Opět to nevyšlo
Je pátek, 2 den mi mešká menstruace, xtý těhotenský test opět negativní jako už tolik předchozích měsíců a já pokorně čekám kdy ms konečně dorazí, aby další snažící období mohlo začít. A já se opět ptám proč je svět tak nespravedlivý? Proč naše menšinové spoluobčanky mají tolik děti a my normální, slušní a pracující lidé, když se rozhodneme mít děti, tak to nejde? Každý neúspěšný měsíc obrečím i když si říkám, že se zaměřím na něco jiného, ale stejně pár dní před ms si říkám, třeba už to konečně vyjde a i my se dočkáme prvního mrňouse. Vím, že jsou na tom někteří ještě hůře, ale i tak to člověka zamrzí.
@jeeanetta souhlasim s kacaba85.mozna je to jakysi trest za tvuj pohled na svet. JA jsem ta slusna a pracujici zatimco ONI jsou ty vyzirky, co jen delaji ty deti. Zamysli se nad sebou, nic neni tak cernobile, jak to prezentuji media. Preju mnoho stesti a at to vyjde.
@kacaba85 podľa mňa reaguješ zbytočne radikálne. Tiež nemám rada hádzanie do jedného vreca podľa farby pleti, vyznania apod., ale tiež sa mi už viac ako rok nedarí otehotnieť a keďže moja príbuzná pracuje v detskom domove a ja som tam čatou návštevníčkou, nedarí sa mi občas ubrániť myšlienkam na to, že nie je fér (ja viem že život proste nie je fér a to nielen ten moj) že žene ktorá o deti nemá záujem, dostanú sa do decáku týrané, zavšivavené a zúbožené je "dopriatych" detí aj 8, zatiaľčo tie ktoré túžia aspoň po jednom a dali by mu všetku lásku a starostlivosť majú smolu.
Možná jsem tento příspěvěk obrátila jen na jednu skupinu, ale jsou i lehkomyslné ženy, které otěhotní, jdou na potrat z důvodu, že se jím díte v tuto chvíli nehodí a takovým x případů je spoustu.
Jinak děkuji @gepe za to, že vysvětlila podstatu mého psaní, že mi jde jen o to, abych se vypovídala.
Je spoustu žen, co se snaží otěhotnět, ale některé to berou s nadhledem a některé to špatně nesou.
Ja te chapu,kolem sebe to vidim dost casto..znama uz ma za sebou 6 intetupci,dve deti,kdy ani jedno nechtela.. na hriste chodi matka co ma uz 11 deti.. zacala v 16 a jeji nejstarsi dcery jdou v jejich slepejich... je to bohuzel tak.. neni mi z toho veselo,ale co nadelame😥
@jeeanetta ja s tebou naprosto souhlasim, jiste mensine to jde jak na bezim pasu a ja to taky nevidim jako zadouci, chapu te, clovek se snazi je slusny, pracujici a citi to jako nespravedlnost. Ja to taky tak mela a mam, kdyz vidim kolikrat i ty 16-20 letý holky co si dite nechaji jen proto, aby nemuseli do prace a pak vychovu nebo spis nevychovu vedou tak jak vedou. Co z tech deti vyroste? Neboj dockas se a co doktori? uz jste to nejak resili?
Nechápu proč jste takhle zareagovali. Zakladatelka má pravdu. Beztak si dělaj děti jen kvůli příspěvkům apod. A já na ně mám alergii.
@evcann za 14 dní jsem objednána k doktorovi, tak se s ním chci o tom pobavit. S manželem jsme se snažili vybudovat zázemí a finanční rezervy, tak, že když se to malé narodí, ať mu nic nechybí, ale co na tom, příroda to chce jinak. Kdybych tuto skutečnost věděla před lety, asi bych si priority lehce pozměnila. Jelikož u nás nikdo neví, že se snažíme tak jsem se musela vypovídat tady, manžela už více nechci zatěžovat,jistě mu stačí mé výkyvy nálad když ms dorazí.
Jinak máš krásného chlapečka 🙂
Moc se to řeší. Miminko příjde většinou když to nejmene čekáte... tak to mají i již zmíněné menšiny. Neplanovaně. Psychika dělá podle mě 99% všeho snažení... Takže klid,... koníčky, smích, párty.... vypnout. 🙂 😉
@mpbk snažím se nebýt až tak zaujatá, ale včera po cestě do práce když jsem v mhd viděla tuto skupinu žen od věkového stropu 18-40 a všechny měli x dětí tak mě to trochu vzalo a volala jsem manželovi s otázkou, jestli tyto ženy někdy řešili neplodnost? My musíme chodit do práce, aby jsme měli na to mít děti a zajištění pro ně a pro nás a ony tyto starosti nemají.
@jeeanetta beres to zodpovedne a to je dobre, k tobe miminko musi prijit, ono prijde, jen k nekomu driv a k nekomu dyl, verim, ze mimco mit budes, dnes dokazi zazraky, ja mam obe deti z IVF, jinak to neslo, roky jsem cekala a pak byli neuspechy a ted se podivej mam nakonec deti dve. Takze to zacni resit pres doktory, oni zjisti co se deje a mimco prijde. Medicina je opravdu ted hooodne daleko v teto oblasti.
