Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@miskatus Ježiš ty jsi teda ale velkej hubeňour! Jako nejsem příznivec toho v těhotenství nezřízeně žrát, ale já třeba teď přibrala úplně samovolně hned v prvních týdnech. Podle mě si tělo prostě dělá zásoby a ví proč. V minulém těhu jsem šla rodit s 89 kg (jo, měla jsem nadváhu i před těhotenstvím, otěhotněla jsem s asi 74 kg) a po roce a půl jsem měla 57 kg. Všechno jsem to vykojila, vyběhla kolem mimina a vycvičila, žádnou dietu jsem nedržela, říkám si, jak bych na tom byla, kdybych ty zásoby neměla. Teď jsem otěhotněla s asi 63 kg, tak jsem zvědavá, jak to bude, zatím mi spolu s bříškem roste i zadek, ale odmítám se kvůli tomu trápit teď, natož těsně po porodu 🙂 je to podle mě hodně o sebepřijetí.
@jade85 ono je to asi fakt individuální... je to hodně o hlavě a o tom ze víš jak jist, cvičit, co je dobrý a co už ne... Ve finále- když je zena spokojena, je jedno jak vypadá a jakou ma váhu... Priorita je být šťastná a být s tím v pohodě ♥️
A jak pises... člověk se pak z toho vykoji😀
@siima12 fakt je to jedno, proste jak to citis. Ono není úplně normální to mít v hlavě jako já🤦🏼♀️😀 je to asi díky praci, ze mam pocit ze MUSÍM. Ale na druhou stranu mě ty výzvy baví. Naopak někdo dojde k porodu jako tučňák a pak ze sebe do roka udělá skoro modelku a to je větší obdiv než z hubený hubenou🙂
Přeju ti hlavně abys už cítila pohyby🙂 pak to brisko nabere úplně jiný význam ♥️
Holky, tak základní tři chromozomalni vady jsou vyloučeny a mám potvrzenou holčičku. Snad i ty zbylé nemoci za 14 dní dopadnou dobře 🙏.
@hellblau13 Moc gratuluji💗
@hellblau13 to je moc dobře 💋 a gratuluji k holčičce 😍
@hellblau13 to je skvěle!!! Jsem rada ze se nemusíš už dal nervovat♥️
@hellblau13 skvělé ❤️ moc gratuluju! 😊
A další holčička - že by tady tahle naše diskuse zajišťovala jednu těhotnou každý týden a všechny s holčičkou k tomu? 😃
Holky, na jaký pohlaví se cítíte vy, co ještě nevíte? Já tak nějak tuším druhého kluka, ale nevím, necítím to nějak zvlášť silně jakože určitě kluk.
@miskatus ještě ty další nemoci, ale při pravděpodobosti DS 1:19 mi spadnul obrovský kámen ze srdce. Jak jsem se na tohle těhotenství těšila, tak mi od začátku přijde strašně stresující. A aby toho nebylo málo, tak máme covid. Přítel ho chytil u zubaře.
@jade85 já jsem za holčičku ráda, ale na začátku jsem se cítila spíš na kluka. Přijde mi, že s holcickami se roztrhl letos pytel 😁
@hellblau13 Hlavně se nestresovat. Ty jo já mám jít zítra na dentální a ještě ten den k zubaři. Potřebuji potvrzení do průkazky. Tak mám strach 🤨
@siima12 já už mám zubaře za sebou a v pohodě. To prostě neovlivnís, můžeš to chytit kdekoliv. Pozitivní zprávy jsou, že na té genetice mi říkali, že těhotné mají mírný průběh a na miminko to vliv nemá.
@siima12 jako je určitě fajn si k zubaři zajít, ale není to nijak povinný, ani k obvoďákovi. Tak jsem to myslela. Rozhodně bych teď v nejhorším covidu nelítala po doktorech jen kvůli razítku. Já byla v minulým těhu snad jen na EKG a to až úplně ke konci. A nic se nestalo, nikdo žádný razítka neřešil 🙂
Minule tehu jsem byla poctivě a nikdo to neřešil. Teď od zubaře razítko mám, protože jsem tam zrovna byla v lednu na hygieně. K obvodakovi do čekárny si rozhodně sednout nepůjdu.
Ahojky holky, nějaké novinky? Já včera začala 13 týden, tak kritické tři měsíce bych měla mít zasebou a ted ve čtvrtek screening... 🙂
Holky tak zítra na mě myslete...!🙂 Bereme s sebou i děti tak snad nás tam všechny pustí...

@siima12 já jsem na sebe pes... bohužel... vím ze po porodu u dcery jsem měla brisko... dost velký a stále si říkala- to je voda nebo neco co zmizí do týdne...a sestra mi u prvního společného čurani několik hodin po porodu říká... Nene, tohle uz je takzvaně “vás problém” a já cumela ze jsem se takhle vyjedla... proto u druhého... viz fotka, jsem nechtěla hladit tuk... ale jen miminko... Díky tomu první pohyby v 16 týdnu a u dcery ve 21 týdnu... placenta pokaždé na přední stene. Ale tebe chápu! Já u prvního tak na to brisko chvatala🙂