icon

Nové snažilky 2018

alinka1993
9. kvě 2018

Ahojky 🙂 s přítelem se snažíme o druhé miminko. Snažíme se teprve 3 měsíc,ale bylo by fajn si s vámi popovídat a přidávat příběhy,rady,atd 🙂 Přidáte se někdo?🙂

Strana
z7
jessulka
21. kvě 2018

@renulkka OK, děkuji za info. Listovku si tedy koupím. Jaké je její užívání?

biedronca
21. kvě 2018

@jessulka
@ruzicka06 Ano, říkal mi doktor z CARU, že nejhorší je, co můžete udělat, je dělat ovulační testy, měřit bazální teplotu a dle toho směrovat styk. A je to střílení na slepo. Jen UZ ukáze zda ovu je a nebo ne.
Ale kamen urazu je takový,že moje gyn, mi rekla, at ovulační testy dělám a NIKDY za rok, co se snažíme, a chodím k ní, mi Ultrazvuk folikulu neudělala. Takže DVA NAPROSTO PROTICHŮDNÉ NAZORY a přitom "stějný" obor.

jessulka
21. kvě 2018

@biedronca Tak to je divné, mne ultrazvuk Dr. udělal hned, co jsem mu řekla, že se snažíme a dva cykly už nevyšly. Řekl mi, že v mém věku už není co odkládat a čekat rok je prý hloupost. Zjistil že neovuluju, předepsal Clostilbegyt a další měsíc jsem šla na Folikulometrii. Řekl, že mi drží palce aby se zadařilo, že on pro to udělal maximum, teď už se musíme snažit my. A když by to prý nevyšlo tento cyklus, tak do příštího vím, že mám zase brát Clostilbegyt, přijít 11 DC na kontrolu a začít se snažit už raději od 10DC. Nějak teď cítím, že to vyjde.

ruzicka06
21. kvě 2018

@jessulka Já jsem brala obyč kyselinou listovou. Ale objednali jsme si s chlapem Fertility blend pro páry. Jsou na to hodně pozitivní reakce 🙂

jessulka
21. kvě 2018

@ruzicka06 To slyším prvně. Zkusím vygooglit 🙂

magicka89
21. kvě 2018

Ahoj holky, chci se zeptat...s manželem jsme se snažili o miminko cca 7 měs. a nic, pak jsme změnila práci a dali jsme si pauzu. Teď opět druhý měsíc snažení, teplota již na 36.7, test negativ, takže jsem to dopoledne obrečela. Pijeme Macu, jíme kotvičník, máme gel na podporu početí, já kontryhel a maliník. Očividně nám to je houby platné. Mám ohromný strach z procesu inseminace atd., proto se chci zeptat, zda některá nemáte zkušenost s homeopatiky?
Děkuji moc

ruzicka06
21. kvě 2018

@jessulka Jo mrkni na to, tady kdyžtak odkaz: http://www.fertilityblend.cz/fertility-blend-pr.... Já to znala jako ten název, ale až teď jsme se dohodli s chlapem, že si to objednáme. Buď to dělaj pro ženský nebo jako pro páry. Je v tom jak kyselina listová, tak i další věci 🙂

jessulka
21. kvě 2018

@magicka89 Ahoj, mne přijde, že toho užíváte až až. S těmi bylinami bych to až zas tolik nepřeháněla. Já jsem byla před pár měsíci u babky bylinářky, ta mi také doporučila jak píšeš a moje tělo si se mnou dělalo co chtělo. Blbnul mi cyklus, neovulovala jsem. Dr. mi řekl, že to zas moc řeším, že je všechno v hlavě a když budu plašit s takovými babskými radami, tak že se to o to víc nepovede. Gel na podporu početí jsem zkoušela užívat u první dcery, letěl do koše a těch peněz co stál. Nepomohl a když si vzpomenu na mého chlapa jak se na to tvářil vždycky když jsem ho vyndala, bylo mi ho líto. Znamenalo to totiž, že má jaksi nějakou povinnost. A možná o tom to taky bylo. Chlap může mít starost, že selhal, protože se vám nedaří.

jessulka
21. kvě 2018

@ruzicka06 Moc děkuju 🙂

ruzicka06
21. kvě 2018

@jessulka @magicka89 Plně souhlasím, že s těmi bylinkami by se to neměli přehánět. Ne vždy se jedná bylinka snese s další.
Jinak @jessulka není zač, mi si to dnes koupili zrovna, tak dnes začínáme zobat 🙂

magicka89
21. kvě 2018

Nechám si asi jenom Macu a Kontryhel.
Na zbytek prdím. Mého chlapa to nestresuje, gely jsme vždy rádi využívali jako zpestření. Taky si přeje miminko a jde tomu naproti. V tomhle problém rozhodně nevidím..

