Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@adelaa1234 Určitě dám 😁☺️ Už abych byla tam 😀❤️
@miskatus dnes mi přišel jíl. Takže rozpustit lžičku ve vodě a musím nalačno nebo kdykoliv během dne? Jinak musím říct, že první těhotenství jsem celé prospala a teď je to mnohem lepší. Možná za to může femibion a železo.
@hellblau13 no když to dáš nalačno lžičku do trochu vody, zamíchat s zapít tak je větší jistota ze brzy pujdes na zachod jinak kdykoli během dne. Já to beru ráno 🙂 mám už zbytek, musím zase koupit
@miskatus zkusím, děkuji 👍👍
Holky mě doslova jebne, v pondělí večer mi volala učitelka ze školky že mají ve školce pozitivního a že musíme se synem na testy a jelikož v tom prosinci jak jsme si to prodělali dle mého, tak jsme na testy nesli tak nejsme v ochranné lhůtě. Takže jsem s nim šla a dnes výsledek - pozitivní. Jenže jsem volala dětské MUDr a ta mi řekla ze muže být falešně pozitivní ještě 3 měsíce po covidu, takže mi nabrala protilátky a zítra se uvidi podle výsledku zda jsme Covid měli nebo ne. Každopádně všichni do karanteny a na testy a teď ta prdel největší - manžel po dvou ockovanich- musí na testy i do karanteny🤣 chápete? K cemu ockovani? A další - já mám jít příští úterý na první ultrazvuk, mám být v 9 týdnu takže opět nepůjdu. Jako já na první ultrazvuk půjdu holky fakt až ve třetim měsíci 🤦🏼♀️
@miskatus to je fakt zákon schvalnosti. Určitě jste pozitivní už po prodelanem covidu, my máme některé klienty stále pozitivní a prodělali to v listopadu. S tím očkováním to nechápu. To nás opravdu budou držet pořád doma? Půjdeš až rovnou na screening 😂
@hellblau13 takže já když zítra budu mít v ruce ze jsem Covid měla nedávno tak stejne musím na testy a karantena, chlap má ockovani a stejne musí na testy a karantena... tak doprdele jak nemá být národ v depresi? Jako holky doteď jsem byla pozitivní ale tohle už je na mě moc, tohle jako už snad nemá konce
@miskatus a to se ještě modli, ať do karantény nespadne gynekologie. Byla jsem jeden den na screeningu a druhý den měli na stránkách, že mají 14 denní karanténu 🙈.
Třeba se ti to podaří domluvit a nebudeš muset do karantény, ty testy jsou pozitivní dlouho a ty jsi jela docela náročný průběh.
@hellblau13 prý hrozne záleží na koho natrefim až mi bude volat hygiena, je to možné, ale moc tomu nevěřím....Kez bych měla ty protilátky tak vysoké aby to sloužilo jako velký argument. Já na tu gyndu vážně chci, chci alespoň vědět zda je vše Ok však nemohu čekat pak další 2 týdny😀 No bude to sranda... dam určitě vědět jak tohle dopadne, to je zase story totiž 😀
@miskatus to je teda fakt smůla. A manžel je ockovanej jednou dávkou nebo už dvěma? Ono bohužel zatím není jistý, jestli ockovanej může covid přenášet nebo ne. Jen se ví, že to brání těžkému průběhu. Ten test na protilátky je určitě dobrej nápad, ono se z něj jasně pozná, jestli covid aktuálně proděláváš nebo ne. A když ne, tak bys snad karanténu mít neměla (i když s logikou opatření u nás bůhví). Jinak chápu, že už chceš kontrolu, ale my přece VÍME, že je vše ok, takže i kdyby ses na prcka koukla na utz až za 2 týdny, nic to na tom nezmění. Ale držím palce, ať můžeš jít podle plánu.
Já jdu zítra a už se vlastně celkem těším. Jako do toho doktorskýho prostředí se mi pocitově nechce, ale ráda budu mít potvrzeno, že hezky roste 🙂
Hmm, tak u syna ve školce taky covid - holčička pozitivní test dneska, příznaky od neděle, naposledy ve školce v pátek. Takže tuším, že taky míříme do karantény - syn určitě a já jen pokud by byl pozitivní, což doufám nebude 🙏
Holky holky!!!!! Tak já Covid mám potvrzeny, prodělala jsem ho, mám vysoké protilátky!!!!! Tak uvidíme co na to hygiena!😀
@miskatus držím palce, ať nemusíš být doma 🙏✊🍀
@hellblau13 no to by tam musel sedět andel a tomu moc nevěřím 😀 jsem zvědavá kdy se ozve. Zkoušela jsem se dovolat prava zda mi řeknou v jaké fázi má syn Covid protože ten kdo provádí testování tak vidí zda je v te aktivní fázi nebo po ni a myslíš ze ti to řeknou? Ani prd😀 přitom tohle kdyby řekli tak je vyhráno pro nás všechny.
