Otěhotněl někdo přirozeně déle než po půl roce snažení?
Ahoj, prosím je tu někdo, kdo by měl OVU každý měsíc a po půl roce snažení ne a ne se objevit // ?? Já jen, jeslti se někomu povedlo přirozenou cestou otěhotnět třeba až po déle jak půl roce? Už půl roku se snažíme a nic. Vím, že může být spousta zdravotních problémů proč to nejde, ale už ztrácím naději, že to půjde přirozeně, nebo že to vůbec půjde.. Předem děkuju za jakoukoliv odpověď 🙂
Vysadila jsem HA po novém roce s tím, že když je manžel stejně podle doktorů neplodný, tak ji nemusím zbytečně jíst. 😀 Otěhotněla jsem v říjnu, zcela přirozeně a bez snažení a plánování. Jen teď už doktorům nevěříme 😀
My se s manželem snažíme už pfrr 11 dloouhých měsíců a pořád nic. Za 14 dní mě čeká vyšetření a uvidí se 🙂 Hlavně nezoufej a nemysli na to!! 🙂
Ahoj obnovim téma.
Všechno je to o psychice. O miminko jsme se snažili tři roky, pak mi gynekoložka řekla ať se přihlásim na umělé a nedělám si z toho hlavu, že prý než na zákrok dojde tak otehotnim přirozeně-ze se to stává často. Je to už čtyři roky co mi to řekla , a 14dni pred zákrokem tam byly dvě čárky, takže to bylo psychikou. Teď mi po domě pobíhá úplně úžasnej chlapeček

Já jsem otěhotněla přesně po roce snažení, protože jsem psychicky úplně vypnula a řekli jsme si s manželem, že je dobře, že ještě mimi nemáme, protože jsme nastoupila do nové práve a za týden byly //