Dekuji 🙂
@jeeanetta to je taky pravda, taky si myslim, ze ne vzdy je to psychikou a ze psychika dela 99%, uricte je dulezita, ale ja nebrala antikoncepci a mimco jsem jeste nechtela a vubec jsem to neresila min. 4 roky a stejne nic, kdyz je nekde chyba treba jako byla u me tak ani psychika vubec nepomuze, pak jsem byla ve stresu jestli se 3. IVF povede nebo ne a to jsem mela nervy a zrovna se povedlo 🙂
Moja segra sa snazila o dieta 3 roky, potom to vzdali a prislo to samo 😉
@jeeanetta A v kolika letech jste se s manžlem/přítelem začali snažit? Osobně já chtěla začit dříve, ale manžel nejprve chtěl, aby jsme dokončili byt, následně jsem čekali až budem mít za sebou svatbu a když tohle vše máme tak to stejně nejde. V každém případě možná tutu skutečnost zveličuji, jsou páry co se snaží i x let a my s našim snažením jsme proti tomu prd, ale i tak mě to každý měsíc bolí, nechci si hrát na chudinku.
@evcann A v kolika letech jste se s manžlem/přítelem začali snažit? Osobně já chtěla začit dříve, ale manžel nejprve chtěl, aby jsme dokončili byt, následně jsem čekali až budem mít za sebou svatbu a když tohle vše máme tak to stejně nejde. V každém případě možná tutu skutečnost zveličuji, jsou páry co se snaží i x let a my s našim snažením jsme proti tomu prd, ale i tak mě to každý měsíc bolí, nechci si hrát na chudinku.
@jeeanetta kazdy mesic boli, ja to taky vzdycky obrecela, ja vedela vzdycky, ze neco neni uplne ok, takze jsem antikoncepci nebrala nikdy a zacala jsem mimco resit po nejakych kdyz se nad tim zamyslim tak cca po 6 letech a rovnou s doktorkou, za celou tu dobu totiz nic. Pak nasledovaly ruzny vysetreni a po 2 letech po doktorech se povedl prvni syn, pak jsem zase prasky nebrala a taky roky nic takze znova k lekarum a ted to bylo tak po roce co se povedl druhy 🙂
@kacaba85 At se ti to líbí nebo ne-má pravdu a s tím jen souhlasím-co se týče té menšiny !!!! Ta se nám tu množí jako mouchy a když normální člověk něco chce nebo potřebuje...ooooo...nejde to !!!
Zažila sem na vlastní kůži...tak i mě ta menšina tak nějak vadí !
A ted je fakt jedno-kdo mě odsoudí nebo neodsoudí !!!
@evcann moc děkuju, nepřispívám tu často, ale tyhle stránky jsou mi částečně oporou, vidím, že v tom nejsem.
No snažila jsem se manžela informovat o tom, že když se nám nebude dařit přirozenou cestou existuje i IUI, ale nejdříve nám udělají asi vyšetření, takže dojde i na jeho kalíšek se vzorkem sperma 🙂
@jeeanetta presne viem o čom hovoríš. My už sme sa sťahovali a dokončujeme barák, užívame si deti priateľa z prvého manželstvo ktoré máme v striedavke, kúpili sme si psa, boli na dovolenke... Ale nebol snáď ani deň čo by som nepomyslela na to, že by som chcela bábo a nebola jediná menštruácia, ktorá by ma nechala chladnou a netrápila ma...
Holky, to není rasismus, to je prostý popis reality, prostě dělaj další a další děti a jde jim to na první pohled samo, zakladatelka má pravdu. Žádnou hloupost o menšinách nenapsala, jen realitu.
Zakladatelko, držím pěstí, ať se brzy povede 🙂 jinak mě pomohl Gynex, zkus google, jestli neznáš.
@janesafari Myslím si, že normální inteligentní osoba tě neodsoudí, protože každý ví, že je je to pravda.
@plea A snažíte se dlouho? Kolik máte dětí ve střídavce?
Cítila jsem se stejně jako ty. 3 roky jsme se snažili, každý měsíc jsem obrečela. Když mi jednou MS nedorazila po 30 dnech, a test byl negativní doufala jsem, že to vyšlo. MS jsem měla dost nepravidelnou, jednou přišla po 2,5 měsících. Nakonec se zjistilo, že mám PCOS, myslela jsem, že clostik pomůže k otěhotnění a nic. Nakonec mě doktor poslal na kliniku umělého oplodnění. Těsně před IUI mi doktor zjistil, že jsem v tom. Vždycky naděje na otěhotnění je. Vím jak se cítíš, prožívala jsem úplně to samé. Hlavně nevěš hlavu z každého neúspěšného měsíce, ono se zadaří až to nebudeš čekat. Držím ti palečky. 😉

Možná protože nejsi slušná ani normální, když se nestydíš psát veřejně zlé hlouposti o "menšinách". Srovnej si svůj život tak, abys byla šťastná a necítila potřebu šířit zlo a třeba to pomůže.