Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@kiksa22 jeee, tak to ti to krásně vyšlo. Držím palce, ať je tentokrát všechno v pořádku 🍀 🍀
@kiksa22 Jé, gratuluji 😊 to je krásný 😍, tak hlavně , ať je vše jak má být a jste zdraví 🙏🥰 hodně štěstí ❤️
@miskatus já dnes 38+0 🙂 už týden jsem fyzicky mimo provoz, sotva zvládám udělat něco málo doma nebo dojít pro syna do školky 🐳 porodnici ignoruju, poradnu mi chodí dělat PA domů 😁 zatím to na porod v nejbližších dnech nevypadá. Všechno je v pořádku, psychicky jsem v klidu a těším se, kdy to přijde 😊
@siima12 moc gratuluji a přeji hlavně hodně zdraví 🍀. Užívejte si společných chvíli.
@jade85 hele mě přendali do porodky minulý týden, měla bych tedy teď ve čtvrtek jít na první kontrolu-půjdu a pak uvidím. Dostala jsem zjeb, že nechodím do dia poradny, že nemám výskedky dlouhodobého cukru... No ale jím jak mám, prcka neohrozuju, jsem v klidu. Poslední info že mám čípak 2,5cm a poloměkký. Nicméně mi začaly brutálně padat vlasy a mám suchou kůži na dlaních což oboje znamená nedostatek vitamínů, tak nevím, zda mám něco začít před porodem brát...
Ahoj holky, chvili jsem tu nebyla. U me se zatim nic nekona😂🙈 Dnes 40+4, tak si rikam, kdy se rozhodne jit na svet😍
Za tyden budu 41+1 a uz by chteli hospitalizaci, takze doufam, ze se rozmysli sama💗
@martinie88 a já jsem si říkala, že už určitě musíš mít mimco 😁. Držím palce, ať chce ven a je všechno v pořádku 🍀
@hellblau13 Dekuji💗 No nejak se ji nechce😂 Dcera byla 40+5, tak dpufam, ze se to v noci take rozjede💗 A jak se mate?💗💗
@martinie88 zvykáme si žít všichni společně, někdy to je náročnější, ale rozhodně bych neměnila. Starší dcera začala chodit do školky, tak si to dopoledne užívám, strašně to letí, už to bude měsíc od porodu.
@martinie88 držím palce, ať se porod hezky rozběhne. Kde budeš rodit? Hospitalizace se dá určitě odmítnout a chodit jen na častější kontroly 🙂
@hellblau13 Ty jo to uz je mesic😍 Dcera ted taky zacala, snad si to dopoledne pak s malou taky uziju💗
@jade85 Moc dekuji💗 Zase v Rakovniku a jsou moc hodni, ja uz jsem ted strasne vyrizena🥲 Oni mi to zatim jen doporucili, mam svoji PA a ta sama take na vyvolani nesla. Takze ji dam do pondeli cas a pak uvidim jak se budu citit. Tohle tehu je dost komplikovane a narocne, tak bych byla stastna, kdyby se rozhodla prijit na svet💗
A jak se citis ty?💗
Holky, jak jste na tom s očkováním proti covidu? Uvažujete o něm po porodu? Pediatři mi ho doporučili, ale já stále váhám. Covid jsem měla v březnu s lehkým průběhem, nechala jsem si změřit hladinu protilátek a je téměř žádná. Nerada bych ho ale měla podruhé.
@hellblau13 zlato za mě určitě ne… nemám důvod, budu doma s dětmi, nic do leta neplanujeme, já jsem v tomhle skeptik…:/
Zdravim holky,vsem co maji uz male tak Vsem gratuluji 🤗🤗Vsem Vam to preji,u nas stale se nezadarilo 😐Ale ch i se asi nekam a nekomu sverit,nechci si davat plane nadeje.Minuly mesic jsem z niceho nic dostala ms uz 25 dc minuly mesic 27dc jinak cca 29-31 dc jine dny vzdy me tyden pred boleli i prsa a tenhle mesic me neboli vubec prsa jsem 30 dc a ms stale nikde,chlap uz je rozzareny,ze konecne by to dopadlo,ale ja ho stale uklidnuji aby nebyl zbytecne zklamany aby to nebral nejak vazne,nuti me abych si zitra udelala test,ale ja se bojim proste zklamani a nechce se mi ho delat.Jinak ovulaci uz jsem davno prestala resit takze ani nevim kdy byla 🙈🙈Nezlobte se za takovou slohovku jen jsem asi potrebovala jen ulevit 🙈😐☺️
@miskatus já to právě pořád řeším. Dcera začala chodit do školky a já nechci být úplně zavřená doma a znovu bych to dostat nechtěla. Sice jsem měla lehký průběh, ale ještě měsíc po se mi špatně dychalo.
@hajglish jeee, třeba to zrovna vyšlo 🙏🙏. Držím moc palce ✊🍀

Jeee ahoj holky tak vám už se pomalu rodí miminka 🙂
Tak těm co se narodilo moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka!
Já už mám po svatbě bylo to krásné a ted jsem 8tt těhotná a vypadá to na jednovaječný dvojčátka 😀 muže se jeste stát, že z toho bude jenom jedno,ale je to zázrak nemyslíte? Po tom co jsem v lednu potratila 😀