Ovu test 9.DPO?
Dobrý den , dnes mám 9DPO ( podle ovu testu ) slably, ale od včerejška zase sílí . MS mám poměrně za dlouho ( 32 DC )

@tez83 také mě to napadlo , ale nevím zkušenost s tím nemám 🤷🏻♀️
Kolik dní máš do Ms? 🙂
@jasmina1992 10 dni do MS , mám cyklus 30-31 dnů . A ovulace proběhla 13 den ...
Já teda také ne...ani s ovu testy na ovulaci,ale hodně jsem o tom cetla...že mohou detekovat těhotenství.😉Co zkusit test?Klasický.😃
Určitě zkus tehotensky ....jinak ovulacni opravdu ukáže tehotenstvi taky 😀 osobne vyzkoušeno, ale u tehotenskeho je to samozřejmě jistota
@veronika917 já si pravé říkám jestli není brzy , mám za sebou jedni biochemicky a teď se trochu bojím ...
A těhotná bohužel nejsem snažíme se skoro 3 roky 🤒
Tak to chápu, ale jestli jsi tak se to ukáže už.
@veronika917 zkusím ještě dva dny počkat a půjdu do nej 🙂
Holky tak ovu test už je slabší , a na tt bych řekla ze nic ... možná po dlouheeeem hledání náznak , ale možná už to mám vykoukany 😢
Ukaz tt
@veronika917 upravila jsem fotku. Mám tu blbe světlo ...
Když se hooodne záměrim, tak mini stín vidím, ale nevím
@veronika917 já to mám pravé stejně ...
@veronika917 ale je pravda , ze když to nabihalo tak to vypadalo , ze tam bude ... až jsem se pomalu zaradovala. Tak nevím
Kdy cekas ms?
@veronika917 2.5.
Mohu se zeptat, jak vis že byla ovulace 13dc, jestli si měříš teplotu? Myslím že LF je max 16dni. Takže i kdybys měla nejdelší LF tak by ti při délce cyklu vycházela ovulace na 16dc. Ale to jen taková poznámka. Jinak ten ovulační test se mění..chvíli je silný s pak slabý, záleží jak kolísají hormony. Také jsem zkoušela ot na detekci těhotenství a kupodivu slábl, ale těhotná jsem nakonec byla. Ale test jsem si už raději dělala až 14dpo. Jinak cykly mám také 32 dnů a ovulka mi většinou vychází ba18dc, jelikož mám LF 14dnu.
Samozřejmě, že těhotná být můžeš, tak chvíli počkej a zkus raději jen těhotenský.
@vendelinka08 Teplotu nemerim a ovulaci mám zjistenou podle testu , hlenu i bolesti v podbrisku ( , ale ne potvrzenou samozřejmě ) . Taky mívám ovulaci kolem 17 dc , ale brala jsem teď dva měsíce po sobě gynex tak je možné ze se to posunulo tím , jinak si to vysvětlit neumím . Taky dalším testem počkám do termínu MS a uvidím .
Taky cekam MS 2.5...dnes rano tehu test snehobili...ani naznak☹jak dlouho si po OVU??
@vendelinka08 ty jo obdivuju jak to mas vsechno jasne dane a vypozorovane...tohle ja se snad nikdy nenaucim🙂🙂🙂delka LF...kdy mam OVU uz absolutne vubec nepoznam protoze nemam zadny priznaky...ted sem poprve zkousela testiky a nejspis sem to stejne propasla...na rady sem zacala delat 13DC protoze mam posledni tri cykly 32,37,32...OVU mi vysla na 16-17DC tak nevim jestli to tak opravdu bylo..

Těhotenství???😉