Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@martinie88 tak to je ta nejlepší zprava dne♥️🙏
@jade85 Strasne moc drzim palecky💗 Smulu jsem tu vybrala jiz ja, takze u vas bude vse v poradku🍀💗
Děkuju, holky, jako já tuším, že to bude v pořádku, ale pořád ve mně žije ta zkušenost z prvního těhotenství :(
@jade85 určitě bude všechno v pořádku 🍀 🍀 🍀
Ženy, děkuju za palečky, všechno je v pořádku, všechna rizika nízká. Mimčo má všechno co má mít na svém místě, bylo neuvěřitelně aktivní 🙂 a roste krásně, blížíme se k velikosti podle ms 13+2, dnes naměřeno 12+5 🙂
Jo a placentu mám tentokrát na zadní stěně, takže čekám, že brzo ucítím pohyby 🙂
@jade85 To je nadhera💗 Moc gratuluji💗 Ja se na placentu musim zeptat ve ctvrtek, take jsem ji mela vpredu, takjsem zvedava co ted😊
@jade85 krásné zprávy 👏👏
Děkuju, holky, mám fakt radost.
Hele já jsem s trochou dobré vůle 13+0, to jsme tu jak schůdky, v září bude veselo, bude co týden jedno mimčo 😆
@miskatus
@martinie88 Tak to je dobrý 😃
@siima12 nojo, neco tak už je! Ono je to poznat spíš na dotek, že je takový tvrdý, co nejde zatáhnout 🙂 Já už taky trochu mám 🙂 ale ještě to není nic, co by jasně říkalo, že jsem těhotná, spíš to vypadá jak větší oběd 😆 já se hlavně těším na ty pohyby, na velký bříško až tolik ne.
Jasně - to je těhotenská rolnička 🙂 https://www.tehotenskarolnicka.cz/?gclid=CjwKCA...

Ženy, my jdem zítra na screening. Ani se nebojím, ani se netěším. Spíš už to chci mít za sebou. Tak mi prosím držte palce.