icon

Nové snažilky 2018

alinka1993
9. kvě 2018

Ahojky 🙂 s přítelem se snažíme o druhé miminko. Snažíme se teprve 3 měsíc,ale bylo by fajn si s vámi popovídat a přidávat příběhy,rady,atd 🙂 Přidáte se někdo?🙂

Strana
z7
ruzicka06
21. kvě 2018

@jessulka Nene, to neznám. Tak díky za tip, mrknu na net a něco si o tom přečtu 🙂 Snad máš pravdu, snad si to miminko k nám tu cestu najde a nebude to dlouho trvat. Tak nějak doufám, že letos by to snad mohlo ještě být...☹ 🙂 MUSÍ!!!!!!!! I u vás určo 🙂

eithelwing
21. kvě 2018

@jessulka Řekla bych, že ne. 🙂 Jsem docela pijan, tedy ne do němoty, ale pivem a vínem nepohrdnu. 🙂 A začínající těhotenství jsem poznala podle toho, že mi najednou pivo přestalo chutnat. Po pár dnech test a bylo to tam. :D

jessulka
22. kvě 2018

@eithelwing Tak to jsem na to zvědavá. A da se to poznat uz hned z kraje? Vcera jsem mela vinny strik a vůbec mi nechutnal.

jessulka
22. kvě 2018

Ahoj holky, jak se dnes máte? Venku je zase krásné počasí.

renulkka
22. kvě 2018

@jessulka Jsem celá nesvá dneska 🙂 Ráda bych už měla ovulaci nebo aby se už taky něco dělo :D 😂 Ale jinak počasí super 🙂 Akorát dost vítr 🙂 Ale teploučko 🙂

jessulka
22. kvě 2018

@renulkka U nás nefouká. Ale je horko a ja si blbec ještě stoupla za žehličku. Ale nakupilo se mi dost prádla, tak to raději odbavuji včas 😉 Já dnes zaběhla do lékárny pro Femibion 1, meli ho v akci, tak jsem si alespoň udělala menší radost a jsem zase krůček blíž ke štěstí. Těch 10 dní co mne ještě čeká mi prijde jako měsíc.

obla
22. kvě 2018

Ahoj holky 🙂 můžu k vám ?

jessulka
22. kvě 2018

@obla Ahojky, vítej 😉🤗

obla
22. kvě 2018

@jessulka děkuji !

obla
22. kvě 2018

Jsem Eliška, je mi 30 let, muži 34. Letos jsme 11 let manželé a máme 10ti letého syna. O druhé miminko jsme přišli ve 12tt (SP) v roce 2013, pak jsme to stopli, protože jsme měli v plánu stavět dům. Navíc jsem dostala lukrativní pracovní post. Letos už 2 roky bydlíme v domě, většina už je hotová, chybí jen kosmetické detaily jako je fasáda a pár věcí v exteriéru. Takže jsme se rozhodli, že bychom rádi nájemníka do druhého dětského pokojíčku. Já osobně bych nejraději pozdně jarní miminko, ale muž naléhá už teď, tak jsme nyní v květnu začali. Mám ne zcela pravidelné a celkem dlouhé cykly, ale aktuálně už bych měla být po ovulaci. Začala jsem brát Fertipronu a pokud MS dorazí, zapojím ještě gynex a kontryhel.

jessulka
22. kvě 2018

@obla Ahoj, jsem Jess. Teda, tak mladá maminka a uz 10ti letého syna. To se jen tak nevidí. Také začínáme stavet, respektive spis rekonstruovat starší domek. Take bychom do něho rádi privedli nového člena. Naseho spolecneho. Ja mám z předchozího dlouholeteho vztahu 4 letou holcicku a partner ma rovnez 4 letou. Holky jsou jak sestry. Prali bychom si chlapečka, tak snad nám hvezdy budou přát. Drzim palce, ať se vám daří.

obla
22. kvě 2018

@jessulka Tak my bychom si naopak velmi přáli holčičku. ♥️

renulkka
22. kvě 2018

@jessulka Mě je 22 a mám 2letou a 10ti měsíční 😂 A musím přiznat, že mi to nepřijde tak zvláštní 🙂 Možná proto, že v okolí mám celkem dost takto mladých maminek 🙂
@obla Vítej, my bychom rádi chlapečka do třetice 🙂 Tak nám všem držím palce, ať máme brzy // na testech 🙂

Jinak holky? Máte někdo ovulační špinění? Já jsem dnes 11dc a trochu špiním, není to ani na vložku, jen při utření mám na papíru hnědý nebo růžový hlen... Četla jsem, že se to někdy stává, máte někdo zkušenosti?

mrs_cuddy
22. kvě 2018

@renulkka
Já jsem kdysi četla, že to znamená silnou ovulaci.

renulkka
22. kvě 2018

@mrs_cuddy Já mám první cyklus po porodu i první po antikoncepci, tak doufám, že bude vůbec ovulace, tak snad to značí dobrou cestu a ovulace bude 🙂 Ovu testy zatím negativní a bt zatím celkem pořád vysoko, tak snad se dočkáme 🙂

mrs_cuddy
22. kvě 2018

@renulkka určitě. Držím palce! 🙂

nicedaisy
22. kvě 2018

Ahoj holky! Přidávám se k vám ... 🙂 letos mi bude 28, z předešlého vztahu mám 5ti letou holčičku. O miminko se se současným partnerem snažíme od srpna 2017. Teď v květnu jsem to poprvé už i obrečela. Doktor mi dal doporucenku do CARu. Dávám tomu ještě 2 měsíce ... a když nic, tak to budeme řešit víc ... Já beru listovku a Drmek, přítel Macu a selen/zinek.

