Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@miskatus zítra a asi i další dny přijde PA, na kontrolu mě i miminka, udělá i patičkový test. V pondělí budu volat pediatricce, potřebuju žádanky na screening kyčlí, očí, uší. A asi spíš budem muset my za ní, v Praze moc domů nechodí...a muž bude muset na matriku. No ještě to bude veselé, ale za ten porod to stojí 🙂
@jade85 to je nádhera 😍. Moc gratuluji a přeji, ať je zdravá a v životě šťastná 🍀
@hellblau13 děkuju ❤️
@miskatus přeji krásný zážitek a těším se na fotku 🍀
@miskatus koukám, že dnes má svátek Oliver, tak to je opravdu osud 🥰
@miskatus nádhera 😍. Všechno to tak krásně vyšlo a řekla bych, že kruh se uzavřel. Založila jsi tuto diskusi a jako poslední z nás porodila a navíc jediného chlapečka. Přeji všem, ať máme zdravá miminka 🍀🍀
Holky, my jsme s Lilith skončily v nemocnici. Chytla od syna virózu, co přitáhnul ze školky, včera měla přes 38, tak si nás tu nechali na testy a pozorování. Všechny testy vyšly ok, teplotu už nemá, má akorát dost zahleněnej krk, tak čekáme na vizitu a uvidím, co bude.
@jade85 achjo, tak snad vás brzy pustí a bude všechno v pořádku. My už máme taky za sebou rýmu celá rodina, ale naštěstí bez teplot, akorát se to táhne skoro tři týdny. Podávám info, že jsem byla na první dávce očkování. Reakci jsem neměla žádnou kromě bolesti ruky a na kojení to nemělo vliv.
@hellblau13 děkujeme. No dneska to vypadá že nepustí, jako nic moc jí není, ale furt opakujou, že je ještě malinká a musí se hlídat. Achjo holky, já to chápu, jsem ráda, že je pod kontrolou a nemusím se stresovat, kdyby jí vylítla teplota nebo prostě se cokoliv dělo, ale moc tu nemocnici nedávám, chybí mi moji kluci
@hellblau13 to jsi napsala moc hezky♥️ Dekuju♥️♥️♥️ Je fakt sranda ze na začátku bylo čekání na dvě čárky a podívej kde jsme teď🙂
@miskatus moc moc gratuluji 😍😍 hlavně ať jste všichni zdraví ❤️🍀
Holky, jak se máte? Co miminka? 😊
My máme trochu náročnější miminko než to předchozí. Často blinká a pláče, neusne jinak než u prsa. Ale roste krásně, už má přes 8kg. Se dvemi dětmi je to mnohem náročnější, ale jsem ráda, že je mám, neměnila bych. Jak se daří ostatním?
@miskatus Ahojky! Jsem tady nová! Vcera jsem do pulnoci cetla tuhle diskuzi a nemohla jsem prestat. Cekala jsem, kdy se dockam az přidáte //…pak jsem mohla v klidu spat.
Je tady vubec jeste nekdo? Nebo jsem tady pozdě?🥹
@kacdur00258 Ja tu jsem,kdy jsem se jeste nedockala 2 //
@hajglish to mě mrzí😏

@miskatus Lilith se narodila dneska ve 4:02. Den před termínem. Ve 23 sex, 23:30 první kontrakce po cca 10 minutách, po sprše po 5, v 1 jsem volala PA, když dorazila, tak kontrakce po 2 minutách. Za hodinu dorazila dula a druhá PA. No a za další hodinu a půl miminko na světě. Skoro 4 kg, já jen drobná oděrka. Syn to prospal, přišel za námi dolů minutu po tom, co se miminko narodilo.