icon

Nosifol - může způsobit prodloužení cyklu?

smama
16. kvě 2021

Ahoj holky, doktor mi doporučil Nosifol když jsem mu řekla je se chceme snažit. Beru ho měsíc a mám den zpozdeni, jinak mám ms jak hodinky. Navíc nemám vůbec žádný příznak ze bych to měla dostat, jen mám zvětšený prsa. Cyklus jsem měla úplně pravidelný. Měla jste to některá taky tak? Mám ho přestat teda brát?

izzylka
16. kvě 2021

@smama a zkoušela jsi test? 😃 víš kdy byla ovulace? Mohla jsi mít ovulaci o pár dní později a tak by přišla později i ms 🙂

smama
autor
16. kvě 2021

@izzylka já chodila na folikulometrii - v pátek 30.3 rikal ze jsem těsně před ni a v pondeli 3.5 rano už bylo po ovu, takže proběhla někdy 30-2.5...podle mě 1.5 protože mě bolelo břicho asi 2h...test jsem nezkousela, podle mě je blbaot abych byla tehu, je to druhy měsíc snažení a navíc já nemam fakt jeden jediny přiznak, jen větší prsa a to mám vždy před menstruaci. Spis se bojím aby mě Nosifol naopak nerozhodil ☹

ivya
16. kvě 2021

@smama Úplně nechápu, jak by vitamíny mohly rozhodit cyklus 🤔

izzylka
17. kvě 2021

@smama příznaky mít přece nemusíš 😂 nám se první syn povedl na první štouch 😂
@ivya může se to stát...veškeré tyhle doplňky stravy můžou o pár dní posunout ovulaci a tim by se ji prodloužila i lf 🙂

ivya
17. kvě 2021

@izzylka Opravdu nemyslím, že by kyselina listová a selen měly takové účinky 😉

izzylka
17. kvě 2021

@ivya těžko říct, ale znám pár holek, kterým se to třeba o 2-3 dny posunulo...jak kdyby to vajíčko déle zrálo 🤷🏻‍♀️ samozřejmě to může být náhoda...ale kdo ví..hádat se nebudu 😅

jednaholkaa
20. kvě 2021

@smama Beru Inositol (ten ma myoinositol jako Nosifol) a ma to na me stejny efekt. Uz po treti mi to o dva dny prodlouzilo cyklus. Pred tim jsem mela 27 dni a ted 29 presne jako hodinky i v cca stejnou hodinu to dostanu..