icon

Opakující se zánět močových cest po pohlavním styku. Co Vám pomohlo?

terka80
29. srp 2019

Dobry den.jsem jedna z zen ktera trpi na zanety mocoveho mechyre po pohl.styku a protoze se snazime o miminko mi gyn.rekla at po styku nevstavam a umyvat az rano a to je prave ten problem k zanetu a rada bych se zeptala tech ktere resi nebo resily to stejne co vam pomahalo jako prevence.

anettak
•
29. srp 2019

Dobrý den, řešila jsem velice podobný problém a co mi na to pomohlo byla BLOKURIMA prodává se běžně v lékárnách, je to D-Manoza, jsou to sáčky s rozpustným práškem ve vodě, který se dává jeden sáček hodinu před milováním, hodinu po milování 🙂 mě to pomohlo, přeji ať též pomůže 🙂

terka80
autor
•
29. srp 2019

@anettak neziju v cr ale takove sacky ja beru kdyz mam zanet,jsou to atb.

asadek
•
29. srp 2019

Taky na to trpím, jedinou pomoci je po styku se proste vycurat, aby se vydezinfikovala moc. trubice. Pockala bych třeba hodinku a sla na wc - celou noc je podle mě zbytečne 🤷🏻‍♀️

yvarp
•
29. srp 2019

Mě hlavně pomohlo přeléčit partnera antibiotiky, protože on měl v močové trubici bakterie, které mi pořád vracel, trpěla jsem opakovanými záněty cca dva roky, od přeléčení manžela mám už dva roky klid

klea81
•
29. srp 2019

Brusinky nebo také laktobacily do pochvy

jannym
•
29. srp 2019

me pomohl nefrovaxom

jednaholkaa
•
29. srp 2019

Staci lezet 15-20 min.. pak uz je to jedno. Klidne bych se umyla.

kiki1912
•
29. srp 2019

@terka80 vycurej se před sexem a po sexu to by mělo pomoci ale pokud je partner nakazeny tak prelecit i partnera. Ten si může zajít na kožní a dali by mu na to něco

kiki1912
•
29. srp 2019

@terka80 a nebo k urologovi

aurelie34
•
29. srp 2019

Na otěhotnění nemá opravdu vliv to jestli se jdete osprchovat nebo ne. Já jsem pokaždé počkala v leže 20 minut a pak šla na záchod a do sprchy. Teď jsm v 15 tt. Tak že bych to vůbec neřešila a normálně se šla vykoupat. Ty správné spermie se k dovnitř dostanou.

kaja2016
•
30. srp 2019

@terka80 Cetla jsem jen tvuj prispevek. To ti vazne poradila? Neni to fama neco jako stojka? Po styku vycurat, taky delam.-) Kdyz to neudelam, druhy den lehke paleni. Chronicke zanety mam za sebou, pomohlo neuzivat atb a dat to bez nich. V prubehu nebyl zadny rozdil. Mam to ted horsi ( jakoze brutus bolest) uz jen tak jednou za rok - ale to musi byt vic faktoru - napr po sexu se nevycuram, nepiju a prochladnu, ev.jeste alkohol🙂 Kazdopadne me pomohlo jeste dlouhodobe protizanetlive bylinky, zvedne ti to imunitu ( znici to male zanety v tele a imunita ma kapacitu na mocak). Mam dobrou zkusenost se znackou sankt bernard ( i treba brusinky, manosa). Otuzovani je taky dobry.

andrea353
•
31. srp 2019

Taky trpím na záněty mocaku. A uz jsem si prošla i jedním při zkoušení o mimi. Já zůstávám ted tak půl hodky ležet a jdu na záchod. Je dobré jít na záchod i předtím. No a není dobrý dlouhý sex a ani když to dře, rozdrazdi se a je z toho pak zánět

andyskarsgard
•
4. zář 2019

Měla jsem takový problem předtím, ale doktorka řekla že mam zajít na toaletu před a hlavně po, a ted když to dělam takto už se mi neobjevilo.