icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

veeeee
24. únor 2021

Holky vim, ze uz mate jine starosti a asi jsem posledni. Ale jsem tes zmatená. Ms mam dostat v patek, ale uz par dni spinim a dneska krvaceni+sliznice. Na vlozce skoro nic, vzdy jen na papíře. A ted nwvim jestli uz to jw teda 1dc nebo mam jeste pockat. Nevim od kdy pocitat

siima12
24. únor 2021

@veeeee Takhle jsem to měla já před otěhotněním. Jen po utření a pak se to rozjelo. Já to počítala teda hned co jsem na papíru měla krev.

hajglish
24. únor 2021

@veeeee Nebooj jsem tu i ja 😉Ja jsem zase dostala ms o den driv ted pred chvili.

veeeee
25. únor 2021

@hajglish ja prave taky! Mam dostat zitra, vcera jen jednou s kusem sliznice -jinak nic, a dneska uz bolesti. Takze myslim, ze dneska dostanu

miskatus
autor
25. únor 2021

Tak jsem psala MUDr a vezme mě na ultrazvuk ten den co tak jedu na krev takže budu v 11 týdnu🙂
Holky já myslela ze mi bude lip už a pořad horší...:/

siima12
25. únor 2021

@miskatus Já jsem ráda že mi není zle 😁

jade85
25. únor 2021

@miskatus tak prima. Mně už není skoro vůbec blbě, ale jsem tak strašně unavená. Nejradši bych jen ležela a spala.

miskatus
autor
27. únor 2021

Holky trochu jsem zaspinila hnědě... mám si dojet radši do nemocnice? Myjeme na baráku vše k nastehovani ale jako cítím se fyzicky dobře, neprepinala jsem se

kkacca
27. únor 2021

@miskatus ahoj, nejezdila bych, něco jineho je kdyby to byla čerstvá krev..sama jsem měla oboji teď a vše Ok..

jade85
27. únor 2021

@miskatus nikam nejezdi, jen se budeš stresovat, vyšetření ti to ještě víc podráždí. Hoď nohy hore a relaxuj. Jen kdybys byla hodně nervózní, že je něco špatně, tak si dojeď pro uklidnění na utz. Bude to dobrý.

miskatus
autor
27. únor 2021

Ok... jako bylo to fakt slabý flicek na kalhotkách. My uklizime od rána novostavbu a seskakovala jsem z linky tak to bylo asi z toho jak jsem skočila. Nic mě nebolí, cítím ze Eli je v pořádku, nikam teda nejedu 🙂

hellblau13
27. únor 2021

Holky, cítím pohyby 🙏. To je taková úleva 😊.

miskatus
autor
27. únor 2021

@hellblau13 jeeeeeee♥️ A jaký jsi týden??

jade85
27. únor 2021

@hellblau13 to je nádhera ❤️ na to se tak těším. Se Sebíkem jsem pohyby cítila až tak 20tt - měla jsem placentu na přední straně...vůbec mi nedošlo, že by to mohlo být teď třeba i dřív.

hellblau13
27. únor 2021

@miskatus jsem podle MS 15+6 a podle ultrazvuku 16+3. Doufám, že u tebe už je všechno v pořádku 🙏

hellblau13
27. únor 2021

@jade85 u prvního to bylo asi o týden později. Placentu mám prý na přední straně, ale úplně nahoře. Cítila jsem už tak 4 dny zpátky, ale to bylo hrozne málo a nebyla jsem si jistá, teď už se to nedá zaměnit. Je to fakt uklidnění, když víš, že žije.

miskatus
autor
28. únor 2021

@hellblau13 úplně fakt to byl jen jeden flicek a pak už nic a vzhledem k tomu ze je mi každým dnes stále hůř a hůř tak vím ze je vše Ok. Je to ale mazec... zitta začínám 10 týden, to už mi u syna bylo dobře a tady je to ještě horší. Mě snad nebude dobře nikdy😂

jade85
3. bře 2021

Ženy, jak se máte? U nás vše ok. Ale už chci mít za sebou screening!

siima12
3. bře 2021

@jade85 Ahoj to mi povídej, zítra jdu na screening ☺️ Už se nemůžu dočkat

jade85
3. bře 2021

@siima12 jeee, super, tak držím palce. Já jdu teprve v pátek na krev a další pátek na ultrazvuk.

jade85
3. bře 2021

@siima12 a půjde s tebou muž nebo to nějak omezujou?

siima12
3. bře 2021

@jade85 Zítra screening a 25.3 mám přijít ke svému gynekologovi na lačno. Jinak manžel půjde se mnou dovnitř. Už tam byl jednou se mnou to řekla sestra že manžel ať jde se mnou klidně. To jsem šla na krev a na kontrolu v 9tt

martinie88
3. bře 2021

Ahoj holky, tak mam po screeningu. Misto radosti dalsi smutek. Utz v poradku, ale krev ne. Riziko 1:500 na Downa a musim na genetiku. Jsem z toho vyrizena, po te hruze co nas potkala vyjde i screening spatne😢
Holky drzim vam palce at je to u vas v poradku💗

hellblau13
3. bře 2021

@martinie88 tebe fakt provází sama smůla 😞. Ale určitě bude vše v pořádku 🍀. A to riziko je už po přepočítani s utz? Já jsem měla taky krev špatnou, měla jsem vysoké volné beta hcg, ale po utz se to přepočítalo a celkově byl screening negativní. Včera jsem byla na kontrolní krvi na AFP a v pátek mám volat, jak to dopadlo.

siima12
3. bře 2021

@martinie88 Určitě bude vše v pořádku🍀 držím palečky.

jade85
3. bře 2021

@martinie88 1:500 mi přijde jako hezký výsledek. Myslela jsem, že jako pozitivní screening se to bere až od 1:300? Na genetice tě spíš uklidní. Ultrazvuk je důležitější, z té krve to nemusí vůbec nic znamenat. Co konkrétně tam bylo špatně?

martinie88
3. bře 2021

@hellblau13 Jj uz i s utz to takhle vyslo😢 Screening je celkove negativni, ale je tam to riziko 1:500😢

martinie88
3. bře 2021

@jade85 Hele jen vim, ze Papp jsem mela nizke a diky tomu a mi to takhle skocilo😔 Ja byla jak oparena a na nic jsem se nezeptala. Zitra na te genetice mi snad vse vysvetli🙏

hellblau13
3. bře 2021

@martinie88 taky mi to nepřijde zas až tak velké riziko, určitě bude všechno v pořádku 🙏. U první dcery jsem měla 1:37 růstovou retardaci a dcera se narodila 52 cm.

jade85
3. bře 2021

@martinie88 určitě jo. Jako chápu že 1:5000 by bylo víc uklidňující. Ale třeba odběr plodovky nebo klků se dělá až při riziku 1:100 a vyšším. Podle mě ti jen vše vysvětlí, proberete anamnézu a max ti nabídnou Prenascan nebo Tripple test za pár týdnů na integrační test. Držím palce. Hlavně v klidu ❤️

Strana