Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
Holky moje já začínám upadat do paniky :D Je mi blbě ještě víc než před týdnem a to jsem si myslela, že nemůže být hůř... ne může, spletla jsem se...Jediná pozice, kdy je mi trochu dobře je v pozici na čtyřech nebo hubou k zemi prostě...jenže takhle nemohu mluvit v práci s klienty... :D Nic mi nepomáhá, líp mi začíná být kolem osmé večer a to jdu zase rovnou spát :D Sežeru všechno co vidím, snědla jsem i hnusy, co jsem neměla roky v puse, no strašný prase jsem! :D už ani nevím, kdy jsem naposledy spala s manželem, je to strašný, zatím momentálně přežívám. Co vy?
@miskatus zlato, to je mi líto, mně se minulý týden hodně ulevilo, o víkendu se to o mě pokoušelo znova, ale už v menší míře. Včera jsem se byla sklouznout na snowboardu na kopci za barákem a hned se mi udělalo líp. 😊 Jinak co mi pomáhalo byla hodně vychlazená co nejvíc bublinková minerálka.
@adelaa1234 paráda ❤️ a to už na prvním screeningu tipla pohlaví? To je super 😊
Jinak u nás vše fajn, jak jsem se zlobila, že mám další utz už za dva týdny, tak teď už se vlastně docela těším. Jdu v pátek 🙂
@adelaa1234 krásné fotecky 😍. Jsem ráda, že máš všechno v pořádku. A tobě už je líp?
@miskatus to mě mrzí, že ti je tak špatně? I zvracis? Ale na druhou stranu buď ráda, značí to, že by mělo být vše v pořádku. Já zase propadám panice, jestli je vše v pořádku, protože mi je najednou úplně netehotně. Říkala jsem si, že mě uklidní screening, ale asi me uklidní až pohyby.
@adelaa1234 no to je tak krásný🙂 taková malá princezna🙂
@hellblau13 no kez bych zvracela, v noci jsem tak moc si přála aby to slo ven ale nebylo co😀
Nebud v panice však stejne nic neovlivníme... je lepší žít s pocitem ze je vše v pořádku než ze se budeš stále bát. Kdy jdeš na kontrolu?
@miskatus to jsem si taky říkala, že by bylo lepší se vyzvracet, než ten permanentní stav kocoviny. Mně dost pomáhalo pečivo a cola. Je to sračka, snažila jsem se to neprehanet, ale v tom nejhorším ten žaludek fakt zklidní. Neměla jsem celou dobu kávu, hlavně s mlékem, po té mi bylo strašně. A o sexu ani nemluvím 😂🙈.
Na kontrolu jdu až 2.3. Budou mi brát ještě jednou krev. Měla jsem dost vysoké hcg, ale v té době mi fakt nebylo dobře.
@miskatus jen na kopci, kde děti bobujou 🙂 poslední roky jsem lyžovala, ale co se narodil Sebík tak ani to ne, na prkně jsem stála tak po 10 letech, ale bylo to prima... když se nesmí nikam na hory, tak aspoň v Praze 😃 Jo, jdu už v pátek, už to budou dva týdny od první kontroly 🙂
@hellblau13 kávu už taky nemohu vidět a celkově nemohu vidět vše, co jsem milovala... já se nikdy nepřejídala a teď to dělám :D jsem fakt čuně :D colu jsem nezkoušela - zkusím! sex vůbec, to jakmile bych měla dělat pohyb co mi zvýší tep, tak je to horší :D vadí mi i chodit :D Na dnešek se mi zdálo, že mi mudr řekla, že jsou tam dvě a mě málem jeblo :D 4 děti :D já mám dva děcáky a jedny nervy :D
@miskatus měla jsem taky vlčí hlad, pořád se nemohla jakoby dojist. Měla jsem to i v prvním těhotenství. Vždycky jsem nechápala ty, které nemůžou sníst ani sousto a hubnou. Ale tím druhým trimestrem se to srovnalo. Už jsem na své pravidelné stravě, jen chutě se trochu změnily. Také mi pomáhalo trochu tvrdého sýra. Celkově se mi to hodilo spíš na slané než sladké.
Já jsem si skrytě dvojčátka přála. Musí to být mazec, asi kdo nezažil, nedokáže si představit. Já spíš z toho důvodu, že třetí těhotenství už neplánuji a takhle by vlastně byly děti tři. Ale u tebe chápu, že by to byl šok 😂
@miskatus přesně, já jsem z toho chvílemi tak znechucená...a teď jak je sníh, sluníčko, tak vzpomínám na lyžování v Rakousku a v Itálii, na tu pohodu...to byl prostě úplně jinej svět. Letos už jsme krásně mohli jet, dali bychom Sebíka instruktorovi třeba aspoň na hodinku dvě, aby se pomalu začal učit a šli si v klidu zalyžovat... 🙂 No ale tak člověk musí hledat aspoň ty malý radosti, co jsou i teď 🙂
@jade85 ano tipla🥰 říkala , ze se málokdy zmýlí 😂😊 tak uvidíme na druhem scrweningu, jestli mi tu holčičku potvrdí znovu 😊
@hellblau13 děkuji moc🥰🥰 no, špatně mi je pořád, ale je to mnohem lepší už😊
@miskatus děkuji moc 🥰🥰
@adelaa1234 nám to řekl jako první věc na screeningu. Bylo to krásně vidět. Říkal, že to pozná podle toho pohlavního vycnelku, že u holčiček je víc k tělu a u kluků víc vzpřímeny. Ale samozřejmě to může být ještě jinak.
@hellblau13 přesně - vlčí hlad jak píšeš, asi jsem to tak měla u syna, ale už si to nepamatuji, je to skoro 5 let a u dcery jsem čekala dvě a nebylo mi nic - prostě nic, ani chutě:D To říkáš teď že třetí ne :D Já teda věděla vždy že tři děti ano, kord s timhle božím chlapem co mám doma, ale čtyři e-e :D Cítím, že je to naposledy v životě....teď už ano. Už je třeba to nechat mladším. :D
@miskatus když já bych to třetí rodila nejdřív ve 40 a nechodit 9 let do pořádně práce si taky nedokážu představit, takže u nás s největší pravděpodobností ne 😂😂
@adelaa1234 Ty jo to je krásný 😊 já jsem zvědavá jestli u mě bude vidět už pohlaví až půjdu na ten screening 😁 to budu 12+4. Kolikátý jsi týden?
@siima12 určitě jo😊😊 dneska 12+5 🥰
@adelaa1234 Tak jsem zvědavá 😄😄 už se těším 🤰😊

@hajglish Ahojky, jsem ráda, že mudr jen potvrdila, že jsi v pořádku!!! 🙂 Teď jen klid, věřit tělu a bude to dobré! 🙂 Jsi však taky už sakryš na řadě!! 🙂 Ono taky tím, že máš ovulaci asi pokaždé jinak tak je to těžké vychytat.... Držím pěsti! 🙂