Nové snažilky 2018
Ahojky 🙂 s přítelem se snažíme o druhé miminko. Snažíme se teprve 3 měsíc,ale bylo by fajn si s vámi popovídat a přidávat příběhy,rady,atd 🙂 Přidáte se někdo?🙂
Ahoj, s partnerem se snažíme o první miminko 🙂doufám že nám to klapne co nejdříve 😉
Ahoj, bude mi 35 , mam dve deti 14 a 5 let. S novym partnerem ( nema sve deti ) se snazime o mimi od podzimu 2017. V létě jsem vysadila antikoncepci.Od te doby zadna ovulace a mestruace bez vyvolaci injekce se nedostavila. V dubnu jsem byla na laparaskopii kdy udelali driling vajecniku profuky vejcovodu takovou modri. Jeden je nepruchodny. Mudr mi napsala clostibelgyt gynprodyl a agnucaston k tomu jeste uzivam mimistar a piju kontryhel. a az dojdou mesicky zacit uzivat leky podle rozpisu S tim ze pokud neotehotnim do konce podzimu tak ten nepruchodny vejcovod odstraní. Jenze mesicky zase nikde. V pondeli opet injekce na vyvolani plus odber krve na hormony. Dnes vysledky, vse v poradku. Nadale uzivat agnucaston. Jak dorazi mesicky tak dle rozpisu zacit clostibelgyt a nasledne gynprodyl. Tak snad se uz zadari.
Holky chtela bych se zeptat tech co uz dite maji jestli jim v zacatku tehotenstvi vadili nejake vune? Do Ms mam jeste 6 dni,ale dneska kdyz jsem byla na benzince tak mi bylo z vune benzinu spatne(normalne mi benzin celkem voni) a navic me sem tam pobolivaji prsa.
Tak jsem se dnes vrátila z CARU. Po pvní vstupní konzultaci, hned to má frkot a spád, hned Clostylbegyt, folikulometrie a jeste tento měsíce první IUI. Uvidíme...
Snažíme se rok a měsíc,, v lednu samovolny potrat bez revize. Přítel spermiogram výborný, krev taky ok. Dnes jsem byla na hormonalním profilu, jsem zvědava.. jak toto vše jednou dopadne.
Otěhotnět z IUI se podaří POUZE 1 páru z 10 !!
@alinka1993 Ahoj, strašně mi vadil zápach z ledničky, z odpadkového koše a jakékoliv osvěžovače vzduchu.
@alinka1993 Mě teda u obou dcer vadil pach, když se vařilo maso, příkrmy pro holky (pach různý zeleniny) a nepolkla jsem čaj, to byl konec 🙂 Ale podle co píšeš, máš do ms ještě dost času, já měla takový nevolnosti až snad týden po pozitivním testu (kolem toho 6.-7.tt) 🙂 Ale samosebou držím moc palce, ať to vyjde 🙂 😍
@alinka1993 ahojky, jj, cich se mi vycvicil behem tehu ukazkove, bohuzel mi to uz zustalo. Po porodu mi smrdi vic veci nez kdy předtím😰
@alinka1993 u syna mě vadil zápach z uzenin a parfémy-jakékoliv a o laku na vlasy ani nemluvím..myslím že to začalo celkem brzo snad hned na začátku a taky jsem byla hrozně přecitlivělá-brečela jsem i u reklam..😀 A prsa mě teda taky bolely,ale ty mě bolí i před MS..
Ahoj holky, jsem 4DPO a nesnáším to čekání. Co si ho trochu zkrátit?
@renulkka A měříš BT, nebo budes testovat? Ja jsem napnutá jak ksandy. Ovulaci jsme chytili vcas, ale zacali jsme se snazit až ten den. Dr. mi rekl, ze by bylo lepší, když uz by tam spermie den předtím byly, ze by si tam na vajicko počkaly. Ze take muze trvat nekolik hodin, nez ty spermie k tomu vajicku doputují. Tak se modlim, aby to stihly včas. I kdyz všichni rikaji ze staci i 1 den po ovulaci a to jsme se snazili i ráno. Moc si přeju, aby to vyšlo.
