Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
Holky tak před hodinou začal malý kopat♥️ Je to přesně o týden dříve než u Danika a o 5 týdnu dřív než u Julinky.
@miskatus Ach to ne😢 Strasne moc me to mrzi, ale urcite jsi pro neho udelala maximum. Posilam ti mnoho sil💗
@miskatus jo, je to super 🙂 pořád je to teda takový nepravidelný, ale prostě je tam! Cítím se dobře, dost se mi teď vyvalilo bříško, takže se zas cítím těhotně, ale celkově úplně v pohodě. Ve čtvrtek jsem to oficiálně oznámila v práci, tak jsem ráda, že to ze mě spadlo. A vlastně už jen 3.5 měsíce než půjdu na mateřskou 😊
Ahoj holky, tak já dnes na 2 screeningu a potvrzená na 100% holčička 😍, takže budu mít doma druhou cácorku🥰
Ale je to pěkná uličnice už teď, celou dobu krásně spolupracovala a když řekla paní doktorka , že udělá pár snímků, tak dala ručičku na obličej a nezájem 😁☺️ Takže, už teď, celá tatínek 🤷🏻♀️😂💖
@adelaa1234 ta je ale krásná 😍😍
@hellblau13 moc ti děkuji 😍😊
Holky, o jakých holčičích jménech uvažujete, když je to tady samá holčička?
@hellblau13 u nás je zatím jediný návrh Ema...muž z toho není úplně nadšený, ale sám žádný jiný návrh nedal. Uvidíme po druhém screeningu, jestli se holčička potvrdí, ještě to probereme 🙂
@jade85 Ema je super, má hodně variant. Chtěla by ji babička, ale partnerovi se nelíbí. My máme Barborku a myslela jsem, že druhá bude Terezka, ale partnera napadla Viktorka, že má svátek na jeho narozeniny, tak to bude asi dilema do posledního okamžiku.
@hellblau13 Barborku a Terezku máme se stejným příjmením v rodině, takže ty jsou pro nás mimo hru. Viktorka se mi docela líbí, ale muž zas kvůli příjmení nechce nic, co má v sobě R - už syna jsem chtěla pojmenovat Viktor a neprošlo to 🙂
@jade85 my máme výhodu, že u nás v rodině jsou jen kluci, tak je z čeho vybírat. Ale nechceme ta moderní netradiční jména a taky aby nebyly narozeniny a svátek v jeden měsíc.
@jade85 Jé, my taky máme Emičku, už od prvního screeningu😀🥰 hlavně to je jediné jméno, na kterém jsme se s přítelem shodli 🤷🏻♀️😃💖
U nas zatim vede Natalka🙂
@martinie88 Natálie se mi taky líbí! 🙂
My máme vybrané jméno Nella 😊 uvidíme jestli se nám potvrdí 😁
@jade85 My uz meli Zuzku, Lucku a Karolinku. Ale nejak citim, ze Natalka zustane😊
Kdy mas dalsi utz? Ja se tesim jestli to bude opravdu u vas holcicka💗😍
Ja byla vcera a dr jen potvrdil ten test, zadny pinda nebyl viden😂😂
@martinie88 až nějak v květnu. No hele doktorka si byla dost jistá, prý 90%, takže já s holčičkou dost počítám a přeci jen v tom 16. týdnu už je to celkem dobře vidět, ne jak na 1. screeningu, kdy je to ještě dost hádání 🙂 ale uvidíme 🙂 pořád mi to nějak nesedí a i když bych si holčičku přála, nějak se spíš cítím na kluka 😃 ale možná si jen nedokážu na tu myšlenku holčičky zvyknout.
@jade85 No to v 16tt uz bude presne🙂 Ono az bude vetsi tak ty razpaky pominou💗 Ja zase citila holcicku a trochu jsem chtela kluka, kdyz uz jednu cacorku mame, ale intuice nezklamala😂😂
@adelaa1234 teda, ty máš krásné bříško a moc ti to sluší. Já jsem už 25tt a mám jenom tohle 😂😂
@adelaa1234 mě prijdes úplně ale úplně sexy teda🤟♥️
@hellblau13 @miskatus no páni, holky 😱 vy to vyprdnete a budete zase jak modelky 🥰 já budu mít co dělat , aby jsem to shodila, až porodím. Měla jsem to samé i u malé 🤭😊 trvalo mi rok, než jsem se vrátila na svou váhu 😌😁
No hlavní je, že jsou naši miláčci v pořádku 🙏🥰 a @miskatus moc děkuji 🤗, já si sexy nepřijdu vůbec teda 😀💋
Ahoj,tehulky,prosim Vas chci se zeptat zda jste se s tim nektera nesetkala.Tenhle mesic mi ms prisla defakto o 3 dny driv nez normalne,ten prvni den byla ruzova krev jen na utreni a pak cely den nic,dalsi den uz zacala jasna takova ruzova krev a i dneska,ale uz celkem vic,ale stale bez sliznice jen cista ruzova krev.Toto jsem jeste nezazila a ted me silene boli na levem boku.Tohle neznam a takovou ms jsem jeste nikdy nemela.Dekuji za rady,postrehy a typy ☺️😉

Holky dekuju♥️ Nemít děti tak se sypu více, oni to nedovolí. Posílám brisko když lezim po cvičení , je cely na pravé straně nalezlý. 🌞