icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

adelaa1234
10. únor 2021

@siima12 přesně tak, neboj se nic 😊 ono to utíká jako voda, 4.3 je za chviličku😍😍 jsem tak strašně ráda, že se nám všem tady povedlo a přeji nám holky, aby bylo vše v pořádku a narodili se nám zdravé a krásné miminka 🙏🥰🥰

siima12
10. únor 2021

@adelaa1234 Dej pak fotku🙂 já se vždy těším na další kontroly😊

adelaa1234
10. únor 2021

@siima12 určitě dam 😊 také se vždy těším, až zase uvidím tu naši malou prdelku 🥰

suecookie
11. únor 2021

@miskatus děkuju...já to pořád nedostala ale testy jsou negativní.sice už nemám mamatest ale dr max i clear blue jsou negativní...pořád mě bolí spodek jako před ms ale už tomu nevěřím :(

suecookie
11. únor 2021

@miskatus ty jsou ze dneška :,( mám 4 dny zpoždění

suecookie
11. únor 2021

Uz si preji at ta mrcha konečně dorazi asi zkusim svarak a naložit se do horké vany

miskatus
autor
11. únor 2021

@suecookie To mě mrzí....:/ ale lepší teď než kdyby to přišlo později.... Já si pořád říkám - vše nebo nic - zdravé dítě nebo nic...prostě to tak je...

miskatus
autor
12. únor 2021

Holky co říkáte na ten masakr ve vládě?😀

hellblau13
12. únor 2021

@miskatus já už vůbec nevím, co si o tom všem myslet. Na jednu stranu mi už vadí všechna ta omezení, ale na druhou stranu, znám osobně dost těch zemřelých 😞

miskatus
autor
12. únor 2021

@hellblau13 já si spis říkám jestli nejaky stát má uvnitř takový chaoz jako my...

hellblau13
12. únor 2021

@miskatus měla by být jasně nastavena pravidla, která by se měla dodržovat a respektovat. Tohle je vážně chaos, takhle se z toho nevyhrabeme nikdy.

jade85
12. únor 2021

@miskatus já už to v zájmu vlastního duševního zdraví radši moc nesleduju 😃 ale myslím si, že naše vláda je neschopná, Babiš myslí jen na vlastní zisk a PR a podle toho to u nás s celým covidem taky vypadá.

miskatus
autor
12. únor 2021

@jade85 tak nebudeme si lhát... špatná reklama je taky reklama a spotřeba jídla v nouzovém stavu krasne roste což je pro nej ta největší výhra 😀

miskatus
autor
12. únor 2021

@hellblau13 přesně, tady je evidentní ze u nás prave ten orgán nefunguje a já si trochu přála ze celá vláda třeba odstoupí díky tomu zrušení a ono prd😀

jade85
12. únor 2021

@miskatus vždyť to řek už dávno, jak byly ty demonstrace - že si máme zapamatovat, že nikdy neodstoupí. Já se hlavně modlím, aby ho lidi už nevolili. Na podzim jsou volby, tak snad! 🙏

miskatus
autor
12. únor 2021

@jade85 stejne je zvláštní ze krom mě babičky a dedy neznám nikoho kdo ho volil a vyhrál... 😀 no tohle neustojí a už to vi podle mě dlouho... člověk s charakterem by odstoupil už dávno. Držet rok stát v nouzovým stavu je mazec

hajglish
12. únor 2021

Ahoj holky tak ja davam jen info,ze dneska jsem byla na preventivni prohlidce.Vyslo me to hezky kdy jsem byla den po ovulaci,vse je jak ma byt vajicek je dostatek zlute telisko bylo taky krasne,ale proc nam to nejde tezko rict.Dr. radil,ze mame 3 dny pred ovu kazdy den sexovat a taky pry na to jit kdyz je chut behem ovulace a taky pry necekane rychlovky jsou nejlepsi 😅Takze jen tak davam info o sobe a jeste jsem si stihla zaridit obvodaka kvuli tlaku,abych to konecne zacala resit a treba i tam muze byt problem.

jade85
12. únor 2021

@hajglish to jsou prima zprávy! Mně doktorka taky v dubnu potvrdila krásnou ovulaci...no a otěhotněla jsem až v prosinci. Prostě to může z milionu důvodů trvat...Ale zadařilo se, když jsme přestali řešit ovulaci a měli sex každý den nebo aspoň každý druhý den 🙂

hajglish
12. únor 2021

@jade85 No spis se ted zamerim na ten tlak abych byla vazne v pohode.Doktorka prave rikala,ze jsem dost mlada a tim padem mi bude muset dat vhodne leky,tak aby mi to nejak neuskodilo pri snazeni se otehotnet

hajglish
14. únor 2021

Holky jak jsem psala vys,v patek jsem byla na preventivce a dr.mi rekl,ze ovulace cerstve probehla,ale od vcera mam tahly pruhledny hlen a dneska me boli podbrisek jak kdybych to mela dostat a obcas i vajecniky,tak jsem celkem mimo.

hellblau13
14. únor 2021

@hajglish takové bolesti jsem měla u ovulace a měla jsem to i potvrzené lékařem. Určitě bych se raději ještě snažila.

hajglish
14. únor 2021

@hellblau13 Ale me rekl,ze uz ovulace probehla🤷

hellblau13
14. únor 2021

@hajglish ono každé tělo je jiné, já jsem to u sebe měla vypozorovane takto. Byla jsem v té době i dost nafoukla. Někdy ta bolest trvala jen 2h, někdy 2 dny. Nevím, kdy úplně přesně ovulace přichází.

hajglish
14. únor 2021

@hellblau13 Me hlavne zacalo dnes silene bolet podbrisek,hlavne ted boli,podle dr.kdyz jsem byla v patek tak ovu byla ve ctvrtek

jade85
15. únor 2021

@hajglish trochou snažení nic nezkazíte 😊 ale hlen je jen jeden z ukazatelů. Já ho v cyklu, kdy jsem otěhotněla, třeba vůbec neměla. Nebo jen neznatelně 🙂

hajglish
15. únor 2021

@jade85 to je jasny, posnazili jsme se ☺️😉

pajule91
15. únor 2021

Hezké ráno. No tak mi to nedalo že jo teprve 9DPO ale ženská zvědavá že. zkusila jsem test a vypadá to že se snad zadařilo 😊 tak ještě aby test sílil a udržel se když jsem testovala takhle brzo 🙈

hellblau13
15. únor 2021

@pajule91 super 👏👏👏 Kazdy měsíc jedna těhotná 😊. Držím palce, ať je všechno v pořádku 🍀 🍀

jade85
15. únor 2021

@pajule91 to vypadá hodně nadějně. Držím palce ať sílí a vydrží 🙏❤️ jinak tahle skupina je fakt hustá, tady se těhotní jak na běžícím páse 😃

pajule91
15. únor 2021

Děkuji holky snad ano. Jen je to brzy tak se ještě moc neraduju ale nějaká naděje tam je 😊 no já věděla do jaké skupiny se přidat 😄

Strana