icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

miskatus
autor
14. bře 2021

@siima12 já jsem na sebe pes... bohužel... vím ze po porodu u dcery jsem měla brisko... dost velký a stále si říkala- to je voda nebo neco co zmizí do týdne...a sestra mi u prvního společného čurani několik hodin po porodu říká... Nene, tohle uz je takzvaně “vás problém” a já cumela ze jsem se takhle vyjedla... proto u druhého... viz fotka, jsem nechtěla hladit tuk... ale jen miminko... Díky tomu první pohyby v 16 týdnu a u dcery ve 21 týdnu... placenta pokaždé na přední stene. Ale tebe chápu! Já u prvního tak na to brisko chvatala🙂

jade85
14. bře 2021

@miskatus Ježiš ty jsi teda ale velkej hubeňour! Jako nejsem příznivec toho v těhotenství nezřízeně žrát, ale já třeba teď přibrala úplně samovolně hned v prvních týdnech. Podle mě si tělo prostě dělá zásoby a ví proč. V minulém těhu jsem šla rodit s 89 kg (jo, měla jsem nadváhu i před těhotenstvím, otěhotněla jsem s asi 74 kg) a po roce a půl jsem měla 57 kg. Všechno jsem to vykojila, vyběhla kolem mimina a vycvičila, žádnou dietu jsem nedržela, říkám si, jak bych na tom byla, kdybych ty zásoby neměla. Teď jsem otěhotněla s asi 63 kg, tak jsem zvědavá, jak to bude, zatím mi spolu s bříškem roste i zadek, ale odmítám se kvůli tomu trápit teď, natož těsně po porodu 🙂 je to podle mě hodně o sebepřijetí.

miskatus
autor
14. bře 2021

@jade85 ono je to asi fakt individuální... je to hodně o hlavě a o tom ze víš jak jist, cvičit, co je dobrý a co už ne... Ve finále- když je zena spokojena, je jedno jak vypadá a jakou ma váhu... Priorita je být šťastná a být s tím v pohodě ♥️
A jak pises... člověk se pak z toho vykoji😀

siima12
14. bře 2021

@miskatus Já na sebe pes nejsem, jim teda věci které nejsou tučné nechci jít k porodu jak tučňák.😁 Ale zase nikdy jsem nebyla hubená. A být až moc hubená by se mě osobně nelíbilo😊 no tak snad po porodu dám hodně dolu🤣 a pak lítání kolem mimča je taky tělocvik😁

miskatus
autor
15. bře 2021

@siima12 fakt je to jedno, proste jak to citis. Ono není úplně normální to mít v hlavě jako já🤦🏼‍♀️😀 je to asi díky praci, ze mam pocit ze MUSÍM. Ale na druhou stranu mě ty výzvy baví. Naopak někdo dojde k porodu jako tučňák a pak ze sebe do roka udělá skoro modelku a to je větší obdiv než z hubený hubenou🙂
Přeju ti hlavně abys už cítila pohyby🙂 pak to brisko nabere úplně jiný význam ♥️

jade85
15. bře 2021

@miskatus podle mě je hlavní zdraví, dobrá fyzička a dobrý pocit ze sebe sama 🙂
A ženy, já mám normálně pocit, že čím víc se kulatím, tím víc po mně ten můj chlap jede 😆

miskatus
autor
15. bře 2021

@jade85 😀😀😀 u mě to dělají spis kozy které vyrostly z minus 10 na trojky😀 takže je z toho úplně hotovy 🤣 naprosto ty chlapy chápu🤣

hellblau13
15. bře 2021

Holky, tak základní tři chromozomalni vady jsou vyloučeny a mám potvrzenou holčičku. Snad i ty zbylé nemoci za 14 dní dopadnou dobře 🙏.

martinie88
15. bře 2021

@hellblau13 Moc gratuluji💗

adelaa1234
16. bře 2021

@hellblau13 to je moc dobře 💋 a gratuluji k holčičce 😍

miskatus
autor
16. bře 2021

@hellblau13 to je skvěle!!! Jsem rada ze se nemusíš už dal nervovat♥️

jade85
16. bře 2021

@hellblau13 skvělé ❤️ moc gratuluju! 😊
A další holčička - že by tady tahle naše diskuse zajišťovala jednu těhotnou každý týden a všechny s holčičkou k tomu? 😃

jade85
16. bře 2021

Holky, na jaký pohlaví se cítíte vy, co ještě nevíte? Já tak nějak tuším druhého kluka, ale nevím, necítím to nějak zvlášť silně jakože určitě kluk.

