Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@hellblau13 já plánuju po šestinedělí 🙂
@martinie88 to je super, že máš svojí PA a že se necítíš pod tlakem 🙂
U mě dobrý, ještě mám do termínu čas. Ale jako fyzicky už je to záhul, taky bych klidně už rodila 🙂
@siima12 moc gratuluji 😍❤️ Je úžasná 🥰
Ahoj holky tak uz jsme tu😍💗 Dnes 9.9.2021 jsme privitali na svet nasi druhou holcicku Natalku, 40+6tt, 50cm, 3700g.
V 0:45 odesla zatka, ihned kontrakce po 5 minutach, ve 2:10 odjez, kontrakce co 3 minuty. Ve 3:27 prijezd k nemocnici a ve 4:00 Natalku vitame na svete💗💗 Byl to sileny ficak, asi ve 3:50 jsem sla na wc s tim, ze potrebuji na velkou a byla jsem otevrena na 6cm, jenze po 2 zatlaceni jsem citila, ze uz jde ven urcite hlavicka. Takze jsem zacala volat o pomoc, vsichni se sebehli, doktorka dala ruce mezi nohy a rychle jsme sly na zinenku. V klece asi na 5 kontrakci byla mala venku💗 Byla jsem pozitivni na streptokoka a 10 minut pred porodem dokapala kapacka, takze se bude Natalka hlidat💗💗
Holky je to proste zazrak 💗💗
@martinie88 moc, moc gratuluji 🍀🍀. Krásné datum si vybrala (já mám dnes narozeniny 😊). A super rychlý porod, měla jsem něco podobného. Přeji ať je zdravá a dělá vám jenom radost 💕
@adelaa1234 je krásná 💕
@martinie88 nádhera, nádhera, nádhera! Moc gratuluju ❤️ streptokoka se neboj, to riziko, že miminko onemocní, je velmi nízké. Užívejte si 😊
@martinie88 Jezisi to je nádhera, na to co sis vše prošla tak ten konec je za odměnu♥️ Jsem moc rada ze jste v pořádku!!!!!
@adelaa1234 tedaaaa vypadá větší než asi je🙂))) každopádně je nádherná!!! Užívej miminecko♥️
Tak ja nevim co se to deje,ale stale ms nedorazila 😐Ta nejistota me silene s**e 😔Nevim zda mam pak jeste zkouset test,rikala jsem si,ze kdyz ms nedorazi do zitra tak v nedeli zkusim jeste test dnes jsem 32Dc a vzdy jsem to max.do 31DC dostala to byl vzdy strop,ale je fakt,ze i minuly mesic me to prekvapilo kdy me ms dorazila 25DC tu bylo poprve co se mi to stalo
@hajglish zkusila bych test a netrapila se ✊
@hellblau13 delala jsem si ho vcera a test negativni
Holky, já už chci rodit. Dnes 39+0. Zatím nemám pocit, že by se něco chystalo...
@jade85 Popíjení kořeněného nápoje je nutné po dobu dvou až tří dnů. Kořeněný nápoje vytvoříme z 12 kusů hřebíčku, jednoho kusu skořicové kůry, z malého zázvoru, jedné polévkové lžíce sporýše lékařského. Uvedené přísady přelijeme litrem vroucí vody a necháme louhovat po dobu půl hodiny. Potom vše přecedíme, přelijeme do termosky a popíjíme po doušcích během celého dne.

@hellblau13 Děkuji,ale myslim si,že ne po těch 2 letech už nedoufám,mám asi nějka rozházený cyklus minulý měsíc jsme to dostala už 25 dc což mě dost zarazilo