icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

siima12
29. dub 2021

Máme po 2 screeningu 😊 máme potvrzenou holčičku ❤️❤️ Má 340g a je v pořádku 🌸🌸

adelaa1234
30. dub 2021

@siima12 tak gratulka 💋🥰 skoro samá holčička🥰

siima12
30. dub 2021

@adelaa1234 Letos se rodí holčičky 😁

jade85
8. kvě 2021

Ženyyy, já vůbec nestíhám něco sem psát 🙂 ale jsme v pořádku, v pondělí konečně druhý screening. Ale byla jsem před dvěma týdny u své Dr a opět jasná holčička. A vše v pořádku. Tak na screeningu nečekám žádné překvapení.
Jinak mám mega břicho 😁 fotit se vám snad radši ani nebudu 😊 a krásně cítím pohyby, je to boží ❤️

hellblau13
8. kvě 2021

@jade85 skvělé zprávy 👏👏. Já už mám za sebou i glukózu. Příští týden začnu už 28 tt, letí to strašně. Za chvíli už tady budeme mít fotky miminek 😍

adelaa1234
8. kvě 2021

Letí to strašně holky , já byla ve čtvrtek na glukóze a měla jsem co dělat , aby jsem to vypila😀🤦🏻‍♀️, pak jsem šla na kontrolu a malá zrovna hezky roztahovala nožičky, takže pan doktor zase potvrdil holčičku 😍😍
Jsem ráda , že ty naše miminka jsou v pořádku 🥰💋 dávejte na sebe pozor 🙏🌸

miskatus
autor
8. kvě 2021

Ahojky kozy moje♥️🤟 jsem rada ze jste všechny v pořádku!!! Čekám teda jediná kloucka tak to je sranda🙂) jinak u nás fáze stěhování do domečku, je to mazec. Už jen nabytek a par drobností… a budeme žít nás sen♥️ Jinak břicho mám holky největší z vás, i když ho nevidíte, jsem jak v 8 měsíci se synem… a přitom tak makam… no, geny, třetí těhotenství, ani geny nevychcijes…😂

miskatus
autor
9. kvě 2021

Tak toto je mé ráno a večer je 5x takové 😂😂😂

hellblau13
9. kvě 2021

@miskatus já jsem teď takhle a to mám pocit, že už tahám velké břicho 😅. O stěhování ani nemluv. Nás to čeká zřejmě těsně před porodem nebo po porodu. Teď to ještě není hotové a v září už potřebujeme, aby tam dcera nastoupila do školky. Už teď z toho mám noční můry.

siima12
9. kvě 2021

No já takhle😁 a když stojím tak vypadám na 8 měsíc 🤣

miskatus
autor
9. kvě 2021

@hellblau13 chceš mě přivést do silných dopresí?😂😂😂😂

hellblau13
10. kvě 2021

@miskatus neboj, já mám pocit, že mi to jde všechno do zadku 🙈🙈

miskatus
autor
10. kvě 2021

@hellblau13 a ten zadek má sousedka ne?😂

hellblau13
10. kvě 2021

@miskatus možná kdybych to vzala zezadu, tak ta fotka vypadá taky jinak 😂. Ono to tolik vidět není, ale já to citim, už se mi začíná hůř dýchat a spaní v noci je taky horší.

jade85
10. kvě 2021

Tak když už se tu odhalujete všechny, tak mrkejte na tu moji vanu a k tomu samozřejmě i adekvátně přibírám i na zadku a stehnech 😁 jinak dneska po 2. screeningu, 21+1, pořád holčička a vše v pořádku ❤️

miskatus
autor
10. kvě 2021

Jako já jsem tu snad jediná co má normlne těhotenské břicho 😂 ostatní mate maximálně zarazene prdy a to mám nejdyl do porodu😂 jenže já tak rada zeru 😂

adelaa1234
10. kvě 2021

No holky? Kde ty miminka nosíte ?🤷🏻‍♀️😅 já už jsem jak balón🥴😆🥰

jade85
10. kvě 2021

@miskatus tu mojí fotku jsi přehlídla? Ne, nedávám sem fotku slona, to jsem fakt já 😁

hellblau13
10. kvě 2021

Já si myslím, že nám to všem krásně roste 💕 a důležité je, že jsou ta naše miminka zdravá. Po porodu to půjde všechno dolů 💪💪

adelaa1234
10. kvě 2021

@hellblau13 přesně tak, lépe by jsem to nenapsala 💖

miskatus
autor
10. kvě 2021

@jade85 já tam žádné břicho nevidím 😂😂😂

kiksa22
17. kvě 2021

Ahoj holky po dlouhé době jsem se přišla na Vás podívat 😀 zajímalo mě jak to s vámi vypadá. Nebudu číst všechny příspěvky to ani nejde 😀
Všem Vám to moc sluší a máte krásný bříška. :heart
Mě v červenci čeká svatba (už aby to bylo za mnou to plánování 😀) a pak bychom to chtěly zkusit znovu. Tak snad se tentokrát zadaří.
Všem vám držím palce a mám upřímnou radost, že se vám daří.

adelaa1234
17. kvě 2021

@kiksa22 jé, tak to přeji hodně štěstí a ať vše vyjde tak, jak má 🥰🥰 !! Je dobře , že to zkusíte znovu 😊, určitě bude vše v pořádku a budete krásná a šťastná rodina 🥰

hellblau13
18. kvě 2021

@kiksa22 ať vám vše klapne, máte krásnou svatbu a miminko na sebe nenechá dlouho čekat 🍀🍀

adelaa1234
11. čer 2021

Ahoj holky ☺️, tak jak se cítíte ? A co miminka? Vše v pořádku ?😊💖

miskatus
autor
11. čer 2021

@adelaa1234 Ahojky🙂 dnes začínám 25 týden, konečně cvicim obden, mohu dělat cokoli, malý je v pohodě a já naštěstí taky🙏 Už jsme tři týdny v domečku, je to nádhera ale začínám shánět uklízečku 😂😂😂 prachu a bordelu mnohem víc než v bytě a tolik povouku 😀 a co ty? Kdy mas termín??

hellblau13
11. čer 2021

Ahoj holky, já už jsem 32tt a v úterý mě čeká třetí screening. Mohla bych už nastoupit na mateřskou, ale půjdu až 6 týdnu před termínem. Břicho mám naštěstí pořád docela malé, ale už to na sobě všechno cítím. Při dlouhé chůzi mi dost tvrdne a nevydržím dlouho stat. Cítím tlak na spodek. V noci to taky začíná být peklo. Držte se, jedeme do finále 💪💪

miskatus
autor
11. čer 2021

@hellblau13 břicho malé?nevidim žádné😂 holka kolik má prcek gramu??

adelaa1234
12. čer 2021

Jé, tak to je super holky ,jsem ráda, že je vše v pořádku 🙏, máte krásný bříška 🥰 já před sebou nosím pěkný panděro už😃, malá má 1.445g a já 12 kg nahoře 🙈 termín 25.8., ale jelikož jdu císařem, tak počítám, že půjdu dřív ☺️ Už aby tady byla prdelka 😇

hellblau13
12. čer 2021

@miskatus jdu na ultrazvuk až v úterý, tak vůbec nevím, ale nahoře mám už 9 kg. V předchozím těhotenství jsem taky měla malé břicho a ke konci už nepribirala, tak snad to vydrží. Termín mám 11.8.

Strana