@miskatus já už normálně přestávám doufat v to, že se toho někdy zbavíme. Včera jsem se dozvěděla, že v jedné školce měli 3 nakažene děti z různých tříd a nahlásili, že jsou z jedné třídy, aby se nemusela zavřít celá školka. Chápu, že rodiče jsou nešťastni, že neví, co s dětmi, ale takhle se to bude šířit pořád dál a dál. To vůbec nebere konce, za chvíli nevyjedeme z okresu, natož za hranice.
Tak hygieně přijde vše logické a ze mám pravdu ale bohužel oni mají jasná pravidla a ty musí dodržovat takže to ze mám papír ze jsem Covid měla tak je mi k nicemu a musíme do karanteny... Prý věří ze v budoucnu to tak stejne bude jak říkám já- mas výsledky z krve zes ho měla, karantena nehrozí...
@miskatus a co zkusit zavolat gynekolozce a vysvětlit ji situaci. Třeba je už očkovaná a nebude mít strach tě vzít, pokud nebudeš čekat v čekárně mezi ostatními pacienty.
@hellblau13 no jako je hezky ze celá hygiena stojí při mě ale nejsou na tohle pravidla. Já to udělám tak ze v pondělí pokud budu negativní tak v úterý na tu gyndu pojedu... pokud budu pozitivní tak ne... pozitivní být klidně mohu ještě 2 měsíce... smutny je ze se neřeší zda prenasis nebo ne...
@jade85 tak to je mazec 🙈, u nas ve skolce pozitivni chlapeček 9.2, šel na testy, od 12.2 zavrena školka a vsechnydeti v karantene-bud na 10dni s negativním testem, nebo 14dnibez testu. Školka zavrena do 21.2. Dnes email od hygieny, v patek 12.2 kontakt s dalším pozitivním (učitelka) nova karantena od tohoto data. A zavrena necelá skolka nejen nase třída. A z okolito skolky dělaly stejne, takze myslim, ze toto kor ve skolce- kde nenosi rousky, by to meli oznámit 🤷🏽♀️
Ženy, tak jsem po kontrole, miminko krásně vyrostlo, odpovídá 9+3 (podle ms jsem 10+2). Doktorka si u mě trochu napravila reputaci, řekla mi, že jsem hubená (haha), takže může kouknout utz přes břicho 🙂 Dala mi fotky průkazku a další krok je screening 🙂 případně řekla, že kdybych mezi tím chtěla zkontrolovat miminko, tak ať kdykoliv napíšu. To mi přišlo fakt milý, i to, že chápala, že to nevyužiju. Takže dneska jsem i po střetnutí s lékařským systémem spoko těhule 😃
@jade85 tak jsem rada ze te teď naopak uklidnila a gratuluji ze je vše jak má být!!!🙂 ♥️
Já dnes volala své MUDr a ptala se jsk se má a zmínila se ze jsem těhotná a ze mám jít k její kolegyni(není moc příjemná) v úterý protože ona je od prosince na neschopence. Řekla mi ze už chodí na dvě hodiny denně ať přijdu za ni be čtvrtek a doslova řekla: snad vás tentokrat potesim!
😦🤷🏼♀️ coze?
Doprdele takovou odpověď jsem jako slyšet nechtěla... normálně mě to zamrzelo tak ze nechci už ani k jedny 🤦🏼♀️🙁
@miskatus děkuju, jo, asi měla minule blbou náladu nebo nevím, ale dneska to fakt bylo podle mých představ 🙂 a samozřejmě hlavně že je vše v pořádku, ale to bylo i minule a přesto jsem odcházela s úplně jiným pocitem.
No chápu, že tě ta odpověď zaskočila, bylo to dost necitlivý teda...to je přesně to, proč jsem z doktorů v těhotenství ve stresu - ona to určitě nemyslela zle, jen to plácla a nedošlo jí, že to pro tebe může být zraňující.
Holky myslíte ze MUDr by viděla v počítači ze jsem v karantene? Jakoze když bych tam zítra jela...
@miskatus myslím si, že určitě ne. Také pracujeme se systémem, kam se zadávají pozitivní a nic to vyloženě nehlásí. Jen naší povinnosti je je tam zadat a pak zase ukončit. U tebe to udělal lékař nebo hygiena a jestli vůbec. Pochybuji, že gynekolog něco takového řeší.
@hellblau13 tak myslíš ze mám jet?

@siima12 dej pak hned vědět 😍 a pošli nám sem fotečky 😍