icon

Nevzdáváme to

petronelle
27. únor 2017

Je to už přes rok, co jsem vysadila HA, kterou jsem brala nějakých 12 let. Cyklus mám pravidelný téměř na den od prvního cyklu po vysazení. Brala jsem nějaké bylinky a inofolic pro podporu a cpu se kyselinou listovou. Jediné co mi našli je zvýšený prolaktin. Manžel je v pořádku. Ovulaci na sobě bezpečně poznám a tak se to i snažím vychytat. Jsem z té nevědomosti nešťastná a napadá mě, jestli snad něco nedělám špatně? ☹ Už i přemýšlím, jestli za to nemůže třeba můj životní styl - běhání, minimálně jednou týdne sauna, hygiena po milování...(?)
Chystám se na endoikrinologii a bude se řešit ten prolaktin, ale může to mít takový vliv?

Strana
z2
be_ruska
1. bře 2017

@petronelle ty jo já Dostinex beru dvakrát týdně, ale že by mě bylo nějak líp než normálně se říct nedá. 😀Doktorka spíš říkala že se může stát že se mi bude motat hlava, ale nepocituji vůbec nic.

fandysek_1
1. bře 2017

Holky, rady jak na to nemyslet prostě neexistují. My se snažíme čtvrtým rokem a je to někdy masakr. jsme oba dva v pořádku. Všechny možný vyšetření jsme prodělali. Také jsem prošla několika biochemickými těhu. Nevěděla jsem, už kudy kam a obrátila se na čínskou medicínu a musím říct, že se cítím skvěle. Hodně mi to pomohlo i psychicky a teď, už jen čekám na // 🙂. Takže nezbývá nic jiné než věřit na zázraky 🙂.

Strana
z2