Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
Tak jsem psala MUDr a vezme mě na ultrazvuk ten den co tak jedu na krev takže budu v 11 týdnu🙂
Holky já myslela ze mi bude lip už a pořad horší...:/
Holky trochu jsem zaspinila hnědě... mám si dojet radši do nemocnice? Myjeme na baráku vše k nastehovani ale jako cítím se fyzicky dobře, neprepinala jsem se
Ok... jako bylo to fakt slabý flicek na kalhotkách. My uklizime od rána novostavbu a seskakovala jsem z linky tak to bylo asi z toho jak jsem skočila. Nic mě nebolí, cítím ze Eli je v pořádku, nikam teda nejedu 🙂
Holky, cítím pohyby 🙏. To je taková úleva 😊.
@hellblau13 jeeeeeee♥️ A jaký jsi týden??
@hellblau13 to je nádhera ❤️ na to se tak těším. Se Sebíkem jsem pohyby cítila až tak 20tt - měla jsem placentu na přední straně...vůbec mi nedošlo, že by to mohlo být teď třeba i dřív.
@miskatus jsem podle MS 15+6 a podle ultrazvuku 16+3. Doufám, že u tebe už je všechno v pořádku 🙏
@jade85 u prvního to bylo asi o týden později. Placentu mám prý na přední straně, ale úplně nahoře. Cítila jsem už tak 4 dny zpátky, ale to bylo hrozne málo a nebyla jsem si jistá, teď už se to nedá zaměnit. Je to fakt uklidnění, když víš, že žije.
@hellblau13 úplně fakt to byl jen jeden flicek a pak už nic a vzhledem k tomu ze je mi každým dnes stále hůř a hůř tak vím ze je vše Ok. Je to ale mazec... zitta začínám 10 týden, to už mi u syna bylo dobře a tady je to ještě horší. Mě snad nebude dobře nikdy😂
Ženy, jak se máte? U nás vše ok. Ale už chci mít za sebou screening!
@martinie88 tebe fakt provází sama smůla 😞. Ale určitě bude vše v pořádku 🍀. A to riziko je už po přepočítani s utz? Já jsem měla taky krev špatnou, měla jsem vysoké volné beta hcg, ale po utz se to přepočítalo a celkově byl screening negativní. Včera jsem byla na kontrolní krvi na AFP a v pátek mám volat, jak to dopadlo.
@martinie88 Určitě bude vše v pořádku🍀 držím palečky.
@martinie88 1:500 mi přijde jako hezký výsledek. Myslela jsem, že jako pozitivní screening se to bere až od 1:300? Na genetice tě spíš uklidní. Ultrazvuk je důležitější, z té krve to nemusí vůbec nic znamenat. Co konkrétně tam bylo špatně?
@hellblau13 Jj uz i s utz to takhle vyslo😢 Screening je celkove negativni, ale je tam to riziko 1:500😢
@jade85 Hele jen vim, ze Papp jsem mela nizke a diky tomu a mi to takhle skocilo😔 Ja byla jak oparena a na nic jsem se nezeptala. Zitra na te genetice mi snad vse vysvetli🙏
@martinie88 taky mi to nepřijde zas až tak velké riziko, určitě bude všechno v pořádku 🙏. U první dcery jsem měla 1:37 růstovou retardaci a dcera se narodila 52 cm.
@martinie88 určitě jo. Jako chápu že 1:5000 by bylo víc uklidňující. Ale třeba odběr plodovky nebo klků se dělá až při riziku 1:100 a vyšším. Podle mě ti jen vše vysvětlí, proberete anamnézu a max ti nabídnou Prenascan nebo Tripple test za pár týdnů na integrační test. Držím palce. Hlavně v klidu ❤️

Holky vim, ze uz mate jine starosti a asi jsem posledni. Ale jsem tes zmatená. Ms mam dostat v patek, ale uz par dni spinim a dneska krvaceni+sliznice. Na vlozce skoro nic, vzdy jen na papíře. A ted nwvim jestli uz to jw teda 1dc nebo mam jeste pockat. Nevim od kdy pocitat