icon

Otěhotnění podruhé: Jak dlouho jste čekaly?

12. lis 2024

V poslední době mi vrtá hlavou jedna věc..A to je druhé těhotenství.
Mám s manželem 5 letého syna. Brala jsem tehdy antikoncepci, hned jak jsme se vzali, jsem vysadila a otěhotněla hned ten první cyklus. Pak jsem se k antikoncepci nevrátila a chránili jsme se přerušovanou souloží. Od roku a půl syna jsme se chránili jen občas. A asi tak od jeho 3 let už se nechráníme vůbec.
Cyklus mám pravidelný, plodné období na sobě poznám a furt nic. Nejsem těhotná. Zatím to nijak neřešíme, necháváme to na náhodě, jestli bude druhé nebo ne. Ale už se nad tím začínám zamýšlet. Je mi 30.
Tak by mě zajímalo, jak jste to měly vy? Jak dlouho jste si na to druhé, třetí…těhotenství počkaly?

Strana
z2
ele_nka
12. lis 2024

My si na druhé počkali skoro 2 roky a mezitím si ještě prožili 2 potraty. První těhotenství bylo hned a naprosto bezproblémové.

lusiana777
12. lis 2024

Koukám tedy, jak to šlo všem tak rychle..
Na první jsme čekali 2,5 roku, na druhé 4 roky a třetí teda neplánovaně na první dobrou 😃

petulkadodo
12. lis 2024

První 2 roky, druhé zkoušíme 3 roky a nic. Dle vyšetření jsme oba zdraví

lvl16
12. lis 2024

Obě děti cca po půl roce (jakmile jsem ale začala sledovat ovulaci, tak to bylo v podstatě hned). První těhotenství 27, druhé 31 let 🙂.

tyname
13. lis 2024

První, v mých 24 letech, po třech měsících. Druhé, v mých 28, hned napoprvé.

anonym055
13. lis 2024

Na první dceru jsme čekali 4 roky. Během toho 2x ZT.. o druhé jsme se snažili necelý rok.. mezi tím opět 1x ZT. (Momentálně jsem tedy těhotná a doufám, že se dočkáme zdárného konce 😊)

lp183
13. lis 2024

První i druhé přirozeně, každé po 8 letech nechraněného sexu…bylo to v hlavě.

dejvitka
13. lis 2024

Obe deti max do 3 mesicu. V prvnim pripade mi bylo 35, pote 37 let a to jsem jeste castecne kojila. Potize s otehotnenim jsem pritom cekala, mam srusty na jednom vajecniku + vyssi vek a pred detmi 1x zamlkle tehotenstvi a 2x biochemko. Na podporu otehotneni jsem sledovala ovulaci (testy) a brala Pupalku. Jestli zabrala nebo shoda okolnosti, nevim. Pokazdy jsem otehotnela mesic pote, co jsem ji zacala brat.

verunka771993
13. led 2025

Snažime se rok a zatím nic...až to bude, tak dám vědět 😂

Strana
z2