Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@miskatus tak to bude krásný zážitek!!! Mě čeká v pondělí už druhý screening a dnes jsem se dozvěděla kompletní výsledky z genetiky, že jsou v pořádku 🙏
@hellblau13 no to je skvěle!!! Takže vše se vyvratilo díky plodovce? Teď už žádné vyšetření mít nebudeš? A co rodine, už jste to řekli?
@miskatus jj, zpětně jsem ráda, že jsem na to šla a mám jistotu. Ví to zatím jen moji rodiče. Necháváme si oznámení na apríla.
@hellblau13 a jak to uděláte?🙂
@miskatus v pondělí mě čeká ještě druhý screening, tak bych už měla mít opravdu jistotu. Chtěla bych udělat nějakou fotku, i když nevím, jestli to na ni bude vidět, mám ten pupek takový malý a svlecenou se mi nechce nikomu ukazovat. A na apríla to rozesleme a budeme čekat, kdo tomu bude opravdu věřit. Asi napíšeme i pohlaví, ať všem pěkně zamotame hlavu a prebere si to každý po svém, jestli tomu chce věřit nebo ne.
@hellblau13 to je teda sofistikovaný oznámení 😃
@miskatus tak to je nádhera, měla jsi krásné tušení 💕
@miskatus to je tak krásný 😍 hlavně , ze je vše v pořádku 🙏😊
@hellblau13 viď?♥️ Proste pindoura v sobě poznám 😂😂😂😂
@adelaa1234 dekuju moc♥️🍀
Jinak já jdu v pondělí budu podle utz 15+1, tak doufám, že se prcek taky ukáže 🙂 začínám se víc cítit na kluka, tak jsem zvědavá, jestli se to potvrdí 🙂
@jade85 já věřím hrozne v intuici🙂 já ho cítila od pozitivního testu a pak už bylo jednoduché věřit protože vše je stejne jako s Danikem🙂 jen prosadit jméno bude těžké, jelikož jsme udělali kdysi dohodu ze holky vybírám já a kluky manžel 😂🤦🏼♀️ No musím přesvědčit dceru, ta má na chlapa vliv😂 a ty by sis přála kloucka?
Tak jsem ještě na gyndě sestra mi vzala krev asi 4 ampulky. Teď sedím v čekárně a čekám asi na doktora 🤣 ale sestra říkala že mě dnes ultrazvuk dělat nebude až příště. Dali mi pytel a v tom věci pro mimčo tak se tu koukám 😁
@miskatus já se právě na začátku cítila jinak, se Sebíkem jsem neměla skoro žádné nevolnosti, nebyla jsem tak unavená. No a pověry říkají, že takové stavy dělají spíš holčičky. Ale teď, jak se vše srovnalo a můžu se víc napojit na tu intuici, začínám víc cítit, že by to mohl být chlapeček. 😊 Nevím, co bych si přála, asi druhého kluka. Na druhou stranu bych chtěla i poznat, jaké to je mít dceru. Ale štve mě, jak mi všichni říkají, že mi drží palce, aby to byla holka...jako by to byla nějaká povinnost mít kluka i holku. Na slovo "páreček" jsem úplně alergická 😃
Tak dnes tam malej delal jak saň takže se neukazal tak jsem rada ze jsem byla včera v těch Budejkach kde to bylo vidět krasne.
@jade85 To je jako u nas😂 Vsichni v pohode a jen babicka otravuje s tim, ze kazdy chlap chce mit parecek a hlavne kluka🤦♀️ Nechce pochopit, ze ten krevni test je presny a furt si mysli, ze to bude kluk🤦♀️

Ženy, já mám hroznou chuť poslechnout si miminko přes angel sounds. Ne ze strachu, prostě jen pro radost. Lepší tu věc radši doma nemít 🤦♀️😆