Ovu. Byla nebo teprve bude?
Myslela jsem že ovu proběhla předevčírem ale dnes mám pozitivní ovu test. Co myslíte?

@paja285 měříš BT? ovulační test ne každá chytí pozitivní...někdy je zvýšená fáze LH velmi krátká a tak ji na test nechytíš, navíc pozitivní test sám o sobě neznamená, že proběhla ovulace, tu potvrdí právě až pak zvýšení BT... nicméně pokud neměříš a nechceš... pak ano, pravděpodobně ten povytažený test se zdá nejtmavší (i když by se nedal označit za pozitivní, protože to je jen v případě, že testovací proužek je stejně tmavý nebo tmavší než kontrolní) a do 48h nejpozději od něj mohla proběhnout ovulace
@pajasala ani to nemůžu ☹ chlap je kamionak, neustále na cestách...takže já naopak musím vymyslet jak jet s ním a být s ním celý můj plodný týden... ne jen neúspěšně trefovat návrat na ovulaci... už mám nahlasenou dovolenou a psychicky se připravuju na to, že budu muset jet třeba 700km za ním... závidím všem normální rodinný život...ten jsem nikdy neměla ☹
@pajasala
ahojky. jsem ve fázi čekání.... 7 DPO... takže ještě týden musím vydržet. tentokrát se nám zadařilo setkat aspoň přesně v den ovulace a to jsem kvůli tomu musela frčet do německa a bez testů, protože ty jsem nestíhala, a riskovat, že mě na hranicích vyhmátnou a nepustí :D ...no bylo to takový dobrodružný a vlastně vtipný... jet 2h tam a 2 h zpět kvůli 15ti minutám 😀 😀 (ale důůůležitým samozřejmě)

@bejuna29 mě se pořád drží 37 a 37,1 ale já dnes teprve 8 DPO a MS na dorazit v neděli