icon

Otěhotněla jste některá po doplňcích stravy Verra?

frantiska87
22. čer 2026

Ahoj holky, beru komplex Plodnost & Těhotenství, a to už šest měsíců a zatím se nezadařilo. Normálně na reklamy nedám, ale u Verry mě zaháčkovalo to, že o ní píše Forbes (nevím, jestli to ale dnes ještě má nějakou váhu, mně přišlo, že jo :D). Otěhotněla jste některá po těchto doplňcích? Doporučuje se i ženám s gynekologickými problémy, což u mně není. MS i ovu na hodinu přesně. Možná jsem nalítla a jde jen o další předražený multivitamin s kyselinou listovou a myo-inositolem. Díky!

anonym_925545
22. čer 2026

Není to o doplňcích stravy, ale o tom netlačit na pilu, neupínat se k otěhotnění, normálně žít a nechat tomu volný průběh. Pokud se ani po roce nezadaří, řešit to s lékařem.

marta150
22. čer 2026

@frantiska87 vitaminy jsem zacala brat az v tehotenstvi a pak jsem brala poporodni komplex a za me to jsou super vitaminy. Po porodu jsem byla brzo fit a nemela jsem zadne potize. Po prvnim porodu jsem vitaminy nebrala a padaly mi vlasy a bolely me klouby.

frantiska87
autor
22. čer 2026
@marta150

@frantiska87 vitaminy jsem zacala brat az v tehotenstvi a pak jsem brala poporodni komplex a za me to jsou super vitaminy. Po porodu jsem byla brzo fit a nemela jsem zadne potize. Po prvnim porodu jsem vitaminy nebrala a padaly mi vlasy a bolely me klouby.

@marta150 super, děkuji. 🙂

suzanna123
22. čer 2026

Ano. Já je začala brát někdy po roce snažení a povedlo se - nejdříve ZT, pak úspěšně. Samozřejmě to mohla být shoda okolností. Já neměla žádné problémy, ale věkově už to nebyl ideál.

frantiska87
autor
Včera ve 03:02
@anonym_925545

Není to o doplňcích stravy, ale o tom netlačit na pilu, neupínat se k otěhotnění, normálně žít a nechat tomu volný průběh. Pokud se ani po roce nezadaří, řešit to s lékařem.

@anonym_925545 nemyslet na to úplně nejde, ale na pilu netlačíme. Žádné měření ovulace, žádné honění duchů. Sex, když je chuť, což je mimo MS každý druhý den, takže plodné dny většinou pokryty – také se stalo, že jsme to z časových důvodů nestihli, ale nehroutili jsme se. Nebereme to jakože teď musíme, ale tak, že chceme. Krom doplňků stravy nic neřeším. 🤷🏻‍♀️ Jen to, abych byla zdravá.

mamikajuli
Včera ve 14:02

@frantiska87 Mám dvě skvělé zkušenosti 👧🏽👶🏽

frantiska87
autor
Včera v 17:52
@mamikajuli

@frantiska87 Mám dvě skvělé zkušenosti 👧🏽👶🏽

@mamikajuli to je krásný. 🙂