Nepovedlo se při ovulaci. Jde o varování k neplodnosti?
Ahoj holky, jak jste si poradily s tím, když se to nepovedlo přímo při ovulaci? Mám obavy, zda to neznamená, že bych mohla mít problémy s plodností.
Moc díky!
I při sexu přesně při ovulaci je asi jen 30% šance na to, že vajíčko bude oplodněno, takže klid. Je to normální.
@michnovka bohužel nezbývá než trpělivost (každá si myslíme, že to bude hned na první dobrou... a vono ne! 😉), podpořit to třeba bylinkami, ale jinak i doktor většinou říká, že rok není dneska žádná doba.
I rok snazeni je uplne normalni...takze klid...navic se nemusi otehotnet jen pri vypocitane ovulaci, ale treba 31.den cyklu (znam takovy pripad)...takze si vesele uzivejte sex a pujde to 😉
@michnovka Myslím že do ovulky jsme se 100% trefili za toho půl roku snažení tak 3x, vyšlo to až za toho půl roku, většinou jsme se o dva-tři dny sekli...normální je otěhotnět tak do roka od začátku snažení =) i u naprosto zdravého páru je šance na otěhu 15%, což je strašlivě malinko...vajíčko nemusí být úplně dozrálé, nebo se něco pokazí a odejde s MS. Existují i anovulační cykly, tzn bez ovulky, jsou běžné cca 2x do roka.
tak už se zadařilo, zatím tedy podle testu...
Ahoj holky, tento mesic vypadalo vse nadejne, ovu se ohlasila hlenem, dokonce tri dennim, vsechny dny i po jsme se snazili. Tyden mi je nic moc, paleni zahy a bolest prsou a dnes prisla mrcha. Snazime se vic jak pul roku, zobala jsem nejake vitaminy od dr, pila caj a pouzivala gynex a porad nic. Myslela jsem,ze jsem uz stara a hormony nefunguji (anovulacni cykly) Ale posledni dobou vse funguje,ovu se ohlasuje..Holky co radite? Zacinam si myslet,ze muze byt problem u pritele, ale jak to zjistit.
@misharuby problem vam zjisti jen odbornik. Jinak i zdravym parum to trva nekdy i rok.
@absintka19 Dekuji ja vim,ze je to beh na delsi trat,ale cim dele se snazime, tim vic si rikam, jestli neni neco spatne. Jinak gratuluji k tehu, vy jste mela stesti hned?
@misharuby ja mela na prvni pokus az po IVF.

Nevim, jak dlouho zkousite podle ovulace, ale je naprosto prirozene, ze ovulace nemusi probihat kazdy mesic. Navic problem s plodnosti nemusi mit jen zena, ale i muz.