseli 3 mesice a nic, na me nic nefunguje🙈😂
@martinie88 já takyyyy, a jsem strašně nedočkavá 🤔
@verulevrtule Jee tak snad nam bude ten prosinec prat💗
Holky kdy mivate ovulaci? At si to cekani trochu zkratime;) Ja vetsinou az 17dc🙈
@martinie88 Ja tez mam 17dc
@martinie88 ahoj ja mam cca 15DC
Ženy, tak já dnes úplně slaboučký duch na testu. Úplně pidi, není pořádně vidět ani na fotce, ale já ho prostě vidím (viděla jsem za poslední měsíce tolik negativních testů, že rozdíl poznám). Mám to dostat zítra nebo pozítří. Jsem 14 nebo teprve 11 DPO. Držte mi prosím palce 🙂
@jade85 super!!!! Přeji, ať sílí 🍀🍀. Já obden už měla viditelnou čárku. A všem ostatním přeji vánoční zázrak, moc na vás myslím a průběžně informujte.
@hellblau13 děkuji moc. Musím vydržet do soboty a pak snad bude jasno 🙏😊 příznaky by nějaké byly, hlavně velká únava. Ale to vždycky jsou, když si to člověk přeje 🙂
@martinie88 já ji mívám 14-17, jakoze fakt pokaždé snad jinak. Mám to tělo nějaké rozházené 🙂) teď začnu testovat od zítra, to budu 6DC, příští čtvrtek mám v plánu jet na gyndu a v pátek to budu 13DC dam děti babičce ať máme pátek energii😀 a jak mas dlouhé cykly?
@hellblau13 tak jak ti je? Moc na tebe myslím! Už si to řekla doma?🌞
@miskatus Ja mivam cyklus 30-31dc. Jee tak drzim palecky at tam je hezky folikul🙂 Ja jdu pristi patek taky na utz🙂 Chodime ted do CARu. Manzel ma vse na 1* a ja ted byla na krev kvuli HP. Minuly mesic jsem byla na utz 12dc a folikul 13,5mm tak uvidime co ted. Urcite zkusime IUI;) Jedno jsme zkusili a nic, kez by tohle vyslo💗
@martinie88 to já doufám, dnes 9dpo,ale test úplně bilej, alw bolí mě prsa, hodně vaječníky, a po každým jídle se mi chce zvracet, tak doufám, že přece jen
@martinie88 A jak dlouho se snažíte o miminko?
@miskatus jsi zlatá, děkuji. Včera už byl test takový, takže jde pěkně nahoru a to mám mít MS až v neděli. Řekla jsem to jen partnerovi, ale ať se zatím moc neraduje. Asi dva dny mě bolelo slabě břicho jako na MS, to přestalo. Teď cítím trošičku žaludek na vodě.

@hellblau13 to je tak moc dobra zprava!!!! Já to udělám jako ty, půjdu těsně před ovu na gyndu na kontrolu 🙂