icon

Noční kojení

petra166
Včera v 06:30

Ahoj holky , potřebuji poradit , nebo spíš povzbudit , protože vlastně vím co je “špatne” … mam skoro 8 měsíční holčičku , večer to je opravdu děs , to ze spí semnou v posteli mi nevadí , miluju ji a miluju se dívat jak spinká , ale to noční kojení co poslední týden předvádí to je na sebevraždu 😆😆.. kolikrát chce prso i 2x za půl hodiny, určitě je to zvykem , ještě před pár dny se budila také často ale bylo to třeba do hodinu až dvě , když při mně stalo štěstí tak i vydržela spinkat i 3 hodky … zkouším uklidnit i jinak , ale nejde to , prostě dokud nedostane prso bude kňourat a kňourat a knouraaaaat , děs , měli jste někdo podobnou zkušenost , zlepšilo se to ? A kdy ? Jeste chci dodat, ze zuby to nejspíš nejsou , protože kdyz se vzbudí doplna , tak je usměvavá atd .

anonym_8ef523
Včera v 10:16

@petra166 Záleží kolik svého "zdraví" a energie chceš obětovat. Moje to dělala měsíc po nemoci, bylo to strašné, jednu noc spala s tatínkem a bylo po problému.

martivit92
Včera ve 14:40

@petra166 malý bude mít 10 měsíců , v 8 měsících mu rostly zoubky a prso byla záchrana 🙏 , předtím růstový spurt , teď regrese... Malý někdy napojeny jak na kapačkách přes noc, někdy usne bez něj v noci a někdy vůbec. Dávám mu rok a půl a odstavuji 🤣, ale z toho se asi všichni poserem 😅

petra166
autor
Včera v 15:14
@martivit92

@petra166 malý bude mít 10 měsíců , v 8 měsících mu rostly zoubky a prso byla záchrana 🙏 , předtím růstový spurt , teď regrese... Malý někdy napojeny jak na kapačkách přes noc, někdy usne bez něj v noci a někdy vůbec. Dávám mu rok a půl a odstavuji 🤣, ale z toho se asi všichni poserem 😅

@martivit92 to je taky něco no 😀
A taky se vám budil každou chvilku nebo jak jste to měla , mate ? 🧐 😀

martivit92
Včera v 17:02
@petra166

@petra166 doteď každou chvíli 🤯 9,5 měsíců v kuse. Někdy 3h po 20 minutách někdy co 1-2h 😅 ... Někdy bývá i vzhůru třeba 1,5-2h v noci. Jako radost 🙈 🤣 a mívám taky lehčí depresní stavy 😅

themuffin
Včera v 21:25
@petra166

@petra166 oj, moje malá má rok a pořád to samé....do 4 měsíců spinkala krásně i 4 hodiny v kuse. Od té doby děs a hrůza. Dokud nedám prso, tak se začne vztekat a všechny probudí. Když rostly zuby, tak kousala a budila se i co 10 minut. Teď jsem ráda i za 30 minut 🫠

petra166
autor
Včera v 21:26
@martivit92

@petra166 doteď každou chvíli 🤯 9,5 měsíců v kuse. Někdy 3h po 20 minutách někdy co 1-2h 😅 ... Někdy bývá i vzhůru třeba 1,5-2h v noci. Jako radost 🙈 🤣 a mívám taky lehčí depresní stavy 😅

@martivit92 to jsme dvě 😀 a taky po vás proste vyžaduje prso ? Ja zkouším houpat pohladit , šeptat na ni , no proste nic , pokaždé musím dat prso 😳

martivit92
Včera ve 22:53
@petra166

@martivit92 to jsme dvě 😀 a taky po vás proste vyžaduje prso ? Ja zkouším houpat pohladit , šeptat na ni , no proste nic , pokaždé musím dat prso 😳

@petra166 máme úplně to samé co vy, když není prso tak je řev, podařilo se mi snad dohromady 4x ho uspat v náručí a zpívala jsem 😂, jinak uspávam výhradně jen přes prsa, jinak to nejde (v kočáru mi ale usne) . V noci jak se vzbudí, tak taky zkouším hladit, šššš a nic, řev jak tur 😅. Úplně vás chápu a vím, je to na palici 🤯