jessulka
22. kvě 2018

@renulkka 22 To je krásný věk. Tak to si budeme toho chlapečka přát společně 😉 Tak ať nam to vyjde. Ovulační špinění neznám, možná to bude silná ovulace. Máš nějaké bolesti?

jessulka
22. kvě 2018

@nicedaisy Ahoj a vítej mezi námi. Určitě si miminko k vám cestu najde, jen musí přijít za správná chvíle. Zatlač slzy, třeba nakonec CAR ani nebudete potřebovat. Drzim moc pěsti.

eithelwing
22. kvě 2018

@jessulka No, samozřejmě se na to úplně sázet nedá, ale u mě to bylo více než divné. Pivo miluji, navíc na tuhle značku jsem se fakt těšila. Ale mně prostě už bylo divně den předtím, myslela jsem si, že to dostanu. A ono nic. 😁

jessulka
22. kvě 2018

@eithelwing Zítra budu mít doma muže, tak si spolu pivko na půl dáme a uvidím, jak mi bude chutnat.

renulkka
22. kvě 2018

@jessulka Bolesti mám takový normální, co jsem mívala při ovulaci před holkama 🙂 Bodaní na pravo i na levo... Na levo víc a častěji... Tak jsem zvědavá, jak to vše ještě bude 🙂 Doufám, že to bude značit tu ovulaci... Kdyby se mi to nezdálo zašla bych k dr...

jessulka
22. kvě 2018

@renulkka Ja pociťuji takové divné jakoby tahání, místy dloubání na levé straně (na te straně kde je srdce) a kdyz chci třeba prudčeji vstát, tak to az nepříjemně píchne. Nevím, co to může být. Prsa jsou zatím v normálním stavu, bradavky netvrdnou a netmavnou. Ceho jsem si ale vsimla, ze od ovulace mám stále lesklé oči.

obla
23. kvě 2018

@jessulka Obdivuji Tvé pozorovací schopnosti. Já nic takového nikdy nepozorovala. Natož lesklé oči. Ani ovulaci bezpečně nepoznám a vždycky zkrátká čekám, zda MS dorazí a když mám více, jak týden opoždění, dělám potom test. Je to tím, že mám dlouhé a nepravidelné cykly. Pokud MS dorazí, začnu s Gynexem a kontryhelem.

Jinak zdravím z práce, včera jsem měla den volna a dnes mi toho opět leží na stole tolik.. takže je na čase se tím prokousat.

marii90
23. kvě 2018

Ahoj ☺
Vcera mi skoncilo sestinedeli, ale radi bychom druheho prcka co nejdriv. Mate nekdo zkusenosti s otehotnenim behem kojeni? Pripadne pokud mel nekdo taky takovy blaznivy napad, co mu pomohlo?
S prvnim jsme meli problem, ale nakonec se podarilo prirozene (mame 7 zamrazenyh embryi, ale chceme zkouset prirozene cca pul roku). Sama jsem to podporila kontryhelovymi caji (pricina byla u me - sliznice cely cyklus cca 2mm, po maximalni stinulaci 4mm, pro KET je podminka okolo 7mm, pry nikdy sama nemuzu otehotnet, ale mame doma dukaz, ze to jde 😊 )
Dekuju ☺

jessulka
23. kvě 2018

@obla Nahá stojím v koupelně každý den, tak zjišťuju jestli poznám nějaké změny. Ráda se na sebe v zrcadle dívám 😀

obla
23. kvě 2018

@jessulka Tak to bude zřejmě tím. Mě tohle míjí .. Ale je to ovlivněné i mým povoláním.

jessulka
23. kvě 2018

@obla A jaké je tvé povolání?

verusky
23. kvě 2018

@marii90 kdyz uz skoncilo sestinedeli, muzete na to skocit a cekat 🙂 ale celkove zensky organismus potrebuje nejaky cas na urovnani, takze kdy az prijde miminko je ve hvezdach. ja otehotnela v sedmi mesicich male, pul roku jsem chtela plne kojit a davali jsme si pozor. mesicky jedny prisly a druhe jiz ne. po tretim diteti jsem dostala mesicky hned po sestinedeli, ale nedarilo se pul roku, takze jsem otehotnela opet v sedmi mesicich te starsi. driv mi to proste neslo. mala poznamka, co potrebuji napsat- je zahul mit dve deti za sebou. je tam jeste unava z toho druheho tehotenstvi, zatimco kojis prvni atd, atd....... ale je-li Tve telo schopno to zvladnout, zadari se. kdyz ne, bud v klidu, az prijde spravny cas, mimi se objevi 🙂

marii90
23. kvě 2018

@verusky ja prave necekam, ze to pujde hned, vzhledem k tomu, jak to bylo s prvnim. Zmaknu to, verim si 😂 Nechci, aby od sebe byly moc, aby si mohly hrat. My jsme se segrou o 6 a detstvi jsme mely kazda zvlast uplne 😐

Strana
z7