jessulka
21. kvě 2018

@magicka89 A co to třeba na čas vysadit? Tuším, že se to i doporučuje. Nejsem Dr. ale na Koníkovi jsem se už dočetla všelicos. Nehroťte to a užívejte si sex jak jen to jde. A věřím, že se zadaří. Přeji hodně štěstí.
@ruzicka06 A už to máš odzkoušené, nebo to teprve chcete testnout? A co kdybych už byla těhotná, tak se to užívá do kolikátého měsíce? Já jak jsem užívala Femibion, tak to bylo stupňované podle trimestru. Právě zvažuju, jestli pro něj dnes neslítnu do lékárny.

magicka89
21. kvě 2018

@jessulka Já se musím především uklidnit. Jsme strašně smutná , ale musím se tomu postavit. Tohle vše jsme užívali první měsíc. My si sex užíváme, nemyslíme na to....po mě je hrozný období před MS..a začínám zjišťovat, že když si měřím BT je to ještě horší ☹ No nic, přemýšlím, že pokud to dostanu, kupujeme dovču někam daleko a alespoň na 14 dní...a děkuji

ruzicka06
21. kvě 2018

@jessulka Odzkoušené to zatím nemám, až dnes začínáme užívat. Kdybych byla těhu, zeptala bych se doktora, jestli se ten fertility blend má užívat i v těhu a nebo jestli máš brát třeba něco jinýho. Zastávám názor - radši se zeptat, než něco blbě udělat ..🙂

jessulka
21. kvě 2018

@ruzicka06 Jsi zlatá, tak moc děkuju. Já teda začnu zobat ode dneška alespoň tu listovku 🙂 A přeji hodně štěstíčka, ať se to brzy podaří.

jessulka
21. kvě 2018

@magicka89 Nebuď smutná. To miminko si k vám cestu právě hledá. A přece bys jako miminko nechtěla upklakanou stresující se maminku. Hoď se do klidu, vyražte na nějakou dovču, nebo jen relaxační víkend. My teď o víkend byli s partnerem jen na jednu noc v Jizerkách a byla to naprostá bomba. Balzám na nervy. Strašně jsme si odpočinuly. Měli jsme tam sauny a vířivky, včera jsme ušli 12 km pěšky do Jizerské osady. Bylo krásně, sluníčko svítilo. Doporučuji někam odcestovat a nepřemýšlet nad běžnými starostmi. Bude líp, hlavu vzhůru. A úsměv prosím 🙂

magicka89
21. kvě 2018

@jessulka já vím, musím si to stále opakovat..nejhorší je okolí, které nám radí ať už neváháme s pomocí, ptž. většinou lidem kolem nás se to podařilo ihned...Děkuji za podporu, s lidmi kolem sebe se o tom již nechci moc bavit, nechci být za ufňukánka a fňukám si sama do polštáře 😀

ruzicka06
21. kvě 2018

@jessulka Nz vůbec 🙂 Jinak zrovna koukám na tu krabičku od toho fertility blend a píší tam, že pro ženy je to dobrý užívat i v prvních 12 týdnech těhotenství 🙂 Děkuji! No po třech letech a dvou nevydařených pokusech už si to přeju jako mega moc, ať se už zadaří! Také přeju štěstí, ať se zadaří! Jinak vy se snažíte jak dlouho? Jestli jsi to psala, tak už nevím..se v těch komentářích, ztrácím někdy už... 🙂

vitezove
21. kvě 2018

Ahoj, ráda si s někým pokecám - ale buď ve skupině snažilky a nebo soukromě po zprávách. Tohle je na mě trochu moc veřejné pro celý internet a zrovna probírat všechny starosti a sny... snažíme se už delší dobu a nejde to, ale věřím, že to jednou vyjde. Kdyby to někdo cítil stejně, napište 🙂

magicka89
21. kvě 2018

@vitezove klidně písni soukromou zprávu 🙂

vitezove
21. kvě 2018

@jessulka ten fertility blend jsme měli, není to k ničemu. Doporučuji hormonální jógu + drmek + kotryhel + pyridoxin. Sledovat jestli je ovulace. Já k tomu beru ještě Inofolic na doporučení gynekoložky. Nejvíc mi zatím pomohla ta jóga, srovnává pěkně cyklus (zkracuje).