@jessulka Měřím bt, sleduju hlen i teď dělám testy 🙂 Dneska mě začínají sem tam bolet vaječníky, tak snad se to chystá a brzy bude i ovulace 🙂 My máme v plánu se snažit až po pozitivním ovu testu :D Bude to naše třetí a poslední, tak chceme zkusit maximum, aby to byl třeba chlapeček :D Když nebude, tak nám není hold souzený 🙂 Ale budeme mít klidný svědomí, že jsme zkusili opravdu vše 🙂
Holky, jestli mohu radit, mam informaci přímo z CARU. NIkdy nedělat ovulační testy, zbytečně se sledovat, planovat styk atd... takže ROVNOU jít na FOLIKULOMETRII, at je ovulace potrzena ULTRAZVUKEM. Tak se dohaduje člověk, je/není pozitivní atd... nejhorší je, dělat ovulaky, a tím se "stresovat". To mi rekli minuly týden v caru..po roce snažení.
@biedronca Dávám ti za pravdu. Já jsem utratila tolik peněz za ovulační testy, které v předchozích dvou cyklech nebyly vůbec pozitivní. Nakonec jsem se objednala k Dr. a ten mi potvrdil, že ani neovuluju. Předepsal mi Clostilbegyt a další cyklus jsem šla na kontrolu. 12Dc zjistil že ovuluju, měla jsem tam krásné 3 folikuly a 1 těsně před prasknutím. Dr. byl nadšený a říkal, že když na to dnes vlítnem, mohlo by se to stihnout. A když ne tento cyklus, tak už pro příští vím, že se máme začít snažit 11DC aby tam ty spermie když tak počkaly do ovulace. Tak teď se děj vůle Boží.
@kaczorka Já jsem ovu testy zkoušala je to už asi rok min. A zkoušela jsem je třeba i více měsíců a nic, nic jsem z toho nevyčetla. Takže jsem asi byla bez ovu - i když divný, když MS mi chodila normálně pravidelně 🙂 🙂 I moje dr. na gyndě říká, že ovu testy jsou k ničemu, ať na to prdím. Ale samozřejmě někomu to funguje, spoustě holek tady píše, že jim to funguje.
@kaczorka Ono i těhu testy nemusí někdy správně fungovat. Ale jak i kámošky (kterým ovu testy také nefungovaly), tak i dr. mi potvrdili, že ve více případech spíše ovu testy ukazují špatné výsledky než těhu testy. Ale tím někomu nevyvracím jeho zkušennosti. Jen říkám, co mám já.
Holky, tak mi problém s otěhotněním nemáme, obě dcery byly na první pokus ;) U nás přichází problémy až po, aby se miminko udrželo 🙂 Ovu testy jsem udělala u druhé dcery a musím říct, že ok 🙂 Teď zkouším i bt a nijak mě to teda nestresuje 🙂 Naopak, aspoň poznám své tělo 🙂 Když to nevyjde teď, tak třeba příště 🙂 Ale chápu, že když se někdo snaží dlouho a nejde to, tak je to jen zbytečný stres 🙂
Ráda bych se vás holky zeptala, zda berete nějaké vitamíny ještě před tím, než zjistíte, že jste těhotná. Já se tedy snažím jíst zdravě, ale zatím nic neužívám. Někdo tvrdí, že by se měla jíst listovka, ale zase když si dám rukolu, polníček, baby špenát, ledový salát, nebo brokolici, tak v tom je spoustu té listovky. U první dcery jsem jedla Femibion ale to až po zjištění těhotenství.

@petiteka Držím palce ať se co nejrychleji zadaří. Je mi to moc líto ☹ Nosifol můžu doporučit,u nás taky u prvního pomohl a teď ho taky už beru 😉