icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

jade85
23. bře 2021

Ženy, já mám hroznou chuť poslechnout si miminko přes angel sounds. Ne ze strachu, prostě jen pro radost. Lepší tu věc radši doma nemít 🤦‍♀️😆

hellblau13
23. bře 2021

@miskatus tak to bude krásný zážitek!!! Mě čeká v pondělí už druhý screening a dnes jsem se dozvěděla kompletní výsledky z genetiky, že jsou v pořádku 🙏

miskatus
autor
23. bře 2021

@jade85 jdu ke své ve čtvrtek ale včera jsem se objednala ještě do Budejek tak mě dali termín hned zítra takže jdu středu i čtvrtek 🙂 a mas ho doma??

jade85
23. bře 2021

@miskatus ahaaa 🙂 mám ho doma no ;)

siima12
23. bře 2021

@jade85 Já poslouchám taky😁 když už ho mám doma tak si chci poslechnout. Poslouchám ob den. Kamarádka používala každý den a před porodem 3 denně.

miskatus
autor
24. bře 2021

@hellblau13 no to je skvěle!!! Takže vše se vyvratilo díky plodovce? Teď už žádné vyšetření mít nebudeš? A co rodine, už jste to řekli?

jade85
24. bře 2021

@siima12 tak jsem nakonec neposlouchala. Nemohla jsem ho najít! Očividně jsem ho někam uklidila, aby mě to nelákalo 😆

siima12
24. bře 2021

@jade85 Já si občas musím poslechnout abych byla v klidu. Jakmile uslyším pohyby tak to odložím

hellblau13
24. bře 2021

@miskatus jj, zpětně jsem ráda, že jsem na to šla a mám jistotu. Ví to zatím jen moji rodiče. Necháváme si oznámení na apríla.

miskatus
autor
24. bře 2021

@hellblau13 a jak to uděláte?🙂

hellblau13
24. bře 2021

@miskatus v pondělí mě čeká ještě druhý screening, tak bych už měla mít opravdu jistotu. Chtěla bych udělat nějakou fotku, i když nevím, jestli to na ni bude vidět, mám ten pupek takový malý a svlecenou se mi nechce nikomu ukazovat. A na apríla to rozesleme a budeme čekat, kdo tomu bude opravdu věřit. Asi napíšeme i pohlaví, ať všem pěkně zamotame hlavu a prebere si to každý po svém, jestli tomu chce věřit nebo ne.

jade85
24. bře 2021

@hellblau13 to je teda sofistikovaný oznámení 😃

miskatus
autor
24. bře 2021

Tak hlásím ze genetika na jedničku a je tam malý Eliáš tak snad ho zítra potvrdí i moje MUDr🙂 dcera plakal štěstím, bylo to nádherný ♥️

hellblau13
24. bře 2021

@miskatus tak to je nádhera, měla jsi krásné tušení 💕

siima12
24. bře 2021

@miskatus Je tak to je paráda 😊 já jdu zítra na kontrolu tak jsem zvědavá jestli se nám potvrdí holčička

adelaa1234
24. bře 2021

@miskatus to je tak krásný 😍 hlavně , ze je vše v pořádku 🙏😊

miskatus
autor
24. bře 2021

@hellblau13 viď?♥️ Proste pindoura v sobě poznám 😂😂😂😂

miskatus
autor
24. bře 2021

@siima12 dekuju♥️ Dej zítra vědět!🙂

miskatus
autor
24. bře 2021

@adelaa1234 dekuju moc♥️🍀

jade85
24. bře 2021

@miskatus krása, gratuluju ❤️😊

jade85
24. bře 2021

Jinak já jdu v pondělí budu podle utz 15+1, tak doufám, že se prcek taky ukáže 🙂 začínám se víc cítit na kluka, tak jsem zvědavá, jestli se to potvrdí 🙂

miskatus
autor
25. bře 2021

@jade85 já věřím hrozne v intuici🙂 já ho cítila od pozitivního testu a pak už bylo jednoduché věřit protože vše je stejne jako s Danikem🙂 jen prosadit jméno bude těžké, jelikož jsme udělali kdysi dohodu ze holky vybírám já a kluky manžel 😂🤦🏼‍♀️ No musím přesvědčit dceru, ta má na chlapa vliv😂 a ty by sis přála kloucka?

siima12
25. bře 2021

Tak jsem ještě na gyndě sestra mi vzala krev asi 4 ampulky. Teď sedím v čekárně a čekám asi na doktora 🤣 ale sestra říkala že mě dnes ultrazvuk dělat nebude až příště. Dali mi pytel a v tom věci pro mimčo tak se tu koukám 😁

jade85
25. bře 2021

@miskatus já se právě na začátku cítila jinak, se Sebíkem jsem neměla skoro žádné nevolnosti, nebyla jsem tak unavená. No a pověry říkají, že takové stavy dělají spíš holčičky. Ale teď, jak se vše srovnalo a můžu se víc napojit na tu intuici, začínám víc cítit, že by to mohl být chlapeček. 😊 Nevím, co bych si přála, asi druhého kluka. Na druhou stranu bych chtěla i poznat, jaké to je mít dceru. Ale štve mě, jak mi všichni říkají, že mi drží palce, aby to byla holka...jako by to byla nějaká povinnost mít kluka i holku. Na slovo "páreček" jsem úplně alergická 😃

siima12
25. bře 2021

Tak mi dělal ultrazvuk ❤️ Prďolka se nechtěla ukázat 🤣 aby mi i na gyndě potvrdili holčičku 😁 tak uvidíme na 2 screeningu🍀❤️

jade85
25. bře 2021

@siima12 no toho se bojím, že se nebude chtít ukázat 😊 ale hlavně že je vše v pořádku 😊

miskatus
autor
25. bře 2021

Tak dnes tam malej delal jak saň takže se neukazal tak jsem rada ze jsem byla včera v těch Budejkach kde to bylo vidět krasne.

siima12
25. bře 2021

@jade85 Vše je v pořádku 😊 zítra si mám zavolat na výsledky z krve tak doufám že bude vše ok 😊

martinie88
25. bře 2021

@jade85 To je jako u nas😂 Vsichni v pohode a jen babicka otravuje s tim, ze kazdy chlap chce mit parecek a hlavne kluka🤦‍♀️ Nechce pochopit, ze ten krevni test je presny a furt si mysli, ze to bude kluk🤦‍♀️

miskatus
autor
25. bře 2021

@jade85 je to úplně jedno jak pises, naopak si myslím ze dost casto mamky chtějí stejne pohlaví. Já věřím tomu ze dostaneš toho koho potřebuješ... takže když mas kluka tak bys měla být víc chlap a vzmužit se🙂

Strana