icon

Otěhotněl někdo přirozeně déle než po půl roce snažení?

pulpk
2. říj 2014

Ahoj, prosím je tu někdo, kdo by měl OVU každý měsíc a po půl roce snažení ne a ne se objevit // ?? Já jen, jeslti se někomu povedlo přirozenou cestou otěhotnět třeba až po déle jak půl roce? Už půl roku se snažíme a nic. Vím, že může být spousta zdravotních problémů proč to nejde, ale už ztrácím naději, že to půjde přirozeně, nebo že to vůbec půjde.. Předem děkuju za jakoukoliv odpověď 🙂

Strana
z4
crazy_girl3
12. říj 2014

Já jsem otěhotněla přesně po roce snažení, protože jsem psychicky úplně vypnula a řekli jsme si s manželem, že je dobře, že ještě mimi nemáme, protože jsme nastoupila do nové práve a za týden byly //

eliska_z
12. říj 2014

Vysadila jsem HA po novém roce s tím, že když je manžel stejně podle doktorů neplodný, tak ji nemusím zbytečně jíst. 😀 Otěhotněla jsem v říjnu, zcela přirozeně a bez snažení a plánování. Jen teď už doktorům nevěříme 😀

jankovaz
23. říj 2014

My se s manželem snažíme už pfrr 11 dloouhých měsíců a pořád nic. Za 14 dní mě čeká vyšetření a uvidí se 🙂 Hlavně nezoufej a nemysli na to!! 🙂

wea1
27. led 2021

Ahoj obnovim téma.
Všechno je to o psychice. O miminko jsme se snažili tři roky, pak mi gynekoložka řekla ať se přihlásim na umělé a nedělám si z toho hlavu, že prý než na zákrok dojde tak otehotnim přirozeně-ze se to stává často. Je to už čtyři roky co mi to řekla , a 14dni pred zákrokem tam byly dvě čárky, takže to bylo psychikou. Teď mi po domě pobíhá úplně úžasnej chlapeček

Strana
z4