Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
Já 14 dpo, 30dc, a dnes po minutě sotva viditelný duch, tak nevím, jestli je to, že dostanu ms, nebo se tam něco rýsuje...
@jade85 tak super. Já chci ve čtvrtek ráno zkusit digitální test s týdny a objednat se k doktorce. Musím vždy řešit i stitnou zlazu, tak ať to stihnu do konce roku. A jak ti je?
@verulevrtule to věřím že rýsuje 🙂
@hellblau13 já právě taky musím řešit štítku, mám doporučeno jít na endokrinologii na krev hned s pozitivním testem, tak jsem chtěla jít v pondělí, ale trochu mě to znejistělo, jestli teda jo nebo ne, abych tam neplašila, že jsem těhotná a pak zas nevysvětlovala, že nejsem. Takže chci taky přetestovat ještě ve čtvrtek a kdyžtak tam hned ráno zaběhnout 🙂
@miskatus fotka hrozná, ale třeba tam něco uvidíš
@verulevrtule něco málo vidím 👍👍👍
@jade85 já si připadám už jako blázen. V září těhotná a navýšení hormonů, pak v říjnu revize a návrat na původní hodnoty a teď tam budu volat, že jsem zase těhotná. Ale budu volat ráda 😊
@miskatus tobě ten pozitivní těhu test vyjde akorát pod🎄 🎅
@hellblau13 já netěhotná brát nemusím vůbec, právě. Ale v minulém těhu jsem chodila na krev snad co 4 týdny a postupně mi to pořád navyšovali. Tak uvidíme teď...
@hellblau13 děkuji, tak snad to nebude zase jen zklamání
@miskatus Ja dnes 8dc a jeden jsem taky zkusila😊
@verulevrtule Ja tam taky pidi ducha vidim💗
@martinie88 No tak ty máš podstatně většího
@verulevrtule To je ovulacni😊 Kez by to byl tehu test💗
@martinie88 Jo aha 🤣 jednou nám to ale určitě vyjde 😉
@verulevrtule já vidím!!! Zkus za dva dny, ale bude to určitě v pořádku, však se blíží Vánoce a andělů je všude plno! 🙂
@martinie88 ta to jsme stejně cca, já jsem dnes 9DC 🙂
@hellblau13 no kéž bych mohla dát chlapovi test pod stromeček!!!! Kdy jdeš na gyndu? Jak ti je?????
Holky máte některá zkušenost s OVU testy Clearblue?
@miskatus děkuji, ses zlata ❤️
@miskatus určitě to vyjde 🍀🍀. Budu volat doktorce teprve ve čtvrtek, přijde mi to ještě brzy. Občas cítím tak divně od žaludku, ale pořád celkem fajn.
@hellblau13 Jednou nám to vyjde určitě, kéž by tento týden proběhla ovulace jak má a vše dopadlo na jedničku, o to hezčí Vánoce bych měla. 🙂 Manžel pořád neví, co by mi měl koupit a já mu neustále říkám, že chci jen zdravé miminko. 🙂 Je skvělé, že je ti dobře! Kéž by mě v tom dalším těhu bylo také dobře, člověk pak zvládne vše lépe. 🙂 A jak jsi to řekla manželovi?
@martinie88 Tak já dnes o trochu silnější a jdu koupit ty testy od clearblue tak jsem na ne zvědavá, prý jsou nejpřesnější což očividně já po svých pokusech potřebuji 😀
@miskatus Jee tak mi pak napis jake ty testy jsou;) U me taky sili, ale uvidime kdy ovulace prijde😍
@martinie88 tak jsem je nesehnala a byla jsem v osmi lékárnách... a než mi přijdou z netu tak bude po ovulaci takže kdyžtak další metu... koupila jsem ty z Benu, tak snad budou lepší než dr max
@miskatus Ta cena je dost vysoka, proto asi jedine z netu😒 Za me jsou nejlepsi z Benu a nebo Ovular, u tech z Maxe dlouho trva nez se ta carka uplne vybarvi😊

Tak dneska zas dobrý, sice slabá čárka, ale hezky viditelná hned v limitu. 🙏 Jestli bude ještě nějaké příště, tak nebudu testovat dřív, než s týdenním zpožděním. Ta netrpělivost je fakt o nervy 😃