icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

hajglish
8. zář 2021

@hellblau13 Děkuji,ale myslim si,že ne po těch 2 letech už nedoufám,mám asi nějka rozházený cyklus minulý měsíc jsme to dostala už 25 dc což mě dost zarazilo

jade85
8. zář 2021

@hellblau13 já plánuju po šestinedělí 🙂

jade85
8. zář 2021

@martinie88 to je super, že máš svojí PA a že se necítíš pod tlakem 🙂
U mě dobrý, ještě mám do termínu čas. Ale jako fyzicky už je to záhul, taky bych klidně už rodila 🙂

adelaa1234
9. zář 2021

@siima12 moc gratuluji 😍❤️ Je úžasná 🥰

adelaa1234
9. zář 2021

Ahoj holky, tak nám v neděli už konci šestinedělí a máme už 50 cm a 3.600g .. ze začátku to byl boj s přibíráním, hodně zvracela, tak jsme nakonec na UM 🥺 , ale prospívá krásně a to je důležité 😍❤️

martinie88
9. zář 2021

Ahoj holky tak uz jsme tu😍💗 Dnes 9.9.2021 jsme privitali na svet nasi druhou holcicku Natalku, 40+6tt, 50cm, 3700g.
V 0:45 odesla zatka, ihned kontrakce po 5 minutach, ve 2:10 odjez, kontrakce co 3 minuty. Ve 3:27 prijezd k nemocnici a ve 4:00 Natalku vitame na svete💗💗 Byl to sileny ficak, asi ve 3:50 jsem sla na wc s tim, ze potrebuji na velkou a byla jsem otevrena na 6cm, jenze po 2 zatlaceni jsem citila, ze uz jde ven urcite hlavicka. Takze jsem zacala volat o pomoc, vsichni se sebehli, doktorka dala ruce mezi nohy a rychle jsme sly na zinenku. V klece asi na 5 kontrakci byla mala venku💗 Byla jsem pozitivni na streptokoka a 10 minut pred porodem dokapala kapacka, takze se bude Natalka hlidat💗💗
Holky je to proste zazrak 💗💗

hellblau13
9. zář 2021

@martinie88 moc, moc gratuluji 🍀🍀. Krásné datum si vybrala (já mám dnes narozeniny 😊). A super rychlý porod, měla jsem něco podobného. Přeji ať je zdravá a dělá vám jenom radost 💕

hellblau13
9. zář 2021

@adelaa1234 je krásná 💕

jade85
9. zář 2021

@martinie88 nádhera, nádhera, nádhera! Moc gratuluju ❤️ streptokoka se neboj, to riziko, že miminko onemocní, je velmi nízké. Užívejte si 😊

miskatus
autor
10. zář 2021

@martinie88 Jezisi to je nádhera, na to co sis vše prošla tak ten konec je za odměnu♥️ Jsem moc rada ze jste v pořádku!!!!!

miskatus
autor
10. zář 2021

@adelaa1234 tedaaaa vypadá větší než asi je🙂))) každopádně je nádherná!!! Užívej miminecko♥️

hajglish
10. zář 2021

Tak ja nevim co se to deje,ale stale ms nedorazila 😐Ta nejistota me silene s**e 😔Nevim zda mam pak jeste zkouset test,rikala jsem si,ze kdyz ms nedorazi do zitra tak v nedeli zkusim jeste test dnes jsem 32Dc a vzdy jsem to max.do 31DC dostala to byl vzdy strop,ale je fakt,ze i minuly mesic me to prekvapilo kdy me ms dorazila 25DC tu bylo poprve co se mi to stalo

hellblau13
10. zář 2021

@hajglish zkusila bych test a netrapila se ✊

hajglish
10. zář 2021

@hellblau13 delala jsem si ho vcera a test negativni

jade85
12. zář 2021

Holky, já už chci rodit. Dnes 39+0. Zatím nemám pocit, že by se něco chystalo...

miskatus
autor
12. zář 2021

@jade85 Popíjení kořeněného nápoje je nutné po dobu dvou až tří dnů. Kořeněný nápoje vytvoříme z 12 kusů hřebíčku, jednoho kusu skořicové kůry, z malého zázvoru, jedné polévkové lžíce sporýše lékařského. Uvedené přísady přelijeme litrem vroucí vody a necháme louhovat po dobu půl hodiny. Potom vše přecedíme, přelijeme do termosky a popíjíme po doušcích během celého dne.

miskatus
autor
12. zář 2021

@jade85 to zabere😂
Já jdu zítra na masaz- bez kalhotek😂 mackani bodů které vyvolají porod do 14 dnů a hladký prubeh😂ve středu jdu dělat zázvorovy lektvar a do neděle chci rodit😂

jade85
12. zář 2021

@miskatus jo, to já všechno znám. Zatím nejlíp funguje sex. To mi minule rozjelo hezký poslíčky. 🙂

miskatus
autor
13. zář 2021

@jade85 Jezisi tak to bych nemohla😂 cokoli jen ne sex s tím materiálem co mám na sobě 😂

miskatus
autor
16. zář 2021

@jade85 tak co??? Jsi na řadě😂😂😂 já dam dnes wasabi😂

jade85
16. zář 2021

@miskatus furt nic, ale mám docela poslíčky, tělo mě nutí hodně odpočívat, takže už se to asi blíží 🙂 nechávám to na miminku, vyhánět začnu asi až po termínu. Zatím jedu jen napářku a relaxace. A maliník a datle 🙂 tak schválně, kdo z nás porodí dřív 🙂

miskatus
autor
17. zář 2021

@jade85 a termín mas přesně kdy?

jade85
17. zář 2021

@miskatus v neděli 19.9. 🙂 a ty?

miskatus
autor
17. zář 2021

@jade85 1.10. takže přesně za 14 dni, to dřív porodíš určitě ty🙂 nicméně dej hned vědět, těším se na příběh ♥️

jade85
17. zář 2021

@miskatus no, nikdy nevíš 🙂 můžeš klidně porodit 38+ a já 41+ 🙂

miskatus
autor
17. zář 2021

@jade85 jak mas v plánu vyhánět vlastně?

jade85
17. zář 2021

@miskatus vlastně nijak zvlášť - sex, mám nakoupený suroviny na svařák, masáž rebozem, ananasový džus, možná nějaké akupresurní body...uvidím, jak to budu cítit 🙂

miskatus
autor
17. zář 2021

@jade85 já te chápu… a začneš po termínu? A jak se citis? Náznaky žádné? Ono věřím ze to bude nic nic a pak to bude rychly

jade85
17. zář 2021

@miskatus nevím, sex rozhodně už dneska 😁 cítím se fajn, občas poslíčci, ale nic co bych musela nějak řešit. Svařák možná zítra odpo. Cítím, že se to chystá. Ale jestli se to bude chystat hodinu, den nebo týden, to fakt netuším ☺️

miskatus
autor
18. zář 2021

@jade85 a jak dlouho to necháš? Jako ze jsi rozhodnuta nejit do nemocnice i když bys byla třeba 42?

Strana