Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@jade85 tak jsem rada ze nejsem jediná s velkým břichem😂mě se denně někdo ptá zda už nemám termín, tak mi to přijde už fakt vtipný a jsem zvědavá jak velké bude na konci🙂 tu mateřskou ti závidím, měla bych taky zvolnit ale lidi mám objednany až do termínu…To jsem celá já… A jinak je ti dobře? Co když se prcek neotoci? Kde budeš rodit?
@miskatus ja myslím, že teď už moc neporoste. Holt si mimča postavila vilu s velkým bazénem a teď už do ní budou jen dorůstat.
Hele já vím, že se otočí (vlastně mám pocit, že zrovna teď je hlavou dolů). Minimálně do 35tt to nechci nějak intenzivně řešit, pak bych začala se spinning babies a dalšími technikami na otočení. A pokud náhodou 38tt nic, tak budu hledat porodnici, kde zvládají KP přirozeně. Asi bych se snažila dostat na Bulovku k MUDr. Matěchovi, na něj jsem teď slyšela nádhernou referenci o porodu KP, bez nástřihu a zásahů, žena v pozici na čtyřech. Protože všude jinde ti řeknou, jasně, můžeš rodit KP, ale jen na zádech a s nástřihem. A to já fakt nechci.
@miskatus Tak to je super , že je vše v pořádku🥰🥰 já se cítím už strašně, dneska jsem 36+3tt.. Všechno mě bolí, v noci nemůžu spát , protože pořad běhám na záchod 🤦🏻♀️😀 teď 4.8 jedu na 3 genetiku, aby malou ještě jednou změřili a zvážili , protože mi na té první genetice vyšla pozitivní restrikce růstu , tak aby se to pro jistotu zkontrolovalo 😊🙏 jinak mám nahoře už 16 kg , přijde mi, že snad přibírám ze vzduchu 🤦🏻♀️ Otékají mi nohy jako kráva, takže kolikrát neudělám nic doma, protože to bolí jako čert když chodím .. takže tohle těhotenství je docela záhul, u první dcery tohle neznám. A aby toho ještě nebylo málo, tak císař mě opravdu nemine, protože mám slabou děložní stěnu po prvním císaři 😞
Tady máte foto velryby 😀😂
@adelaa1234 Já nepřibrala nic protože mám těhu cukrovku. Ale spodní kosti fakt cítím 🤨 přetečení z boku na bok je umění. Akorát ty strie noo😂
@siima12 buď ráda, že jsi nic nepřibrala 😊 co by jsem za to dala 😀🙏 a strie vůbec neřeš 😊, já je mám po první dceři také .. 😊 teď tedy se neudělala ani jedna , díky bohu🙏😅😀 důležitý je, že máme miminka v pořádku a krásně rostou ❤️❤️
@adelaa1234 tak to byla rychlost. Je nádherná 💕. Přeji hlavně hodně zdravíčka a tiše závidím, že už jste spolu 🍀
@adelaa1234 gratuluju! Je nádherná a váhu má krásnou 😊
@adelaa1234 veliká gratulace ať je malá v pořádku.❤️😊 Už se těším na tu svoji princeznu 😊
@adelaa1234 ty blaho vy jste rychlici!!!! Úžasná zprava!!! Uzivej ze už jste spolu♥️♥️♥️
Moc vám děkuji ❤️❤️
@hellblau13 aaaaa zlato pecka mas to zasebou!!!! Je nádherná♥️♥️♥️♥️ Porod za tebe super???
@hellblau13 Jé, gratuluji, je nádherná !!! Hlavně zdravíčko vám oběma😍
@miskatus porod dá se říct, že byl prekotny. 30 minut peklo a bylo hotovo. Nemůžu si na nic stěžovat.
@hellblau13 to je nádhera, gratuluju ❤️❤️❤️ taky si přeju rychlý porod 😊
Jinak ženy, na posledním ultrazvuku minulý týden byla ta moje rebelka konečně hlavou dolů. Mele se v tom břiše teda pořád děsně, ale kopance cítím hlavně nahoře, tak snad se tak i drží 🙂
Ahoj holky, jen takový malý postřeh. Zhruba 3-4 týdny před porodem jsem začala denně jist asi 3-6 sušených datli. Porod byl extra rychlý a hlavně jsem po něm krvacela pouze 4 dny. Celkově se cítím fit. Může to souviset a taky nemusí...
@hellblau13 datle? To jsem vůbec nečetla ze by to mělo pomoci…?
@miskatus https://www.zdravestravovani.eu/15-duvodu-proc-...
Někdo na to odkazoval tady na koniku, tak jsem to zkusila.
@hellblau13 aaaa pecka, tak zítra koupím, sice začínám teprve 35, ale ideálně rodit 38tt proto přemýšlím ze začnu i s aniballem dřív a malinikem… 39 mi to jinak budou vyvolávat kvůli váze… malý přibral za tento týden přes 400g…
@miskatus kupovala jsem v pytlíku v Lidlu. Maliniku jsem vypila jen jednu krabičku a aniball mi tentokrát moc neseděl, malá byla natlacena dost dole. Nechala jsem toho 14 dní před porodem na 27 cm. Přesto na tři zatlaceni byla venku bez poranění.
@hellblau13 pecka🙂
No Danik byl prakticky venku bez tlaceni, vše fakt trvalo hodinu a tři minuty bez poranění avšak já to prikladala hodně aniballu… nicméně mi teď doktor tvrdí ze třetí bude ještě větší šrumec než druhé… což nevím co už je rychlejší… ale připravit se chci, člověk když něčemu věří tak se tak stane♥️
@hellblau13 taky jim datle, to je ta nejpříjemnější část přípravy 🙂
@jade85 hele mám to úplně stejne😂 a hlavně já ani nevím kdy bych měla jelikož jsem 35tt, malý v pondělí měl už 2,6kg a bylo mi řečeno pokud neporadím sama 38 tak 39 mi to kvůli jeho váze vyvolají, takže já ani bych neměla poradně tolik času a doktor mi řekl ze jsem porodila dvě děti 4kg a zranění je pouze když u tlaceni je poloha která nevyhovuje- což víme obě, takže já to fakt nechám osudu
@jade85 hele já u Danika jela jen aniball, dala jsem 31cm, Danik měl 32cm, teď malý už má 29, takže si myslím ze jakmile se to jednou roztahlo tak to snad si tělo bude pamatovat 😂 o naparce jsem slyšela ale prdim na to, budu nejvíc věřit ze ho vytlačim opět v gravitaci ne v leze

@hellblau13 prosím te není jasno… má to trochu složitější opodstatnění 🙂) já totiž hodně věřím na psychosomatiku a tak jsem pátrala po důvodu mé cukrovky… Cukrovka znamená neopětovanou lásku. Tak jsem si myslela ze nejdřív manžel, pak dcera… a pak mi teprve došlo ze jde o malého v brisku…Od začátku z nej dělám Danika-mého syna. Říkám mu ze bude jako on, ze bude mít jeho povahu, zebude tak hodný, ze bude probíhat stejne porod… a jméno Oliver - měl být Danik… Eliáš nám nějak úplně zanikl. Takže jsem přestala…se vším…a nechávám vše na něm a je mi lip. Možná i tím ze nemám vybráno nic tak je to takové větší dobrodružství🙂 Nevím ani kde budu rodit, řekla jsem ze tam kde to na me přijde a podle toho jaká fáze porodu. Manžel vi ze chci rodit doma, sama…max s nim aby byl na konci…ale pokud me něco zavede do porodnice, scény dělat nebudu, má to tak být 🙂