icon

Zkušenost s ovu testy.

16. dub 2020

Dobrý den, potřebuji radu . Testovala jsem ovu testy už několikrát , ale tentokrat se mi stala zvláštní věc . Testovala jsem poměrně pozde a měla jsem hodně silnou čárku ( sice úplně stejnou , ale chyběl kousek ) tak jsem počítala , ze druhy bude silnější a přijde ovu . Jenže druhy den už byl test slabší ( takže podle testu už by měla ovu proběhnout ) jenže mě bolelo břicho jako na ovulaci právě včera . Je možné , ze by ovu až v den když už testy slabnou ? Byl pořad poměrně silný , ale slabší než den predtim . Děkuji

Zkušenost s ovu testy.
veronika917
•
16. dub 2020

Ovulace probíhá do 24-48h po pozitivním testu, takže bolesti až druhy den by odpovídaly 😉

autor
•
16. dub 2020

@veronika917 a když začne test slabnou tak neznaci , ze ovulace už proběhla ?

sudylichozrout
•
16. dub 2020

Kdyz zacne slabnout, znamena to, ze hladina LH uz klesa a dojde/dochazi k ovulaci. Ja mela ovulaci vzdy max. 12 hodin po pozitivnim testu. Takze je to obecne tech cca 12-48 hodin.

autor
•
16. dub 2020

A nevíte jestli musí lh ( test slábnout ) výrazně ? Nemůžu už hodně dlouho otěhotnět a bojím se ze je problém v tom , ze mám vyšší hladinu LH . Mám ještě poměrně dost silný ovu test , spodní test je přidán z dneska .

autor
•
16. dub 2020
ba2te
•
16. dub 2020

A nemáš delší cykly? Já měla 38-40 dní a pozitivní ovu test vždy 2 dny silná čárka, pak slábla, ovulace 48 hodin po posledním pozitivním testu. Jednou jsem měla pozitivní ovu test dokonce 3 dny, 4. den už začala čárka slábnout. Snažení nám trvalo dlouho, ale nikdy mě nenapadlo to přisuzovat vysokému LH (za mě blbost). Jinak ovu testy jsem používala k tomu, abych věděla, KDY cca ovulace proběhne. Že proběhla jsem kontrolovala podle BT.

nina004
•
17. dub 2020

Ciarka nemusi slabnut nejako vyrazne. Ja mam takto slabe ciarky ako ty na poslednych dvoch fotkach skoro cely mesiac a len pocas ovu stmavne ciarka vyraznejsie. Ovu ti od toho pozit.testu dorazi za 12-48h. Tak sa teraz snazte,vyzera to,ze ovu mas na spadnutie 🙂

autor
•
17. dub 2020

Dobre děkuji , snažili jsme se tak uvidíme jak to dopadne . Já taky potřebuji vědět orientačně jakmile začne sílit tak se snažíme i dokud nevymizi hlen . Tak jen potřebuji zjistit jestli ovu probíhá .