Holky, je možné otěhotnět, když při ovu nebo těsně po vás sklátí chřipka nebo angína?
ý jo, to by mě teda vůbec nenapadlo.... :-O
Janse ze sa da. Pokial je ovu, tak to ide. Ja mam 4mesacny dokaz doma. Akurat ze u mna to bol zapal mocaku 😉 😵
sluničko...mne doktorka vynadala,že či chcem mat postihnute deti...že vtedy nemame riskovat....ale su aj ine nazory,že to vraj nevadi, tak ti vyber
jenže my se snažili st, čt, pá, ovu byla v sobotu a od neděle sem měla knedlu v krku a rozjelo se to... :(
Slunicko - kdybys otěhotněla a kvůli chřipce by s mimčem mělo být něco v nepořádku, tak se těhotenství většinou neudrží, tělo se samo brání.
Presne ako pise Jijitka 😉 Hlavne sa co najskor vyliec 😉
ahoj slunicko.. rika se ,ze telo pri nemoci embrio lepe prijme- zabyva se necim jinym🙂
Podle me pokud neberes silne antibiotika a nemas 40 horecky nemel by byt problem....
A pokud jsi v tu dobu jeste nemocna nebyla -preci v tehu taky neovlivnis prilis ,jestli budes ci nebudes nemocna
holky díky..a žádný prášky sem nebrala, v sobotu sem přestala kojit a ještě trochu odsávám a dávám malýmu, takže atb vůbec 🙂 a horčeky sem neměla, je to takový silnější nachlazení 🙂
🙂 ta to bych vubec neresila- ja jsem ve 14tt a mam zas pro zmenu zanet dutin. nastesti zatim taky horecky nemam.
já jenom chtěla vědět, jestli doufat nebo to rovnou vzdát 🙂 takže ste mě holky docela potěšili 🙂
ahojte baby, som tu nova, tak skusam, ako mi to pojde.....tiez sa snazime s manzelom o babetko a musim povedat, ze som sa doteraz o taketo info o otehotneni nezaujimavala a tiez mam problem v tom, ze zacinam byt chora....stale si robim testiky, zatial je to negativne...asi je to normalne, neviem, lebo sa snazime druhy mesiac a velmi sme chceli dat rodicom a svokrovcom na Vianoce radostnu novinu, no zatial nic....chcem sa vas opytat na nieco: viete mi povedat, co znamena skratka DC pri fotkach, ktore su v albumoch???je to den cyklu????lebo nechapem, preco niektore baby tam maju testiky a pri nich ze 36 DC a tak., biete mi povedat ako sa to rata???dakujem...
Tak to je potom v pohode 😉
A keby sa ti nedajboze pohorsilo a musela si k Dr. tak nezabudni poznamenat ze je moznost ze si tehu 😉 Istota je gulomet 😀
Cau babblinka,vitaj
DC je deň cyklu a vypočítaš ho od prvého dňa mrchy ,pravidelný DC je na 28 -deň nová mrcha a tak 😀
Babblinka.....ano DC je den cyklu....cyklus sa rata od 1. dna menzesu, ale to hadam vieš 😵
myslela som si, ze je to tak , a teda je dost pravdepodobne ze my testy ukazu // az na napr. 30 DC????lebo sa mit o zda dlho.....
a DPO, znamena den po oplodneni ci ovulacii ?????dakujemmmmm.
babi DPO je den po ovulaci a může se stát, že se ti // ukážou později, je možné, že ovulace byla později...pokud nevíš kdy byla 🙂a
Babblinka.....ak maš cyklus napr.28 dni(od mezesu do menzesu), tak ovulka je približne v strede, takže na 30. asi ťažko, to by si musela mat veeeelmi dlhy cyklus........DPO-ano den po ovulacii...ovulacia=oplodnenie 😉
slunicko ja ale viem kedy mam ovulku aha takze to neni po oplodneni, skoda, myslela som si ze to bude lahsie´....je mi smutno ked si robim testik a vykazuje negativum....a mozem sa ta opytat, ty si vedela ze si v tom, myslim mala si sama pocity bez potvrdenia testom???dakujem
Babblinka prepač, ja som teraz myslela na ovulačne testy, nie tehotenske.....sorryyyy
a tehot. testy su rozne, niektore su citlivejšie a niektore menej....niektore možeš robit už 5.den po oplodneni(styku), a niektore až ked ma dojst menzes(a nedorazi)
babli, když máš cyklus (od ms do ms) 28 dnů, tak ovu je (by měla) být 14DC (uprostřed) a test bys měla dělat nejdřív v den očekávané ms tj. 28DC (14 DPO) 🙂 chápeš? když je cyklus delší, tak se od konce odpočítá 10-14 dní (to je luteální fáze)...takže já když sem ovulovala 29DC, tak sem test nebo ms čekala 44DC 🙂
jneže ty co můžeš dělat už 5dní po styku nebudou tak přesné, protože 5-7 dní po oplodnění se oplodněné vajíčko teprve "zavrtává" do dělohy a až po tom se začne vylučovat hcg 🙂
anno, presnejšie je to robit radšej neskor ako skor....len sme prilis netrpezlive že?
sipy, ani nemluv 😀
ahhaaaaa dakujem slunicko takze mam cakat ci dostanem alebo nedostanem ms, ta mi vychadza na Vianoce ale uz zacinam citit v podbrusku boleti ako pri mrche, jem vela sladkeho a miesam so slanym, takze druhy mesiac nic.....aaaach, velmi ma to mrzi, lebo aj muzicek sa stale vypytuje ci uz, a ja vzdy odpoviem nie....a je pravda, ze otehotniet sa da len cez ovulku????ja totiz este studujem posledny rocnik VS a zaroven pracujem, niekedy si vycitam, ze som pod stresom, ze som nervozna, a ze mi to moze uskodit, ale to by tehotne museli len doma sediet celych 9 mesiacov a nic nerobit, nie??tak neviem....
totiz ja som v zivote nebrala anti a myslela som si, ze sa mi podari otehotniet na prvy sup....ale som si moc domyslala.....
babli, mě taky vychází ms na vánoce :D a kdy si měla ovulaci?
a jinak, netrap se tím...ono to miminko přijde 😉
Ahoj, prý je šance poměrně velká, několik lidí mi říkalo, že otěhotněli právě v tu dobu. Tělo se pak prý chová jinak.