Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@adelaa1234 Dej pak fotku🙂 já se vždy těším na další kontroly😊
@siima12 určitě dam 😊 také se vždy těším, až zase uvidím tu naši malou prdelku 🥰
Holky co říkáte na ten masakr ve vládě?😀
@miskatus já už vůbec nevím, co si o tom všem myslet. Na jednu stranu mi už vadí všechna ta omezení, ale na druhou stranu, znám osobně dost těch zemřelých 😞
@hellblau13 já si spis říkám jestli nejaky stát má uvnitř takový chaoz jako my...
@miskatus měla by být jasně nastavena pravidla, která by se měla dodržovat a respektovat. Tohle je vážně chaos, takhle se z toho nevyhrabeme nikdy.
@hellblau13 přesně, tady je evidentní ze u nás prave ten orgán nefunguje a já si trochu přála ze celá vláda třeba odstoupí díky tomu zrušení a ono prd😀
Ahoj holky tak ja davam jen info,ze dneska jsem byla na preventivni prohlidce.Vyslo me to hezky kdy jsem byla den po ovulaci,vse je jak ma byt vajicek je dostatek zlute telisko bylo taky krasne,ale proc nam to nejde tezko rict.Dr. radil,ze mame 3 dny pred ovu kazdy den sexovat a taky pry na to jit kdyz je chut behem ovulace a taky pry necekane rychlovky jsou nejlepsi 😅Takze jen tak davam info o sobe a jeste jsem si stihla zaridit obvodaka kvuli tlaku,abych to konecne zacala resit a treba i tam muze byt problem.
Holky jak jsem psala vys,v patek jsem byla na preventivce a dr.mi rekl,ze ovulace cerstve probehla,ale od vcera mam tahly pruhledny hlen a dneska me boli podbrisek jak kdybych to mela dostat a obcas i vajecniky,tak jsem celkem mimo.
@hajglish takové bolesti jsem měla u ovulace a měla jsem to i potvrzené lékařem. Určitě bych se raději ještě snažila.
@hellblau13 Ale me rekl,ze uz ovulace probehla🤷
@hajglish ono každé tělo je jiné, já jsem to u sebe měla vypozorovane takto. Byla jsem v té době i dost nafoukla. Někdy ta bolest trvala jen 2h, někdy 2 dny. Nevím, kdy úplně přesně ovulace přichází.
@hellblau13 Me hlavne zacalo dnes silene bolet podbrisek,hlavne ted boli,podle dr.kdyz jsem byla v patek tak ovu byla ve ctvrtek
@pajule91 super 👏👏👏 Kazdy měsíc jedna těhotná 😊. Držím palce, ať je všechno v pořádku 🍀 🍀
Děkuji holky snad ano. Jen je to brzy tak se ještě moc neraduju ale nějaká naděje tam je 😊 no já věděla do jaké skupiny se přidat 😄

@siima12 přesně tak, neboj se nic 😊 ono to utíká jako voda, 4.3 je za chviličku😍😍 jsem tak strašně ráda, že se nám všem tady povedlo a přeji nám holky, aby bylo vše v pořádku a narodili se nám zdravé a krásné miminka 🙏🥰🥰