hellblau13
16. bře 2021

@miskatus ještě ty další nemoci, ale při pravděpodobosti DS 1:19 mi spadnul obrovský kámen ze srdce. Jak jsem se na tohle těhotenství těšila, tak mi od začátku přijde strašně stresující. A aby toho nebylo málo, tak máme covid. Přítel ho chytil u zubaře.

hellblau13
16. bře 2021

@jade85 já jsem za holčičku ráda, ale na začátku jsem se cítila spíš na kluka. Přijde mi, že s holcickami se roztrhl letos pytel 😁

siima12
16. bře 2021

@hellblau13 Hlavně se nestresovat. Ty jo já mám jít zítra na dentální a ještě ten den k zubaři. Potřebuji potvrzení do průkazky. Tak mám strach 🤨

hellblau13
16. bře 2021

@siima12 já už mám zubaře za sebou a v pohodě. To prostě neovlivnís, můžeš to chytit kdekoliv. Pozitivní zprávy jsou, že na té genetice mi říkali, že těhotné mají mírný průběh a na miminko to vliv nemá.

jade85
16. bře 2021

@siima12 do průkazky žádný potvrzení nepotřebuješ 🙂 ale taky už nutně potřebuju na dentální hygienu a furt to odkládám kvůli covidu. Asi bych počkala aspoň na léto.

siima12
16. bře 2021

@jade85 No co mi řekl doktor na gyndě tak řekl že si mám dojít ke svému obvoďákovi tam jsem už byla mám tam přidělaný papír. Nevím ale nějaké potvrzení asi chce když mi říkal ať si zajdu i k zubaři

jade85
16. bře 2021

@siima12 jako je určitě fajn si k zubaři zajít, ale není to nijak povinný, ani k obvoďákovi. Tak jsem to myslela. Rozhodně bych teď v nejhorším covidu nelítala po doktorech jen kvůli razítku. Já byla v minulým těhu snad jen na EKG a to až úplně ke konci. A nic se nestalo, nikdo žádný razítka neřešil 🙂

hellblau13
16. bře 2021

Minule tehu jsem byla poctivě a nikdo to neřešil. Teď od zubaře razítko mám, protože jsem tam zrovna byla v lednu na hygieně. K obvodakovi do čekárny si rozhodně sednout nepůjdu.

siima12
16. bře 2021

@jade85 Po ségře to třeba chtěli když byla těhotná. Tak nevím, stejně musím na preventivní prohlídku tak to budu mít aspoň za sebou😊

miskatus
autor
20. bře 2021

Ahojky holky, nějaké novinky? Já včera začala 13 týden, tak kritické tři měsíce bych měla mít zasebou a ted ve čtvrtek screening... 🙂

siima12
20. bře 2021

@miskatus Já včera 15 týden 😁 25.3 jdu ke svému gyndaři mám přijít na lačno. Budou mi brát krev a ultrazvuk. Dobrý je že mi to dělají už přes břicho 😁😊 už se těším až prďolu zase uvidím

miskatus
autor
20. bře 2021

@siima12 a už citis bublinky jako pohyby?🙂

siima12
20. bře 2021

@miskatus Ne 😁 občas cítím jako kdyby mě dole poklepala ale asi to nebude ono. Já to asi nepoznám ty bublinky nebo to přijde až déle

siima12
20. bře 2021

@miskatus Tak nevím dnes jsem 2 cítila jakoby kopanečky pod bříškem😁 dopoledne a teď večer když ležím v posteli 😁 nebo nevím co jiného by to mohlo být 🤣 je to vždy na stejném místě

jade85
21. bře 2021

Ahoj holky, u nás nic moc nového. Dnes jsem podle utz 14+0, podle ms 14+4. Pohyby zatím taky nic, občas mám pocit, že možná něco, ale spíš ne 🙂 K doktorce jdu od zítřka za týden, tak už se možná zkusím zeptat na pohlaví 🙂

@miskatus držím palce na screening. 😘

miskatus
autor
23. bře 2021

Holky tak zítra na mě myslete...!🙂 Bereme s sebou i děti tak snad nás tam všechny pustí...

jade85
23. bře 2021

@miskatus já myslela, že jdete ve čtvrtek? 😊 Ale budu myslet každopádně. To je hezký, že berete děti s sebou ❤️

Strana