Nové snažilky 2018
Ahojky 🙂 s přítelem se snažíme o druhé miminko. Snažíme se teprve 3 měsíc,ale bylo by fajn si s vámi popovídat a přidávat příběhy,rady,atd 🙂 Přidáte se někdo?🙂
@jessulka Řekla bych, že ne. 🙂 Jsem docela pijan, tedy ne do němoty, ale pivem a vínem nepohrdnu. 🙂 A začínající těhotenství jsem poznala podle toho, že mi najednou pivo přestalo chutnat. Po pár dnech test a bylo to tam. :D
@eithelwing Tak to jsem na to zvědavá. A da se to poznat uz hned z kraje? Vcera jsem mela vinny strik a vůbec mi nechutnal.
Ahoj holky, jak se dnes máte? Venku je zase krásné počasí.
@renulkka U nás nefouká. Ale je horko a ja si blbec ještě stoupla za žehličku. Ale nakupilo se mi dost prádla, tak to raději odbavuji včas 😉 Já dnes zaběhla do lékárny pro Femibion 1, meli ho v akci, tak jsem si alespoň udělala menší radost a jsem zase krůček blíž ke štěstí. Těch 10 dní co mne ještě čeká mi prijde jako měsíc.
Ahoj holky 🙂 můžu k vám ?
Jsem Eliška, je mi 30 let, muži 34. Letos jsme 11 let manželé a máme 10ti letého syna. O druhé miminko jsme přišli ve 12tt (SP) v roce 2013, pak jsme to stopli, protože jsme měli v plánu stavět dům. Navíc jsem dostala lukrativní pracovní post. Letos už 2 roky bydlíme v domě, většina už je hotová, chybí jen kosmetické detaily jako je fasáda a pár věcí v exteriéru. Takže jsme se rozhodli, že bychom rádi nájemníka do druhého dětského pokojíčku. Já osobně bych nejraději pozdně jarní miminko, ale muž naléhá už teď, tak jsme nyní v květnu začali. Mám ne zcela pravidelné a celkem dlouhé cykly, ale aktuálně už bych měla být po ovulaci. Začala jsem brát Fertipronu a pokud MS dorazí, zapojím ještě gynex a kontryhel.
@obla Ahoj, jsem Jess. Teda, tak mladá maminka a uz 10ti letého syna. To se jen tak nevidí. Také začínáme stavet, respektive spis rekonstruovat starší domek. Take bychom do něho rádi privedli nového člena. Naseho spolecneho. Ja mám z předchozího dlouholeteho vztahu 4 letou holcicku a partner ma rovnez 4 letou. Holky jsou jak sestry. Prali bychom si chlapečka, tak snad nám hvezdy budou přát. Drzim palce, ať se vám daří.
@jessulka Mě je 22 a mám 2letou a 10ti měsíční 😂 A musím přiznat, že mi to nepřijde tak zvláštní 🙂 Možná proto, že v okolí mám celkem dost takto mladých maminek 🙂
@obla Vítej, my bychom rádi chlapečka do třetice 🙂 Tak nám všem držím palce, ať máme brzy // na testech 🙂
Jinak holky? Máte někdo ovulační špinění? Já jsem dnes 11dc a trochu špiním, není to ani na vložku, jen při utření mám na papíru hnědý nebo růžový hlen... Četla jsem, že se to někdy stává, máte někdo zkušenosti?
Ahoj holky! Přidávám se k vám ... 🙂 letos mi bude 28, z předešlého vztahu mám 5ti letou holčičku. O miminko se se současným partnerem snažíme od srpna 2017. Teď v květnu jsem to poprvé už i obrečela. Doktor mi dal doporucenku do CARu. Dávám tomu ještě 2 měsíce ... a když nic, tak to budeme řešit víc ... Já beru listovku a Drmek, přítel Macu a selen/zinek.
@jessulka No, samozřejmě se na to úplně sázet nedá, ale u mě to bylo více než divné. Pivo miluji, navíc na tuhle značku jsem se fakt těšila. Ale mně prostě už bylo divně den předtím, myslela jsem si, že to dostanu. A ono nic. 😁
@eithelwing Zítra budu mít doma muže, tak si spolu pivko na půl dáme a uvidím, jak mi bude chutnat.
@renulkka Ja pociťuji takové divné jakoby tahání, místy dloubání na levé straně (na te straně kde je srdce) a kdyz chci třeba prudčeji vstát, tak to az nepříjemně píchne. Nevím, co to může být. Prsa jsou zatím v normálním stavu, bradavky netvrdnou a netmavnou. Ceho jsem si ale vsimla, ze od ovulace mám stále lesklé oči.
@jessulka Obdivuji Tvé pozorovací schopnosti. Já nic takového nikdy nepozorovala. Natož lesklé oči. Ani ovulaci bezpečně nepoznám a vždycky zkrátká čekám, zda MS dorazí a když mám více, jak týden opoždění, dělám potom test. Je to tím, že mám dlouhé a nepravidelné cykly. Pokud MS dorazí, začnu s Gynexem a kontryhelem.
Jinak zdravím z práce, včera jsem měla den volna a dnes mi toho opět leží na stole tolik.. takže je na čase se tím prokousat.
Ahoj ☺
Vcera mi skoncilo sestinedeli, ale radi bychom druheho prcka co nejdriv. Mate nekdo zkusenosti s otehotnenim behem kojeni? Pripadne pokud mel nekdo taky takovy blaznivy napad, co mu pomohlo?
S prvnim jsme meli problem, ale nakonec se podarilo prirozene (mame 7 zamrazenyh embryi, ale chceme zkouset prirozene cca pul roku). Sama jsem to podporila kontryhelovymi caji (pricina byla u me - sliznice cely cyklus cca 2mm, po maximalni stinulaci 4mm, pro KET je podminka okolo 7mm, pry nikdy sama nemuzu otehotnet, ale mame doma dukaz, ze to jde 😊 )
Dekuju ☺
@marii90 kdyz uz skoncilo sestinedeli, muzete na to skocit a cekat 🙂 ale celkove zensky organismus potrebuje nejaky cas na urovnani, takze kdy az prijde miminko je ve hvezdach. ja otehotnela v sedmi mesicich male, pul roku jsem chtela plne kojit a davali jsme si pozor. mesicky jedny prisly a druhe jiz ne. po tretim diteti jsem dostala mesicky hned po sestinedeli, ale nedarilo se pul roku, takze jsem otehotnela opet v sedmi mesicich te starsi. driv mi to proste neslo. mala poznamka, co potrebuji napsat- je zahul mit dve deti za sebou. je tam jeste unava z toho druheho tehotenstvi, zatimco kojis prvni atd, atd....... ale je-li Tve telo schopno to zvladnout, zadari se. kdyz ne, bud v klidu, az prijde spravny cas, mimi se objevi 🙂

@jessulka Nene, to neznám. Tak díky za tip, mrknu na net a něco si o tom přečtu 🙂 Snad máš pravdu, snad si to miminko k nám tu cestu najde a nebude to dlouho trvat. Tak nějak doufám, že letos by to snad mohlo ještě být...☹ 🙂 MUSÍ!!!!!!!! I u vás určo 🙂