icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

jade85
18. zář 2021

@miskatus Lilith se narodila dneska ve 4:02. Den před termínem. Ve 23 sex, 23:30 první kontrakce po cca 10 minutách, po sprše po 5, v 1 jsem volala PA, když dorazila, tak kontrakce po 2 minutách. Za hodinu dorazila dula a druhá PA. No a za další hodinu a půl miminko na světě. Skoro 4 kg, já jen drobná oděrka. Syn to prospal, přišel za námi dolů minutu po tom, co se miminko narodilo.

miskatus
autor
18. zář 2021

@jade85 Jezisi to je sen!!!!! Jaké to bylo pro tebe oproti nemocnici?🙂

jade85
18. zář 2021

@miskatus naprosto nesrovnatelné. V porodnici bych tohle nikdy nezvládla. Je to nepopsatelné. Ale později to třeba zkusím rozepsat.

miskatus
autor
18. zář 2021

@jade85 a MUDr dětská ti přijde? Nebo to řešit nebudeš?

jade85
18. zář 2021

@miskatus zítra a asi i další dny přijde PA, na kontrolu mě i miminka, udělá i patičkový test. V pondělí budu volat pediatricce, potřebuju žádanky na screening kyčlí, očí, uší. A asi spíš budem muset my za ní, v Praze moc domů nechodí...a muž bude muset na matriku. No ještě to bude veselé, ale za ten porod to stojí 🙂

hellblau13
18. zář 2021

@jade85 to je nádhera 😍. Moc gratuluji a přeji, ať je zdravá a v životě šťastná 🍀

jade85
23. zář 2021

@hellblau13 děkuju ❤️

miskatus
autor
2. říj 2021

Tak já jdu asi na to🤟

alexkisss
2. říj 2021

@miskatus držím palecky

hellblau13
2. říj 2021

@miskatus přeji krásný zážitek a těším se na fotku 🍀

hellblau13
2. říj 2021

@miskatus koukám, že dnes má svátek Oliver, tak to je opravdu osud 🥰

jade85
2. říj 2021

@miskatus přeju krásný porod (možná už to máš za sebou) 😊❤️

miskatus
autor
3. říj 2021

Matěj 4110g cisté lásky ♥️ Porod trval 3 hodiny, byl by kratší kdybych neměla při tlaceni hematom který musela sestra stlačit a já do toho tlačit… nicméně hlavička 39cm a já bez poranění. 🙂
A co je holky snové: dcera je 2.6. Syn 10.12 a Matěj má jejich obě čísla v datumu narození tedy 2.10.♥️

jade85
3. říj 2021

@miskatus mooooc gratuluju 😊❤️ užívejte 😊

hellblau13
3. říj 2021

@miskatus nádhera 😍. Všechno to tak krásně vyšlo a řekla bych, že kruh se uzavřel. Založila jsi tuto diskusi a jako poslední z nás porodila a navíc jediného chlapečka. Přeji všem, ať máme zdravá miminka 🍀🍀

jade85
3. říj 2021

Holky, my jsme s Lilith skončily v nemocnici. Chytla od syna virózu, co přitáhnul ze školky, včera měla přes 38, tak si nás tu nechali na testy a pozorování. Všechny testy vyšly ok, teplotu už nemá, má akorát dost zahleněnej krk, tak čekáme na vizitu a uvidím, co bude.

hellblau13
3. říj 2021

@jade85 achjo, tak snad vás brzy pustí a bude všechno v pořádku. My už máme taky za sebou rýmu celá rodina, ale naštěstí bez teplot, akorát se to táhne skoro tři týdny. Podávám info, že jsem byla na první dávce očkování. Reakci jsem neměla žádnou kromě bolesti ruky a na kojení to nemělo vliv.

jade85
3. říj 2021

@hellblau13 děkujeme. No dneska to vypadá že nepustí, jako nic moc jí není, ale furt opakujou, že je ještě malinká a musí se hlídat. Achjo holky, já to chápu, jsem ráda, že je pod kontrolou a nemusím se stresovat, kdyby jí vylítla teplota nebo prostě se cokoliv dělo, ale moc tu nemocnici nedávám, chybí mi moji kluci

miskatus
autor
3. říj 2021

@hellblau13 to jsi napsala moc hezky♥️ Dekuju♥️♥️♥️ Je fakt sranda ze na začátku bylo čekání na dvě čárky a podívej kde jsme teď🙂

miskatus
autor
3. říj 2021

@jade85 zlato ber to zase tak ze si sama odpocines, je to divny hotel ale nemusíš tam vařit, prat ani uklízet… víc mas času na ní a přečti si třeba knížku. Je lepší být pod dohledem ♥️

jade85
3. říj 2021

@miskatus já vím, no, naštěstí máme nadstandard, jednolůžák, s vlastní koupelnou, takže to vlastně je hotel. Ale mám strach o malou a je mi smutno. A hormony v šestinedělí dělaj svoje (a to jsem doteď byla v pohodě), takže každou chvíli brečím většinou kvůli blbostem.

miskatus
autor
4. říj 2021

@jade85 to te chápu, taky jsem od pátku bez dětí… nepustí je za námi do porodnice:/ musíme to zvládnout ♥️

jade85
4. říj 2021

@miskatus no, já se tomu chtěla vyhnout domporodem a vidíš, stejně mě to dohnalo. Vypadá to, že dneska domů nepůjdem, takže si prostě dáme klasicky 3 noci jako v porodnici. Asi to tak mělo být...

adelaa1234
5. říj 2021

@miskatus moc moc gratuluji 😍😍 hlavně ať jste všichni zdraví ❤️🍀

jade85
15. led 2022

Holky, jak se máte? Co miminka? 😊

hellblau13
16. led 2022

My máme trochu náročnější miminko než to předchozí. Často blinká a pláče, neusne jinak než u prsa. Ale roste krásně, už má přes 8kg. Se dvemi dětmi je to mnohem náročnější, ale jsem ráda, že je mám, neměnila bych. Jak se daří ostatním?

adelaa1234
16. led 2022

Ahojky holky 😊🥰
My se máme báječně, ta starší mi hodně pomáhá a chce se pořád starat , zatím ji to nepřešlo 🤣🥰
Emička je teď protivná přes den, protože nám rostou dva zoubky, ale jinak je zlatá🥰🌸
Posílám fotku 🥰🌸

kacdur00258
29. srp 2022

@miskatus Ahojky! Jsem tady nová! Vcera jsem do pulnoci cetla tuhle diskuzi a nemohla jsem prestat. Cekala jsem, kdy se dockam az přidáte //…pak jsem mohla v klidu spat.
Je tady vubec jeste nekdo? Nebo jsem tady pozdě?🥹

hajglish
29. srp 2022

@kacdur00258 Ja tu jsem,kdy jsem se jeste nedockala 2 //

kacdur00258
29. srp 2022

@hajglish to mě mrzí😏

Strana