Ovitrelle - otěhotněly jste?

alenkara
13. únor 2017

Ahoj holky,

už přes rok se s manželem snažíme o miminko, zatím bezúspěšně. Všechny testy jsme měli oba v pořádku, včetně mého hor. profilu, akorát na ultrazvuku byla nalezena nějaká cysta a vrozená vada dělohy (ale prý nic vážného).

Dostala jsem dnes (12 DC) injekci ovitrellu 250 a máme se prý večer nebo ráno pěkně snažit 🙂. Že to podpoří plodnost... Kdyby se nezadařilo, tak za měsíc kontrola průchodnosti vajčeníků a pak inseminace....

je tu některá z vás, která otěhotněla po Ovitrelle? Takhle jednorázově? Budu ráda za jakoukoli naději... 🙂

P.S.: Ráda byhc připravila nějakou romantiku, ať ten večrt za něco stojí 🙂)))... Kapka alkoholu zaškodit nemůže, že? 🙂

simciq
13. únor 2017

Ahoj, já píchala nejdřív Pregnyl a pak Ovitrelle, ale z vlastní zkušenosti ti nemohu předat naději v jednorázové píchnutí. Podstupovala jsem to v kombinaci s IUI. Jen upozornuji předem, že některé ženy po tom mají bolesti v podbřišku a bolesti prsou. Dost to vypadá jako první příznaky těhotenství.
Kapka alkoholu fakt zaškodit nemůže. 🙂

luciasek001
13. únor 2017

@alenkara Ahoj, my se snažíme o druhé dítě rok a půl. Minulé pondělí jsem absolvovala inseminaci s píchnutím Ovitrelle. U mě žádné příznaky po injekci zatím nebyli. V sobotu jsem dělala test a hladina hormonu zřejmě vyprchala, protože test byl sněhobílý. Jím Utrogestan a čekám do 20. 2. jestli z toho něco bude nebo ne. Dnes se mi trochu motá hlava, ale nic víc. To bude asi počasim. Takže nevim co ti poradit. Zkus se na to moc neupínat a užijte si hezký večer. Držim palce at to klapne!