icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

hellblau13
22. únor 2021

@miskatus vždyť nikoho nakazit nemůžeš. Byla to jen blbá náhoda. Jste doma všichni ok?

jade85
22. únor 2021

@miskatus já bych asi jela. Neuvidí, že jsi v karanténě. Kdyby něco, vysvětlíš situaci (protilátky atd...), ale podle mě to projde úplně hladce. Jako k zubaři bych na preventivku asi pro jistotu nešla, ale gynekologa neohrozíš i kdyby náhodou něco.
Normálně ten náš případ ve školce hygiena úplně přešla. Podle mě počítali 5 dní od pozitivního testu, takže děti vůbec nevyšly jako rizikové kontakty a vůbec nic se neřešilo. Tak jsem ráda, že jsem neplašila a v pátek si na tu kontrolu došla podle plánu.
Jinak jsem objednaná na screening - 12.3., kdy podle posledního utz budu 12+3 🙂 hezká shoda čísel 😊

miskatus
autor
22. únor 2021

@jade85
@hellblau13
Holky tak já asi pojedu, sice chlap bude nastvanej si myslím ale já potrebuju slyset ze je vše jak má být...

jade85
22. únor 2021

@miskatus jeď! Do kdy máš karanténu?

hellblau13
22. únor 2021

@miskatus já bych taky jela. Pokud nikomu z vás nic není a hlavně víš, jak to je

siima12
22. únor 2021

Dnes na kontrole 😊 a za chvíli screening ☺️❤️

jade85
23. únor 2021

@siima12 krásný miminko ❤️ držím palce na screening!

jade85
23. únor 2021

@miskatus zlato, tak co? Jedeš? Na kdy jsi objednaná? Dej vědět, myslím na tebe.

siima12
23. únor 2021

@jade85 Děkuji 😊

miskatus
autor
23. únor 2021

@jade85 v půl 2 tam mám být!!!! Drz vše co mas!!!!🙏😀

miskatus
autor
23. únor 2021

@siima12 juuuuu to je tak krásný!!!! ♥️ Je skvěle ze jste oba v pořádku a šťastní!!!!👏😍

hellblau13
23. únor 2021

@miskatus všechno bude v pořádku!!!!

siima12
23. únor 2021

@miskatus Moc děkujeme. Těším se až jsem dáš foto ty☺️ Jdeš odpoledne? Držím palečky 🍀 dej vědět 🤰☺️

jade85
23. únor 2021

@miskatus držím a těším se na fotku a dobré zprávy 😊

miskatus
autor
23. únor 2021

Tak už tu sedím a jsem taaaak nervni jako nikdy 🙏

miskatus
autor
23. únor 2021

Představuji vám tu naši nejmenší Tulinku, která mě po dlouhé době rozplakala jako nikdo predtim🙂 je vše v pořádku, srdíčko mě úplně dostalo a jsem neskutečné šťastná ♥️♥️♥️♥️
Jsem 8+1

hellblau13
23. únor 2021

@miskatus super, super, super!!!! Moc ti to přeji, užívej si těhotenství 💕🍀

jade85
23. únor 2021

@miskatus paráda 🙂 gratuluju a ať hezky roste 🙂

adelaa1234
23. únor 2021

@miskatus to je moc super !!🥰🙏 Moc ti to přeji !😊😍 ať hezky roste prďolka😍

siima12
23. únor 2021

@miskatus No paráda🍀 😊 moc ti to přeju 😊 ať prcek krásně roste❤️🤰☺️

miskatus
autor
23. únor 2021

Holky jste lásky♥️ Dekuju!!! Další kontrola až ve 13 týdnu tak to bude doba🤦🏼‍♀️😀

jade85
23. únor 2021

@miskatus tak to bude už rovnou screening, ne? 🙂

miskatus
autor
23. únor 2021

@jade85 Jj prave 😀 to jako já čekala ze ji uvidím dřív o něco než takhle pozdě 😀 jen mě čeká krev za 14 dni a to je vše. Takže já za měsíc ve čtvrtek vezmu obě děti s sebou, když MUDr zjisti ze je mimi v pořádku, pozve děti na ultrazvuk a budeme hledat jestli maminka náhodou nemá v brisku miminko a až ho najdeme, zjistíme jestli tam je bracha nebo segra😀 a pokud bude takhle vše podle plánu tak v sobotu na oslavě se to oznámí rodině nebo spis děti to oznámí 🙂) tot můj plán 😀 ty už to říkáš teda?

siima12
23. únor 2021

@miskatus Ty jo, až takhle pozdě? Já byla v 7 týdnu, v 9 týdnu na kontrole a vzali mi krev. Teď jsem byla v 11+1 a 4.3 na screening.

jade85
23. únor 2021

@miskatus no, to je hezký plán 🙂 ale na 1. screeningu je pohlaví spíš jen tipovačka, ne?
Já si mám teď někdy zajít na takový ty odběry v prvním trimestru (glykémie, krevní obraz, pohlavní nemoci atd).
5.3. jdu na krev ke screeningu a 12.3 na screeningový ultrazvuk.
Já to zatím nějak oficiálně neříkám, ví to ségra, nej kámoška, pár spolumatek co věděly, že se snažíme, kolegyně duly.
Rodině jsme to chtěli říct na oslavě synových narozenin, takže ještě před screeningem, ale oslava asi kvůli covidu nebude, takže nevím, jak to uděláme. V práci určitě nejdřív po screeningu.

miskatus
autor
24. únor 2021

@siima12 no zkusím zavolat te moji zda by mě nevzala jak tam půjdu na krev za 14 dni. Já byla s dětmi prakticky taky po 14 dnech vždycky v prvním trimestru.

miskatus
autor
24. únor 2021

@jade85 no mě to vždy řekla a platilo to u obou děti 🙂) tak snad plán bude splněn🙂
Neboj však si oslavu udělejte, jde jen o rodinu přeci jen, důležité je jak se budete cítit. U nás Covid skoro všichni měli jen ne babi a děda a ty to chytit nesmí, ale na oslavu je pozvu, bude to poprvé v domečku 🙂

jade85
24. únor 2021

@miskatus tak my máme rodiče kolem 70, navíc ne zcela fit, takže rizikový jsou všichni, covid zatím neměli. A hlavně my se teď nechceme nakazit. Takže oslava určitě nebude, přišlo by mi to nezodpovědný. Možná na chvíli na zahradu.

jade85
24. únor 2021

@miskatus na kdy ti vlastně vychází termín? Budeš ještě v Zářijovkách?

miskatus
autor
24. únor 2021

@jade85 ta zahrada bude fajn určitě když k tomu bude počasí🙂 my zatím máme ze zahrady baheniste😀 no vychází zatím 4.10. ale uvidíme jak to bude v tom 13 týdnu, to už bude ofiko

Strana