ruzicka06
21. kvě 2018

@vitezove @jessulka Inofolic jsem brala několik měsíců (také na radu dr.) a nezabral mi. A řekla bych, že cenově to vyjde ještě dráž než fertility blend pro páry - ale uvidíme, jak toto bude u mě fungovat. Každýmu vyhovuje něco jinýho, ale zkusit se může vše.

ruzicka06
21. kvě 2018

@vitezove Také jsem klidně pro soukromou zprávu 🙂

mrs_cuddy
21. kvě 2018

Ahoj holky, omlouvám se,že vtírám 🙂) snažíme se cca 4 měsíce. Nyní už cca 14 dní pozitivní tt. Dnes kontrola u dr...bohužel zatím nebylo téměř nic vidět. Jsem z toho taková smutná,zmatená. Poslední ms byla 7.4. cyklus mám dlouhý 36dní. Ovulace byla (a to jsem si jista) kolem 23.4. a první lehce pozitivní tt byl už 6.5. od té doby čárka sílila. Podle ms by to odpovídalo na 7tt...ale dr při dnešním UZ říkal,že je mladší a mám přijít za 14dní na další UZ,že snad bude něco vidět...máte někdo podobou zkušenost? nic se mnou celý den není...doma máme dva rošťáky ale docela jsem se těšila. Jinak zvracím kudy chodím, moji milovanou kávu nemohu ani cítít 🙂

jessulka
21. kvě 2018

@vitezove Ahoj a kde najdu tu soukromou skupinku Snazilky? Muzes poslat odkaz?

jessulka
21. kvě 2018

Ja jdu spis s takovym trapnym dotazem. Chci se zeptat, jestli si třeba obcas date s muzem pivo nebo vino, kdyz se snazite. Jestli to treba nema nějaký špatný vliv na uhnízdění. Ja mam pri kazde sklence vína špatné svědomí, ale zase se nechci nějak hlídat a omezovat. Mame doma vinoteku a tak si s chutí radi dame dobre vino. Je mi jasne, ze az budu těhotná, tak si nedám, ale ted dokud jeste neni nic potvrzeno, tak se ptám. Díky

ruzicka06
21. kvě 2018

@jessulka Já myslím, že sklenka občas piva nebo vína nemůže nijak negativně ovlivnit uhnizďování 🙂 Jinak trapný dotaz to určo není 🙂 Jinak já osobně si tedy jako nic nedávám, skoro ubec nepiju 🙂

jessulka
21. kvě 2018

@ruzicka06 Snad neovlivňuje, protože my si treba o vikend 2 lahvinky ve dvou dáme. Ted jsme meli romantický víkend ve wellness a to jsme si po večeři take lahvinku objednali.
My se snažíme od února. Na dovolené na horách jsme si řekli, ze do toho jdeme. Zatím ale bezúspěšně. Jsem dnes 5DPO a tak nějak tomu pořád věřím, ze to teď uz mohlo vyjit, když to viděl i Dr. na tom ultrazvuku, kdyz upozornil na folikul pred prasknutim. Nesnáším to čekání. Člověk cely život pořád jen na neco čeká.

ruzicka06
21. kvě 2018

@jessulka Přeju Ti to! Ale hlavně se na to nějak extra moc neupomínej ať nedopadneš jak já...3 roky snažení, z toho 2x zamlklý těhu v 6tt bez revize...pořad na to myslím, nedá se na to nemyslet a už mi z toho právě hrabe ☹ ☹ Když si představím, že jeden prcek by byl už na světě a ten druhý třeba na cestě, je mi do breku ☹ Ale musím doufat, že se brzo zadaří a do třetice už to doklepem do zdárnýho konce.. 🙂 Ale jak psaly holky výše, já jsem také zastáncem toho, že neměřit ovu testama, ani neměřit baz. teplotu - to by mi z toho už tuplem hráblo a popravdě ani to snažení by mě pak nebavilo. Jinak super, welnes pobyt to bych taky brala 🙂

jessulka
21. kvě 2018

@ruzicka06 Moc děkuju 😊 jsi hodná. Také Ti to moc přeju. Určitě si k vám miminko cestu najde. Věřím, že na každého se usměje štěstí a to miminko si k vám cestu najde. Zkousela jsi pit Bilinskou kyselku? Cetla jsem o ni, ze podporuje zdravy prubeh těhotenství. Tak ji piju 😉

Strana
z7