Dvoudenní menstruace
Ahoj , jak již víte mám roka půl Krále Miroslava a chceme další (nejlíp holku) takže jsem vždycky sklamaná když menstruace nastoupi . Teď přišla ve čtvrtek a měla být v pátek a dnes končí teda už skoro od rána nic . Může to být malý špuntík co bude dovádět jako ten na světě? Nebo jsem zas paradojitní a vzdám to a dorazí až dorazí
Ten 13 týden tam mám proto že si každý měsíc myslím, že se to povedlo, ale pak me sklame menstruace s testem počkám ještě jestli v lednu přijde nebo nepřijde menstruace Já si ho dělám jako u prvního vždycky po 14 dní kdy se nedostaví, ale Todle krvácení je divný. Jo Já vím ,ale Já jsi nejsem jista jestli tam půjdu třeba to není nic a půjdu tam zbytečně, ale jinak děkuju za radu.
@veverkamaminka ja mám od včerejška taky krvaceni, ale termín MS až 22..mohlo by to být nidační krvácení (uhnízdění) nebo jen prostě dřívější MS.
@janea823 aha no ted me boli břicho jak při menstruaci teda před půl hodinou to ustalo , ale když jsem mela dvoudenní menstruaci tak to mimi byt muže
@veverkamaminka tak mě třeba břicho vůbec nebolelo, ale celkem to trvalo, takže si myslím, že to teď nevyšlo..prostě pocit. Nevadí, jedeme dál 🙂
Ja mam MS dva dny porad. Delsi jsem ji nikdy nemela. Jestli cces mit jistotu tak si udelej test, ne?
Test si udělám AZ pokud v lednu nepřijde menstruace 14 dni ted byla divna dvoudeni jo jinak pociťuji příznaky jako u Mirečka. Jinak menstruaci mam 6-7 dni a už se mi po porodu srovnala do pravidelný jako před těhotenstvím pár měsíců byla nepravidelna což je po porodu normální a ted už se dala do pořádku a najednou tohle. Uvidíme v lednu přijde nepřijde tak jsme trbas dostali další dárek pod stromeček
@veverkamaminka tak Mireček byl taky dárek pod stromeček když jsem otěhotněla před vánocemi 🙂
Už 9 měsíců ne kojím první mimi a možná mám zbytky mlíka ,ale má zase mazlavou strukturu a žlutou hustou barvu a tak už jsem zapomněla jak vypadalo mlazivo u prvního a tak jak dlouho trvá než zmizí původní ? Může to byt nový mlíko tvořící se? Děkuji a hezkého svátky a šťastný nový rok
@veverkamaminka
tak šup do lékárny pro test, pokud jsi těhotná, ukáže ti to i přes krátkou menstruaci...příznaky můžou být všelijaké -nevolnost, mlezivo a bolest prsou..., ale i u falešného těhotenství (autosugesce je mocná). Myslím, že se moc pozoruješ a přitom test by byl jednoznačný.
No Já vím ,ale manžel říkal ,že mám počkat az nepřijde žádné krvácení s testem. Tak jsem ho poslechla i u Mirečka a má pravdu proto počkám do lednový menstruace někdy okolo 12.1. Myslím Já si ho dělala i před dvouma měsíci a byl negativní . Máš pravdu moc se pozoeuju 🙂
@veverkamaminka
Byl by to krásný dárek vzhledem k tomu, že první miminko bylo k vánocům tak Já mám narozky 23.2. a manžel už 3.1.

a co ukazuje test? a taky nerozumím tomu 13tt ve tvém profilu...slabší krvácení může být i v těhotenství, ale nejlépe by to posoudil dr, s ultrazvukem