icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

miskatus
autor
2. dub 2021

Tak dnes začínáme 15 týden a hlásím první bublinkate pohyby♥️

jade85
2. dub 2021

@miskatus jupiii 😊❤️ my pomalu končíme 16. týden a nic, co bych byla s jistotou odlišila od jiných pohybů břiše necítím 😊

siima12
3. dub 2021

Krásně roste 😁😊

jade85
3. dub 2021

@siima12 krásně se kulatíte ❤️ já mám pocit, že se rozkydávám hlavně do šířky, vždycky jsem měla širší boky, ale teď jsem jak skříň 😊

miskatus
autor
3. dub 2021

@jade85 jooo holka v břiše je šířka 😀 nebo já to tak měla 😀 říkala jsem si ze snad širší už je jen má babička, jenže Juli měla 4kg tak jsem pak pochopila proč jsem se tak roztahovala😀 buď rada ze jen boky, mě to jde do nohou🤦🏼‍♀️

miskatus
autor
3. dub 2021

@siima12 jeee vy mate roubenku???

jade85
3. dub 2021

@miskatus hele já i cítím, že to není vyloženě tuk, ale prostě se mi tam všechno rozvolňuje, musím na sebe fakt dávat pozor a cvičit stabilizační cviky, aby se mi zas nebloklo SIčko. Tuk se mi taky vráží do nohou a do zadku, ale to je taky v pořádku, z tuku na zadku se prý tvoří mozková hmota a prdelatý ženský mají chytrý děti 😃😃😃

siima12
3. dub 2021

@miskatus Bydlíme zatím u mamky😊 než postavíme baráček. Rodiče mají poloroubenku

siima12
3. dub 2021

@jade85 Jo to tak vypadá ale když stojím tak vypadám jako v 9 měsíci 🤣

adelaa1234
5. dub 2021

Tak když už se ukazuji ty bříška 😍
Jinak, jsem ráda holky, že je vše v pořádku u nás všech a miminka rostou 🙏🥰

miskatus
autor
5. dub 2021

@adelaa1234 jeeee♥️

miskatus
autor
7. dub 2021

Holky taky mate občas pocit jakoby jste těhotná nebyla? Nebo se dokážete na prcka denně soustředit a vnímat?

siima12
7. dub 2021

@miskatus Já to mám stejně

jade85
7. dub 2021

@miskatus já jak kdy 🙂 ale taky se cítím od začátku druhého trimestru dost netěhotně. Ale snažím se si najít každý den aspoň chvíli na napojení na miminko 🙂

miskatus
autor
7. dub 2021

@jade85 máme teď dost stresu doma... zachraňuji svého psa, dostal akutní zanet slinivky a prochazime psychickým peklem... ale už je lepší nicméně těhotenství slo tak stranou myšlenkami ze teď si říkám aby byl v pořádku ale jak to teď píšu tak zase jsou bublinky🙂

jade85
7. dub 2021

@miskatus to je mi líto, držím palce, ať je rychle v pořádku ❤️🐕
Miminko samozřejmě v pořádku je 😊

hellblau13
8. dub 2021

@miskatus já se cítím netehotně vždy, když odejdu z domova. Venku si to vůbec neuvědomuji, ale doma si užívám každý pohyb a že kope krásně 💕.
S pejskem je mi to moc líto, určitě bude v pořádku 🙏

miskatus
autor
8. dub 2021

Holky to je zvláštní ze to tak máme ze?🙂 mě se i zmenšilo břicho, ale zato se mi zvětšil zadek takže já nevím kde to dítě vlastně nosím😀
Jste hodný, ja věřím ze to zvládne ačkoli v úterý nám veterinární řekla ze mu šance nedává...na dnešek jsme skoro nespali, Falco začal chodit jak se mu ulevilo ale je připojeny na kapacky tak se ho snažíme pořad pokládat🙂 denně jezdíme na veterinu tak snad už dnes budou dobre zprávy 🙏

jade85
8. dub 2021

@miskatus já myslím, že je to v druhém trimestru normální 🙂 oni si to mimouši vyberou později, až o sobě budou dávat pořádně vědět 🙂

adelaa1234
8. dub 2021

@miskatus Držím palečky, aby vše dobře dopadlo 🙏😍 Falco bude určitě v pořádku. 😊

miskatus
autor
8. dub 2021

Moje 12ti leté štěňátko se dnes skoro po týdnu postavilo na nohy♥️

hellblau13
8. dub 2021

@miskatus to je krasavec 😊. Snad už bude v pořádku 🙏

veeeee
9. dub 2021

Ahoj holky vim, ze uz řešíte neco jinyho, ale treba to mel nekdo podobně , ja uz jsem z toho jelen.
Beru duphaston kvuli tomu, ze od ovulace az do ms spinim.
Ovu testy si nedelam-poznám podle bolesti. Minuly mesic byla ovu 13-14dc.
Tento mesic jsem momentalne 15DC.
Ovu bolesti byly asi pred 3dny-nebyly tak silné jak vzdycky. Vcera jsme ba to hupsly a po sexu jsem spinila-ruzovo-cerveny.
A dneska po utření na toaletaku jasne cervena a i kousek čehosi-toto jsem nikdy nemela, mela jsem vzdy jen spineni, ale ne krev a ne tak brzo 🙈, no lekla jsem se a uz dneska vzala duphaston.
A ted nevim co dal, bricho zacina bolet a bojim se ze ovu teprvw dojde, ze jsem to nejak popletla. Takze nevim jestli pokračovat v bráni nebo jeste pockat a pokračovat cca toho 17-18dc. A trochu me desi to krvaceni 🥺. Nemate některá zkusenost?

hellblau13
9. dub 2021

@veeeee já bych ráda poradila, ale s tím nemám vůbec žádné zkušenosti. Jen dal držím palce, ať to vyjde 🍀

hajglish
10. dub 2021

Ahoj,chci se jen zeptat.Vzdy me prsa zacinaji bolet cca 6-7 dni po ovu a ted bych mela mit ovu a prsa me uz ted boli.Muze to byt zpusobene Nosifolem? Beru ho 14 dni

jade85
10. dub 2021

@veeeee tohle bych určitě konzultovala s doktorem :( o víkendu se ale asi nedovoláš, no. Asi bych pokračovala v braní duphastonu i ve snažení a hned v pondělí zjistila co a jak dál 🙂

miskatus
autor
10. dub 2021

Tak mi Falco dnes ráno zemřel holky...😢 jsem úplně hotova...Byl to tak psychicky náročný týden a skončil tahle... tak moc jsem se snažila ho zachránit, nespala jsem, neustále strach... a nic jsem nezmohla...😢

jade85
10. dub 2021

@miskatus zlatíčko, to je mi moc líto! Udělala jsi vše, co jsi mohla, jsi skvělá, že jsi byla do poslední chvíle s ním. Teď už je mu určitě líp. Drž se a zkus si odpočinout.

adelaa1234
10. dub 2021

@miskatus tak to je mi strašně moc líto 😢 buď silná a drž se !😞💖 posílám hodně sil!!🙏🥺

hellblau13
11. dub 2021

@miskatus je mi to moc líto, určitě jsi udělala maximum 💕

Strana