Opožděná ovulace po lps. Máte zkušenost?

ja_osobne
24. lis 2019

Ahoj, nikde jsem nenašla info ohledně ovulace po laparce + hystero. Na lps jsem byla před měsícem ( byla jsem na ni před ms) ms mi pak přišla 2 dny po lps a 2 dny před termínem. A podle BT a OT se mi ovu prodloužila o 10 dni! Před ovu jsem ji měla 18dc a teď mi přišla až 28/29 Dc 🤔🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Cykly mívám 30dni. tak jestli to je tou lps? Mam to vse v poradku, pouze zkontrolovali, zadny jiny zákrok nebyl. Všude píšou, že by mělo být po lps stejné, jako před. Jasné, že každá to může mít jinak, ale nikde jsem se nedocetla, že by se mohla takhle moc posunout 🤷‍♀️🤷‍♀️ měla jste to některá?

aselluska
24. lis 2019

Mě se po laparce na 2 měsíce upravil cyklus na 28 dní, pak 30 a pak to lezlo nahoru a prodlužovalo se to. Brala jsem na to kapky Gynex a už je to zase v pořádku. Do laparky jsem nikdy neměla menstruaci sama, musela jsem na vyvolávačky. Po ní jsem nikdy nebyla na injekci. Je divné, že se ti to prodlužuje, když ti nic nedělali. Mě odstaňovaly srůsty a cystu, kvůli které ms nedorazila 50dní! Pak 2. den po operaci jsem hned začla menstruovat. Je možné, se ti to srovná za čas.

ja_osobne
autor
24. lis 2019

@aselluska taky je mi to divné, no. Taky mi ms přišla 2 dny po laparce. Předtím vše pravidelné 🤷‍♀️ tak uvidíme, o víkendu měla přijít ms, ta zatím nikde, takže ovu opravdu nejspíš byla ve čtvrtek 🤔🤷‍♀️