icon

Nosifol, pomohl některé z vás otěhotnět?

makula18
28. říj 2014

Ahoj ženy 🙂
Vím, že to sem moc nepatří, ale zajímalo by mě, jestli některé z vás pomohl Nosifol v otěhotnění a po jak dlouhé době užívání se zadařilo? Mě ho doporučil můj gynekolog. 😉 Budu se těšit na vaše odpovědi. 🙂

gosa22
•
28. říj 2014

proč by to sem nepatřilo? tohle už je asi 150.diskuze o Nosifolu...zkus si vyhledat ve fóru, jestli tam nenajdeš nějakou, co by ti zodpověděla tvůj dotaz...držím palce 😉

soda365
•
28. říj 2014

@makula18 ahoj, mě taky doporučila NosiFol gyndařka , teď beru 1,5 měsíce - nedoufala jsem přímo hned v otěhotnění, ale v to, že mi pomůže s cyklem (beru ho od vysazení HA a menstruace stále nikde - jsem 44DC, tt jsem dělala v 32DC a byl negativní) mohu tedy říct, že mě zatím na plné čáře nepomohl, hodlám dobrat ještě ten měsíc a půl a pak prodám svoje nakoupené zásoby.. je mi z toho celkem smutno.. Věřím, že tobě se určitě brzy zadaří - u nás mají v rodině s otěhotněním problémy všechny baby, takže mě to vlastně ani nepřekvapilo..
Držím Ti palce

makula18
autor
•
28. říj 2014

@soda365 já jsem právě vysadila prášky před 7 měsíci a pořád se nedaří. Tak teda uvidíme jestli se zadaří. 🙂

ladie
•
28. říj 2014

Brala jsem celou doporučenou kúru (tuším 5 krabiček) a nic. Nepomohl k otěhotnění, srovnání cyklu, k ničemu. Jen mi slušně provětral peněženku 😅

soda365
•
28. říj 2014

@makula18 já vysadila v polovině září, doktorka mi doporučila NosiFol jako zázrak - já se na něj hned vrhla a doufala jsem, že MS přijde tak nějak normálně 28dní +- 7dní, ale bohužel.. a teď čekám, co se bude dít - přijde/nepřijde.. mám jít nebo nejít k doktorce - nevím.. mám pocit, že si ze mě tělo dělá srandu a já nic nevím...

soda365
•
28. říj 2014

@ladie plně s tebou souhlasím, já jsem v polovině a zatím žádný účinek - ale vítr v peněžence zatím slušnej...

makula18
autor
•
28. říj 2014

@soda365
@ladie
Tak teď jsem tedy opravdu zvědavá. Je pravda, že je docela dost drahý. A doktor to vylíčil taky jako hotový zázrak a ona to asi nebude zas taková pravda. Teď jsem tedy trochu zklamaná. ☹

soda365
•
28. říj 2014

@makula18 Tobě třeba zabere - každému nejspíš zabírá něco jiného - já holt neměla s NosiFolem štěstí, ale spoustu holek na MK psalo, že jim NosiFol pomohl..

makula18
autor
•
28. říj 2014

@soda365 děkuji. 🙂 Budu ti držet palce ať se brzy zadaří. 🙂

soda365
•
28. říj 2014

@makula18 taky Ti držím palce 🙂 - určitě to příští měsíc jistí 🙂

kkouzlo
•
29. říj 2014

já brala na doporučení tři balení, ale vůbec nic 😀 brala jsem ho někdy před létem, snažíme se od listopadu 2013 a zatím teda nezabralo nic. Teď zkouším kakost smrdutý

uglyduckling
•
29. říj 2014

My se snažili 9 měsíců a nic, tak jsem zkusila Nosifol a za dva měsíce otěhotněla. Asi 2 měsíce po otěhotnění u mě proběhlo zamlklé těhotenství (měla jsem problémy se žlučníkem a tělo nezvládalo takovou zátěž) a ihned po revizi dělohy jsem Nosifol opět začala brát. Nechali jsme proběhnout jednu menstruaci a začali se zase snažit. Další menstruace už se nedostavila a teď čekáme chlapečka 🙂 Nevím, jestli za to může zrovna Nosifol, ale žádné jiné přípravky jsem nebrala.

evcann
•
29. říj 2014

Mě vůbec, brala jsem ho poměrně dlouho a nic, vubec nic. Takže jsem ho vysadila, protože je to poměrně drahé a koupila si klasiku Mamavit a je to 🙂

makula18
autor
•
29. říj 2014

Tak koukám, že je více negativních než pozitivních příspěvků. ☹

uztotakbude
•
29. říj 2014

Beru Inofolic, je to to a samé, jen levnější, páč to dělá jiná firma. Zatím první cyklus jsem ho brala, MS se dostavila přesně 28 DC. Takže jakoby ideální den.

mapet85
•
29. říj 2014

Ahoj, no já vysadila antikoncepci cca před rokem. Zhruba před 3 měsíci mi doktorka doporučila Nosifol, tak jsem si koupila 4 krabičky, no teď jsem v 8 tt, těžko říct jestli mi k těhotenství pomohl právě Nosifol, ale rozhodně jsem na sobě pociťovala rozdíl. Vždycky mi v období ovulace rozbolela hlava, pobolíval podbříšek, což jsem do té doby nikdy neměla ... rozhodně bych ho nezatracovala. Dokonce mi jedna krabička zbyla a doktorka mi doporučila, abych ho normálně dopila a že si nemusím ani kupovat žádné speciální těhu vitamíny dokud ho budu pít 🙂

hanule89
•
29. říj 2014

Ahoj, já ho brala taky a mi bohužel nepomohl ( ale mám i jiné zdravotní problémy) ovšem slyšela jsem a chci to zkusit o přípravku GYNEX ... slyšela jsem na něj samou chválu... Tak uvidíme 😉

luciekolackova
•
10. led 2019

Mne gyndarka doporučila včera taky Nosifol a Inofolic říkala ať si koupím co je levnější. Tak jsem vyhledala na netu ten Inofolic a našla ho za 758,- + pošta 39,- 60 sáčku a recenzi jsem četla a paní psala,že otěhotněla hned druhý měsíc, ovulaci měla každý měsíc,jinak může být i 1/3 m,bylo to tady sLeky.cz